- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsi84
csendes tag
Szevasz Mave!
Most már végre sikerült utolérnem, és végigolvasni, az összes bejegyzésed. Egyik-másikról már dumáltunk, szóval csak az utolsóhoz írok most. Bár nem, még az előzőhöz is (nyitott boltok) egy gondolat:
Képzeld a Tecsó elkezdi bevezetni az önkiszolgáló kasszákat (legalább is itt Debrecenben már működnek). Tavaly még mikor Londonban jártam meglepve láttam, hogy van ilyen, és morfondíroztam, hogy Magyarországon mikorra lesz olyan a vásárlói kultúra, hogy ezt meg lehessen tenni, a komoly veszteség kockázata nélkül. És láss csodát, próbálkoznak.
Majd meglátjuk mi lesz belőle...Szóval a legújabbhoz:
Az alvás hiányérzete nálam is befigyelt már, mikor más környezetben voltam. Nem is gondolná az ember, hogy mennyit számít a páratartalom különbség, vagy a tengerszint feletti magasság...A szemetesekkel én is így voltam Drezdában! Magyarországon megszokta az ember, hogy minden sarkon, buszmegállóban van egy (mégis mindenfelé szemét van
), ehhez képes ott a németeknél 2-3 órát simán tudsz sétálni a turistáktól is nyüzsgő belvárosban anélkül, hogy egyet is látnál (kivéve a vasútállomás, de ott is szigorúan minden szemetes 4 részre osztott, a szelektív gyűjtés jegyében). Az utca mégis tökéletesen szemét mentes. Nekem is hozzá kellett szoknom, hogy hordjak magammal egy zacsit a hátizsákban amibe gyűjthetem a papír zsebkendőt, vagy szendó után maradó hulladékot, és csak hazaérve dobtam ki.
Én úgy halottam földalatt kisebb egy földrengés hatása
Mikor Olaszországban L'Aquvila felét romba döntötte a 2009-es földrengés, a tőle 10km-re levő Gran Sasso laborban 1400m heggyel burkolva, a műszereknek csak a finombeállításai mentek el, holott a felszínen ott is falvak omlottak össze. Bár 40-50m nem ugyan az mint 1400m föld fentről, és 5-5km jobbról balról. (előre hátra meg az egész hegyvonulat
)
Lassan megtanulod a betondzsungelben való tájékozódást is. Ha már egyszer az erdőben elég jól megy.
Gondolom hogy még rengeteg a látnivaló, hiszen óriási a város. Tervezel kimozdulni Tokióból, és ha igen, mikor? Lesz rá időd egyáltalán? Ez az egynapos hétvége nem sok lehetőséggel kecsegtet.Minden jót, és várjuk a további irományokat is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest