Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mave13

őstag

Sziasztok!

vida14: nem, még nagyon nem vagyok otthon. És, úgy tűnik, intéződik a repjegyem, meg ugye Bese is érkezik utolsó hétre, tehát, innen csak akkor mehetek haza korábban, ha kirúgnak. Erre meg aránylag kevés az esély. :)

moonlight115: mondjuk, vannak benne érdekes részek. De, nekem alapvetően nem tetszett. A kommentek meg... azok nem leptek meg.

"Hóban biciklizni...OMG! "
    Az nagyon is jó móka, én is szoktam ilyet játszani. Csak, megfelelő bringával, általában este, kihalt utakon. És, ha elesek max. röhögök. Meg, általában egyedül szoktam lenni a hülyeségemmel... Az a ciki csak, amikor a gumi felkapja a nem letaposott, vizes havat, és megtömi a sárhányó alatti részt, meg a fékeket, és beáll a kerék. Tipikusan a hátsó, mert úgy az igazi, és ha nem számítasz rá, már kinn is van alólad a vas.
    De ezek 28 colos vékony kerekű, dobfékes, sárhányós Csepel stílusú gépekkel próbálkoztak emberek és autók között. És csoportosan nyomták.

"Rendben, akkor úgy is felfoghatjuk, hogy most tanulják. Próbálkoznak."
    Csoportosan elkövetett potenciális öngyilkosság...

Crystalheart:
    "Ha nálam lett volna valami lapát, akkor nekiálltam volna példát mutatni, és ellapátolni annak rendje és módja szerint."
    Segítettem kocsit tolni, ennyi elég volt. De, többször is hiába próbálkoztam, mert elhajtottak. Odaálltam a megfelelő helyre, mutogattam, hogy megtolom, vagy irányítom, a sofőr meg elkezdett kikiabálni, hogy "No help, It is OK!"... Ilyenkor elnézést kértem, és hagytam szenvedni, végül is, nem kényszer.
    Hú, micsoda megalázó jelent lett volna a tulajnak, ha egy gajdzsin elkezdi letakarítani a járdát a háza előtt... Ott helyben szörnyethalt volna. Vagy én.

"De azért egyes japán vidékeken sosem élnék, pusztán a hó miatt."
    Én de... Niigata, Nagano, Osaka, és ami fölötte van. Gyönyörű helyek ilyenkor. Ott tényleg több méteres hó van. Meg, fűtött, szigetelt lakások...

Új hozzászólás Aktív témák