Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Én az első Assault fegyót (a R-201 Carbine-et, ha jól emlékszem ez a neve) és az első Submachine Gun-t, a CAR-t húztam regen-ig. Nekem eddig a CAR tetszett a legjobban. De azt nem tom mire jó ez a regen. Kaptam egy "gold" skint, és húzhatom tovább a fegyvert. Más jelentősége van?
    Ezen kívül mentem pár kört a D-2 Double Take-vel. Ami elvileg sniper, de én nem nagyon campelek. Ezért volt pár fragem amin jókat röhögtem. Ilyen levegőben repülve magam alá Headshot meg ilyenek. :)

Egyébként még mindig nagyon tetszik nagyon a game. Amiért fikáztam korábban az az erőssége, ez az ugri-bugri. Olyan frankó kis movementeket lehet összehozni benne ami a Quake-et idézi fel bennem. :) Igaz a bunny hop még nem megy, és igazán annyira nem mozgok jól, de majd alakul.

99%-ban még mindig csak Pilot vs. Pilot-ot játszok (ti mit szoktatok?). De néha rányomok a mixtape-re, lesz ami lesz alapon. :) Nem bánnám ha lenne valami HC mód a jövőben a sok Wh-s Aim-os perk helyett. Kíváncsi lennék úgy is a game-re. Meg persze kis mapok+1v1 játékmódra is, de sajnos az 1v1 nem divat manapság. :(
    Igazából nem egy hardcore game ez, nem versenyjáték, de én se vagyok hc (még ha korábban ezt is gondoltam magamról) és az Overwatch-os borzasztó nagy csalódás után végre egy élvezhető multis lövölde.

Ma el is fogom kezdeni a cfg átalakítását. Bár nem jelentősen. A jó öreg source engine-t már jól megismertem az évek alatt.
    Egyenlőre maradnak az alap parancsok:

-high
    -novid
    -fullscreen (valamiért nekem sose fullscreen-be indul)
    +cl_showfps 1
    +cl_showpos 2
    +m_rawinput 1

Várható a játékhoz single player kiegészítés? Nagyon jó lenne egy E. Anderson féle időmanipulálós kis DLC, egy laza 10-12 órás játékidővel. Csípném. ;)

Új hozzászólás Aktív témák