- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
Nekem is a titánokkal van gondom. Avval , hogy predefiniálva vannak, pont semelyik nem illik a stílusomhoz. Az egyben főként Atlas/XO-16-al mentem, tehát mozgékony + gépágyú. Na most itt konkrétan semmi alternatíva nincs erre. Jelenleg a Tone-nal nyomom, amit az első részben messze kerültem. Vicc. A lomhasága miatt teljesen kinyírta azt az élményt amikor f*szán elugráltál a rakéták elől.
A hitreg valóban érdekes, killcamben sokszor más történik, mint amit én valóban látok (ping kb 40-60). Sokször felugranék egy titánra rodeózni és átesek rajta, vagy meghalok és a killcamben visszanézve látom, hogy az ellenfélnek sikerült még egyet ütnie, persze ez a játék közben nem látszik.
A térképrendszer is gáz, mert nagyon egyfelé tereli a játékosokat, bizonyos pályákon (crashsite, complex), totális állóháború alakul ki, van ,hogy 4-5 titán áll szemben egymással és pajzs mögül lövöldöznek egymásra. Hát ilyen az elsőben nem nagyon volt....
Vicces pl, hogy a Ronin a kardjával simán védeni tudja a Tone féle Salvo Core-t.
Sorolhatnám még.
Jó játék ez, csak a casualok miatt szemenh*gyozták a rajongókat. El kell fogadni, hogy teljesen más lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest