Új hozzászólás Aktív témák

• Alien!

senior tag

válasz Ed3r_X_ #298 üzenetére

Nekem is a titánokkal van gondom. Avval , hogy predefiniálva vannak, pont semelyik nem illik a stílusomhoz. Az egyben főként Atlas/XO-16-al mentem, tehát mozgékony + gépágyú. Na most itt konkrétan semmi alternatíva nincs erre. Jelenleg a Tone-nal nyomom, amit az első részben messze kerültem. Vicc. A lomhasága miatt teljesen kinyírta azt az élményt amikor f*szán elugráltál a rakéták elől.

A hitreg valóban érdekes, killcamben sokszor más történik, mint amit én valóban látok (ping kb 40-60). Sokször felugranék egy titánra rodeózni és átesek rajta, vagy meghalok és a killcamben visszanézve látom, hogy az ellenfélnek sikerült még egyet ütnie, persze ez a játék közben nem látszik.

A térképrendszer is gáz, mert nagyon egyfelé tereli a játékosokat, bizonyos pályákon (crashsite, complex), totális állóháború alakul ki, van ,hogy 4-5 titán áll szemben egymással és pajzs mögül lövöldöznek egymásra. Hát ilyen az elsőben nem nagyon volt....

Vicces pl, hogy a Ronin a kardjával simán védeni tudja a Tone féle Salvo Core-t.

Sorolhatnám még.

Jó játék ez, csak a casualok miatt szemenh*gyozták a rajongókat. El kell fogadni, hogy teljesen más lett.

Új hozzászólás Aktív témák