Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
zsolesz010
üzenetére
Sziasztok. X360-on kezdtem el játszani a játékkal 1-2 hete. 24-es szintig jutottam, de eddig teljesen beszippantott és végre nem én vagyok a legbénább a pályákon. El-elvétve még lehet sok időt eltölteni benne, szerencsére a nyugat-európai szerveren vannak játékosok, ha nem is ezrével, de vannak. Van aki még játszik vele Xbox360-on?
Illetve utána nézek, de jelenleg a Rank Marks amit nem értek, hogy hogyan kerül kiosztásra...meg is van. A Regeneration Mark-okat nem értettem. -
törölt tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Kár igen nagy hiba benne ,javithatnák valahogy bár lehet már késő
Remélem a 2 be többet vesznek az unreal tournament legelső részéből az nagyon élvezhető volt annó -
4264adam
nagyúr
válasz
zsolesz010
üzenetére
Annyi volt a kérdés, hogy sokan látogatják e mai napig a szervereket vagy úgy járt mint a cod multi ez 48 óra alatt nem tesztelhető. Köszönöm a választ erre voltam kíváncsi
-
4264adam
nagyúr
válasz
zsolesz010
üzenetére
Sajnos az nem ad elegendő választ a kérdésemre, mert 48 óra alatt kb 2 órát tudnék játszani. Plusz mellette itt van még a Fallout 4 / AC: Syndicate. Ebben a hónapban vettem még meg a Crysis 3 Hunter Edition-t le volt értékelve originben 7.5€-ra.
-
szebev
senior tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Xbox - on játszok. Ott a térkép jobb alsó részében ki van írva, minden kör elején. És számol visszafelé, hogy mennyi maradt.
De mint látod, ahány kör, annyiféle eredmény jön ki az ellenség megolesere. -
szebev
senior tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Én is megneztem megint!
1 game:69 enemy. 65 lett mikor látszottak a térképen. A végén 57-et oltunk meg.
2 game :41 enemyt oltunk. -
Alien!
senior tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
én sok magyarral találkozok még manapság is. többen vannak a listámon is.
-
ats123
csendes tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Köszönöm, ez gyors volt!
Játsszák ezt a játékoz magyarok? -
szebev
senior tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Köszi, hogy foglalkozol vele!

-
szebev
senior tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Nincs hajó, kapszula van.
-
szebev
senior tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Nos megneztem .... A wave 1-nél 99 enemy jön és 91 marad mire a térképen meg is látszódnak.... No comment
Tehát 8 enemy, csak úgy meghal valahol az éterben! A többi wave - et már nem is néztem, de gondolom ugyanúgy van. Tehát esélyed sincs kimaxolni az enemy-ket.
Ja és az Arc Titan felhoje nem ölimeg a gyalogsagot -
szebev
senior tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Ez egy jó kérdés?
Majd szánok rá egy meccset és megnézem. Az a baj, hogy általában az Arc Titan a Harvesternel találkozik a gyalogsaggal és ugye az nekem nem jó, mert gyorsan leveszi a pajzsot és akkor ugrott a 3 csillag. Én meg mindig odateszem magam, csakhogy meglegyen már, mert nagyon sokat játszottam azon a map-on. És kezdem unni. -
szebev
senior tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Swamplandon nincs suicide spectre. Nem értem, hogyan lehetnek öngyilkosok akkor?
-
Télapó_
tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Töröltem, remélem most angol lesz.
Köszönöm. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolesz010
üzenetére
Alkalmanként azért jó letolni pár meccset.

-
dioka7
senior tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
+1
-
Buster17
addikt
válasz
zsolesz010
üzenetére
Én eddig csak a legelső módot játszottam

Majd felveszlek titeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát 8 enemy, csak úgy meghal valahol az éterben! A többi wave - et már nem is néztem, de gondolom ugyanúgy van. Tehát esélyed sincs kimaxolni az enemy-ket.
Majd szánok rá egy meccset és megnézem. Az a baj, hogy általában az Arc Titan a Harvesternel találkozik a gyalogsaggal és ugye az nekem nem jó, mert gyorsan leveszi a pajzsot és akkor ugrott a 3 csillag. Én meg mindig odateszem magam, csakhogy meglegyen már, mert nagyon sokat játszottam azon a map-on. És kezdem unni.