- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Nos toltam par orat a gamet, level 12ig elmentem.
Nem eros gepem van (2 magos E8500, 6870) de igy is siman ment highen, nekem kozepes beallitasok boven eleg volt mert sok csili vili mar inkabb zavart is. A jatek porgos es latszik megint hogy tdmre megy. Dominationba joforman en meg 1-2 ember csinalt valamit. A titant eleinte kiprobaltam de aztan csak lehivtam es hagytam tegye a dolgat, en inkabb foglaltam a pontokat. Ez a botos bovites kicsit szokatlan dolog, nem tudom hogy jo e vagy nem.
Viszont ez az allando online rendszer es hosszu varakozasokkal jaro lobby rendszer nem tetszik, mint az mw2 mw3 ott se tetszett. Hagyomanyos szerver es offline LAN rendszer nem lesz bent? mint a cod4ben?
Osszesegeben tetszik a jatekelemeny, de ez az online rendszer miatt nem veszem meg egyelore. Meg ismerve az Ea uzlet politikajat mar magam elott latom a rengeted DLC-t is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest