Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Nos toltam par orat a gamet, level 12ig elmentem.
Nem eros gepem van (2 magos E8500, 6870) de igy is siman ment highen, nekem kozepes beallitasok boven eleg volt mert sok csili vili mar inkabb zavart is. A jatek porgos es latszik megint hogy tdmre megy. Dominationba joforman en meg 1-2 ember csinalt valamit. A titant eleinte kiprobaltam de aztan csak lehivtam es hagytam tegye a dolgat, en inkabb foglaltam a pontokat. Ez a botos bovites kicsit szokatlan dolog, nem tudom hogy jo e vagy nem.
Viszont ez az allando online rendszer es hosszu varakozasokkal jaro lobby rendszer nem tetszik, mint az mw2 mw3 ott se tetszett. Hagyomanyos szerver es offline LAN rendszer nem lesz bent? mint a cod4ben?
Osszesegeben tetszik a jatekelemeny, de ez az online rendszer miatt nem veszem meg egyelore. Meg ismerve az Ea uzlet politikajat mar magam elott latom a rengeted DLC-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gamepad
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest