- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Nos toltam par orat a gamet, level 12ig elmentem.
Nem eros gepem van (2 magos E8500, 6870) de igy is siman ment highen, nekem kozepes beallitasok boven eleg volt mert sok csili vili mar inkabb zavart is. A jatek porgos es latszik megint hogy tdmre megy. Dominationba joforman en meg 1-2 ember csinalt valamit. A titant eleinte kiprobaltam de aztan csak lehivtam es hagytam tegye a dolgat, en inkabb foglaltam a pontokat. Ez a botos bovites kicsit szokatlan dolog, nem tudom hogy jo e vagy nem.
Viszont ez az allando online rendszer es hosszu varakozasokkal jaro lobby rendszer nem tetszik, mint az mw2 mw3 ott se tetszett. Hagyomanyos szerver es offline LAN rendszer nem lesz bent? mint a cod4ben?
Osszesegeben tetszik a jatekelemeny, de ez az online rendszer miatt nem veszem meg egyelore. Meg ismerve az Ea uzlet politikajat mar magam elott latom a rengeted DLC-t is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi haladó szinten
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- sziku69: Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Bundle topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest