Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
-
No van végre egy aircraftom, amihez már csak raptorfogak kellenek vagy mik, vén rókáktól kérdeznm, hogy merre találkozhatok ilyen lényekkel amik ilyen cuccost hajítanak ki magukból?

-
_stick_
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
THX, amúgy megfogadtam a múltkori tanácsodat és az egyik kézbe tettem egy reliccel feltuningolt zöld mace-t és a legnagyobb sebzésem 15k-ról felugrott 56k-ra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
_stick_
üzenetére
Pl. játékban előforduló ellenfél.
Írj be a fan site ra hogy takarítsák ki szobákat, néha megteszik és nem lessz fullon.
Az int az elemental dmg-t növeli és nincs hatással a regen re.
A Gamebanshee-n az advanced search ban pipáld ki az increases energy-t, de az nem elég amúgy semmire, inkább jobb ha a -x% energy cost os cuccokat keresed pl Eye of Horus, Celestial Band, Archimedes Coghweel, vagy pl. a Lyre of Apollo artifaktot. -
_stick_
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Mi az a mob?
Na jah, a multi... Minden hónapban ráveszem magam, hogy vegyem meg a játékot, de mindig van valami fontosabb extra költség, most pl a kiégett ramomat kell pótolnom
Amit korábban megadtál hamachi szobák meg mind fullon vannak, úgyhogy szingliben nyomulok.
Ja még valami: ha növelem az inteligenciát, azzal elősegítem a mana gyorsabb feltöltését? -
Flash Gordon
senior tag
válasz
_stick_
üzenetére
Jellemzően a ''gömbös'' bossok dobálnak jó cuccokat

A relic ek mob függők
Az exp Typhon, Hades run, Királyok völgyében jó, és kell hozzá exp növelő cucc, pl Athlon sapi, meg persze minden küldit meg kell csinálni, mert az kb 50% exp etjelent ha végighenteled a játékot, és persze a multi is sokat hoz 3- 4 fő felett... -
_stick_
őstag
Nincs valahol leírás arról, hogy hol, vagy melyik boss-ok dobálják a leggyakrabban a jó cuccokat? Vagy, hogy melyik relic-et, hol lehet a legnagyobb eséllyel összeszedni? Vagy hol jön leggyorsabban a tapasztalat?
PL: Diablo 2nél volt pl olyan, hogy ha +xx°change to get better magic itemmel felszereltem magam mielőtt mephisto-t leőltem akkor mindig dobott valami használhatót. Vagy Baal minion-jainál mindig keményen nőtt az XP, amíg Baal-t meg nem öltük. -
Flash Gordon
senior tag
válasz
_stick_
üzenetére
Ha a dualos kari egyik fegyója kard a másik maul akkor is működik a Lethal, figyeld meg hogy a maullal is üti bőven (a legjobb a thorny-stymphalion páros vagy egy zöld betrayeres dragon mace a thorny helyett)

A rugóbol a mandrake végig használhtó +4 skillel 70% osan műkszik és így az egyik legjobb passzív spellek egyike...
Tény hogy legenden kell resist levétel (study, squall, deathchill, trance, battle standard stb) mert a mobok többsége rendelkezik pierce, bleeding res el....
a warfare lehet dual nélkül is brutál kari pl qonquerer...
a Warden jó választás spearrel... res levétel a studyval, magas pierce,attack speed a huntertől, def ability és egyébb brutál védő-támaó aurák meg tömeget oszlató batter a defendertől...kell hozzá egy zöld betrayer spear és akkor tényleg brutál kari lehet -
_stick_
őstag
Legenden végivíve a játékot rájöttem, hogy az Rouge kasztnak csak normál első act-jában vettem hasznát. Későbbiekben a bleeding és a poinson nem ér semmit, nincs ideje hatni. Warfare-nél kifejlesztettem a 2 kezes skilleket, de csak karddal tudok nyomúlni, ha ki akarom használni a Leathal strike-ot, mert ugye mauloknál és maceknál nincs piercing sebzés, illetve speart sem tudok fogni 2 kézbe.
Jövő 7en veszek még RAM-ot a gépbe és akkor indítok egy új karaktert. A korábbinál rájöttem, hogy jó a kétkezes hentelés, de a védelmem szinte 0, úgyhogy az egyik biztos a deffender lesz. Szvsz a warfare-nek nincs értelme, ha nem tudom a 2 kezeseket kifejlesztni a pajzs miatt. A hunter skillre gondoltam és akkor bettenék egy fasza spear-t a kézbe. Mi gondoltok? -
Dizson
tag
Hi, lenne egy kis problémám.
Lanon csinálok szervert és amikor belép más akkor meg lefagy a game.
Pls segítsetek.
[Szerkesztve] -
_stick_
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Megvan már mi volt a gond, új win-t tettem fel és nem telepítettem a .NET-et
-
_stick_
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Normalon, meg epicen végig kell prörgni, majd legendary-n úgyis sokat fogsz időzni

-
_stick_
őstag
Feltettem a vaultot és mikor indítom azt írja, hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő. Innen hogyan tovább?

-
_stick_
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Figyled, hogy mekkora az average damage és a damage/s. Lehet pl a játék elején olyanokkal kombinálni, hogy két erős zöld fejsze és mindkettőbe egy gyorsító cucc.
Ahhoz, hogy legendary-n nyomúlj végig kell vinni epicen és normalon is. -
_stick_
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást.

-
hülyegyerek
addikt
Szerintetek melyik a hatásosabb:lassú szerszámok brutál sebzéssel,vagy inkább a sebességre gyúrjak rá?
-
válasz
Szuperboci
üzenetére
van egy olyan carmom, amihez már megvan 1db összerakott kavics oszt jóvan, az életbe nem tudok összerakni egyet sem, bár ha belegondolok olyan is van amihez varázstekercs kell vagy mi, olyat meg lehet venni a csávóktól, no majd ma este megszerzem

-
A lába alatt a kakternek van még plusz 1 hely az alaphoz képest, gondolom olyan kerek színes valami kell majd oda, azt nem lehet találni, csak összerakatni majd a villámos csákóval ha meglesznek hozzá a cuccok?Mert akkor egy darabig még üresen marad

-
Nézegetem ezt a kalkulátort vannak olyan skillek amiknál ilyen -15% damage meg ilyen baromságok vannak, ezek ugye nem engem rontanak hanem az ellenfél damage-jét rontják?mer ha engem szed le akkor mi értelme?

-
válasz
Szuperboci
üzenetére
Otthon most nincs netem, és az 50-es karimmal még eléggé sovány lennék szerintem

-
válasz
Szuperboci
üzenetére
nem bánnám ha hamar kiderülne, mer fogja a helyet csak, eldobni meg csak nem kéne, habár berakom annak a csávónak akinek a feje felett láda van hadd őrizgesse

-
Felraktam végre a kieget, naggyon szupi, rendesen át is hotzta a karakteremet a simából, csapdosom is a huszárokat rendesen, főleg normálon melléütök már fekszenek a kieges résznél, de muszály vagyok megcsinálni
. No már csak az a kérdésem, hogy találok ilyen tekercseket amiket eladni sem tudom és még csak használni sem, azokkal mit kell csinálni?Nem a varázstekercsekre gondolok, azokat vágom 
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Szuperboci
üzenetére
Gyűjtögettem. Legend act3-ban 225k-t is megadnak a cuccokért, act4-ben pedig 250k a maximum. 4 cucc = 1 milka. Sokat kell gyűjtögetni.

Új sebzés rekord: [link]
A karival épp most kezdtem újból az IT-t, mert win reinstall után eltűnt minden karavános cuccom, de legalább a greatest dmg rekordot megdöntöttem.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
_stick_
üzenetére
Assának dps szempontjából sok értelme nincs. Piercehez kéne study (-res), az meg a huntingnál van. Bleeding meg poison az felejtős, mindkettő ''over x sec'', elosztod a sebzést annyival amennyi idő alatt leadja, és elég kis értéket kapsz, elenyésző a rendes sebzéshez képest.
Ha pajzsost akarsz, inkább conquerort indíts! Kb. ennyire van szükséged: [link], és nem kell hozzá 100% rec cucc, csak a blockot kell felnyomnod 100%-ra (ha nincs hozzá megfelelő cuccod, akkor érdemes a quick recoveryt is maxolni), ami már gyakorlatilag absorb. Kézbe meg dragon / etruscan mace, és hajrá!
-
_stick_
őstag
válasz
Dr. Akula
üzenetére

Hát igen, rájöttem, hogy a 2 kardos hentelés, nem tesz jót az egészségemnek, főleg legenden
Egy olyan nyakláncot használok, ami a sebzésem bizonyos %-át hozzáadja az életemhez, így gyakorlatilag halhatatlan vagyok. Írtad, hogy piercing-re gyúrok, assassinnál, mi másra lehetne
? Letheal+passzívja fullon, meg minden más ami pierce + bleeding-hoz ad. Ja, meg ott van még a blade horning, ezért kardozok. Sajna legenden a poison, meg a bleed sebzéseknek nincs ideje hatni, így az assassin nekem nem annyira jött be...
Nemsokára végigviszem legenden az IT és gondolkozom egy új karakteren, ami vszínű, hogy warden lesz, mert pajzs nélkül nagyon kevés a védelme az assassinomnak, csak nem tudom, hogy lehet-e egy fasza nagy dárda mellett pajzs a kézben?
Más: nézegettem a hamachi szobákat, amiket Flash haver beírt. Namost IT szobák mind fullon. Nem tudjátok, mikor szokott ürítés lenni?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
_stick_
üzenetére
Kicsi a DPS.
Keveset sebez aza 2 junik kard, ráadásul pierce dmg-re gyúrsz (2x apollo), amire legenden nagy resistje van mindenkinek. Jobban jársz egy fajin dragon maceval, illetve IT-ben az etruscan maceból lehet kihozni a legtöbbet.
Én harcosom: [link] (Aurák, shrineok és ideiglenes bónuszok nélkül.)
Illetve mágus: [link]
Legnagyobb kiosztott sebzés: [link]
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
á basszus abba kellett hagynom a tq-t

megvettem a guild wars-t és azzal nyomom állandóan neten, és nem tudom abbahagyni
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
jah muszáj volt str re adnom mert mellvért emet el kellett birnom

Igazából igy sem állit meg semmi,végig megyek mindenen,Hades sem birta,kapciból bepusztult.Persze ezek a cuccok elég rég ota megvannak,kellene már ujjitani
-
_stick_
őstag
válasz
Szuperboci
üzenetére
Itt az enyém is: [link]

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Szuperboci
üzenetére
Khmm, nem semmi resistek
a trackers szettből 3 db + athena lábvért meg 2 db apollo gyűrű az immortallal, meg a heracles bow vagy egy zöld kieges íjj relicelve (még jobb az alapgamés betrayer zöld bow) többet hozna ki belőle, meg ha javasolhatom innentől csak a dexre pakolj 
-
Szuperboci
senior tag
Valahogy igy néz ki a akarim.[link]
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Szuperboci
üzenetére
Bakker, mindjárt megsértődöm!

-
Szuperboci
senior tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
lol azt hittem Te vagy az admin ott

-
_stick_
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
_stick_
üzenetére
Felkerült pár új szoba Titan Quest (nem IT!) 1.30 játékosoknak:
TQHU-NORM-1.30
TQHU-EPIC-1.30
TQHU-LEGEND-1.30
Kiüritettem a TQ-HU-1 től 5-ig plusz a TQHU-IT szobákat is. A Nevük nem változott!
Minden Titan Quset szobában a TQHU jelszót használjuk, ha nem menne próbáld meg kisbetűvel is.
Eltökéltem magam, hogy létrehozok pár Hamachi szoba szabájt, egyenlőre dolgozok rajtuk.
(egy kis ízelitő: X számú TQ-IT szoba lesz. X/2+1 szobába kell csatlakoznia minden játékosnak, aki játszani szeretne, így nem csak 16 játékos lesz fent hanem sokkal több is, nyilván ehhez az kell, hogy ne mindenki az első 6 szobába kerüljön... hamarosan konkretizálom)
Nem idevágó szobák:
Elkészült pár Company of Heroes szoba is hátha van érdeklődő! Kötelező verziószám 1.60
COH-HU-1
COH-HU-2
COH-HU-3
Minden COH szobában a hun jelszót használjuk.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Frissítés: 2007. április 5.
Felkerült pár új szoba Immortal Throne játékosoknak:
TQHU-IT-NORM
TQHU-IT-EPIC
TQHU-IT-LEGEND
A belépéshez szükséges jelszavak mindhárom szobához: TQHU
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Itt vannak a jelenlegi hamachi szobák:
TQHU-NORM-1.08
TQHU-EPIC-1.08
TQHU-LEGEND-1.08
TQHU-NORM-1.15
TQHU-EPIC-1.15
TQHU-LEGEND-1.15
TQHU-NORM-1.20
TQHU-EPIC-1.20
TQHU-LEGEND-1.20
Értelemszerüen, minden szoba végén található szám az ott tartózkodók verziószámát jelentik. Minden szobához ugyanaz a jelszó tartozik: TQHU. Ha nem működne próbáljátok meg kisbetüvel is! Ezeken kívül van még 5 besorolatlan szoba:
TQHU-1
TQHU-2
TQHU-3
TQHU-4
TQHU-5
Ezek már régebben készültek, de még mindig jelentős játékos forgalommal bírnak! Nézzetek szét, keressetek játékosokat, szervezzetek multplayert! -
_stick_
őstag
Hali!
Vannak olyan állandó szobák hamachi-n, ahol jó játékok szoktak menni? -
válasz
Szuperboci
üzenetére
Epic megvót, level 47 Spellbreaker, fel van adva a lecke rendesen
De ezt a fokozatot is leküzdöm valahogy csakazéris, aztán jöhet a kieg 
-
válasz
Szuperboci
üzenetére
55
???Én Olimposba vagyok epicen, és csak 45-ös, akkor ez hogy van? 
-
Djuree
félisten
van netem megint

hamachin játszanék veletek.
majd segíteni kéne beállítani mert még nem hamachiztam soha
30-as karim van (templar). elég lesz ez vagy nőjek még? -
hálás köszönet Uraim

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Janoska26
üzenetére
A calc elmond mindent, ez a kari igazából cuccspecifikus, ha -100% recharge-s akkor a petekkel darálhatsz le mindent, ha nincs meg a recharge akkor meg kell neki attack converted fegyó és azzal dualos style ben is elvan ha zászlózol neki közben...jó cuccok nélkül nemigazán erős kari [link]
-
ChromeX
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
deathchill aura és passzívjai, dark covenant, és a litch is jól jön, se a passzívokkal együtt, aztán a summon outsider, szerintem próbálj meg összeszedni egy -100as recargetot és akkor az outsider meg a litch nagyon kemények lesznek, persze ha gondolod besegíthetsz nekik
-
Sziasztok, Én marha a Warfare mellett a Spiritre nyomtam, és ez kicsit magas nekem, segíthetne valaki, hogy itt milyen tulajdonságokra érdemes gyúrni, elsősorban a passzív tulajdonságokra gondolok, ha van valakinek valami tippje megköszönném, ja a calcot megnéztem, de nekem nem sokat mond az sem a hiányos angolom miatt

-
Szuperboci
senior tag
nah felraktam ujra

-
ChromeX
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
igen azt tom csak nekem dream+spirit van, mind1 nem panaszkodom

olyan 6-7 óra tájt nincs kedve vkinek multizni?
[Szerkesztve] -
Szuperboci
senior tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
hát igen
ott vannak hp növelő képességek 
multi az ugy jo ha közösen kezdjük el
aztán mindenki más karaktert választ.
Ha lesz multi akk én bizti nem hunter el kezdek mert már két 60 körül hunter em van
böszmék is
-
Djuree
félisten
válasz
hülyegyerek
üzenetére
az előbb engem is kidobott az asztalra.
meg egy kékhalál is bejátszott.(azt hittem azért mert túlhúztam a vga memóját).
más játéknál is van kékhalál nálad?
mert ha nincs akkor visszarakom a vga memjét, hátha mégis csak megy húzva is csak a játék miatt volt kékhalál. -
ChromeX
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
legenden már a szörnyek fehér cuccai is 300-400 armorosak

amúgy ez a játék igazán csak legenden élvezhető na jó talán epic is, de a normál az teljesen csak bevezetés. most vagyok 33as és hades 1/3adánál járok az jó ha már most 3200hp van asszem a múltkor nem volt ennyim bár nem tom mi a normális 33as on -
hülyegyerek
addikt
válasz
Szuperboci
üzenetére
Megpróbálom föltenni a kieget,hátha jó lesz neki.....bárcsak megoldódnának a problemák....csinálnék egy faxa karit,aztán mehetnék Hamachizni....
Amúgy hol a f@-ban szereztek ilyen 300-400 armouros ruhákat? -
Szuperboci
senior tag
ilyen nagyon sokszor volt nekem is.tom milyen érzés

Egyszerübb mindenki szedje le kiegészitőt,az alapbol tartalmazza 1.30 as patch et,és még évezetesebb lesz a játék is
Nekem is csak 1MB os netem van,sőt most az is beszart mert már 2 hete ugrál össze vissza a sávszélességem...egyszer 130kbit egyszer 600,ritkán hajnali 5 körül megkapom a teljeset amit kéne (1024).Lehet modemem szart be?
Hülyegyereknek:
hát azt nem mondthatom hogy kevés a ramod mert nem kevés
Nekem az 1.15 patchig voltak ilyen problémáim.1.20 alatt már nem.Utána megy egyből tettem fel kieget.
[Szerkesztve] -
hülyegyerek
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Itt sajna nem találtam semmit a problémára,de szerintem ez a tqvault ez hülye....most meg látja a karimat,de még a 13-as szintűt,7 szint valahol elveszett.....
Más:mióta feltettem a gamét,20-30 perc játék után állandóan kidobál.Valamikor csak asztalra,valamikor viszont kékhalállal hal meg.
Nézegettem a fórumot,amit linkeltél,és ott is van egy csomó emberkének hasonló gubanca,de ott sem tudják a megoldást....pedig a konfigjuk is tök más.Én is direkt újraraktam az xp-t,hátha a Vista miatt csinálta,de nem.Ugyanaz....régi konfigommal nem volt ilyen gáz vele... -
hülyegyerek
addikt
Lényegében megoldódott a tegnapi problémám,mivel a tqvaulttal látta a karimat a game,játszottam is vele,csak egyfolytában kékhalál volt,ezért fogtam,újratettem a játékot 1.30-as patch-el.És ekkor jött a feketeleves:ugye régi mentéseimet átmásoltam megint,tqvaultot is újratettem,és most már a tq sem látja a karimat,csak a nevét.....
a küldik,meg a tulajdonságok,stb. ott vannak a mentésben,de valamiért nem akarja látni.
Nekem meg még kell a 200-as vérnyomás a 40 fokos melegben
-
ChromeX
addikt
sziasztok az miért van hogy csinálok egy új modot az art managerbe aztán megszerkeztem az editorban , aztán vissza az art managerbe és ott amikor a .wrl fáljhoz kell hozzáadni a levelt nem lehet.
rányomok jobb gombal a .wrl-re aztán auto create asset, és ott kéne lennei hogy ''add'' de nincs
3.1: A 'Source' tab alatt válaszd ki a 'Maps' mappát
3.2: Jobb klikk a *world* fájlra amelyiket te hoztál létre és '.wrl' a kiterjesztése. Válaszd ki az 'Auto-Create Assets' -et a felugró menüből.
3.3: A felugró ablakban kattints az 'Add' -ra és válaszd ki a *level* (.lvl) fájlt ami a térképhez tartozik. Minden szint fájl ami ehhez tartozik ide fog létreadódni.
elvileg így kéne lenni de nincs
valaki help pls -
Flash Gordon
senior tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
A vaultból indítsd a játékot, bármelyik mentéseddel...
-
Djuree
félisten
válasz
hülyegyerek
üzenetére
egy próbát megér

habár nálam ilyen nem volt hogy nem látta a mentéseimet pedig sztem az összes peccsel játszottam
olyan volt hogy lefagyott a gém és mikor újraindítottam a 40. szintű karim a játék legelején volt, minden cucca meg skillje megvolt, ''csak'' a küldik vesztek el, lényegében kezdhettem előlről az egészet

na mikor megláttam ezt az érzést nem kívánom senkinek
-
Djuree
félisten
válasz
hülyegyerek
üzenetére
én is másfél megás kétfelé osztott nettel nyomom. megy simán minden, cs is.
csak a másik felet meg kell kérni hogy amíg játszol ne nézzen netről videót.
1.30-at rakd fel az a legújabb.
[Szerkesztve] -
hülyegyerek
addikt
Feltettem az alapgamét 1.15-re peccselve,viszont nem látja a régi,bemásolt mentéseimet,sőt még azt se,amit tegnap este indítottam(ma reggelre az is eltűnt) Mellesleg állandóan kidob asztalra,vagy kékhalált hal a masina...
Melyik peccs tudna változtatni ezen.Marhára kellenének a régi karijaim.... -
hülyegyerek
addikt
válasz
Szuperboci
üzenetére
Igen,azóta rájöttem....
Összekevertem valami más gaméval.
Kösz az ajánlatot,de másfél megás,kétfelé osztott nettel nem igazán lenne élvezetes nálam
-
Szuperboci
senior tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
nincs hozzá
vagyis én már nem játszottam kb 2-3 honapja,de akkor még nem volt meg.szentem most sincs.
azota már wow t is abbahagytam,tul lassu game az nekem,ugyhogy haverokkal diozunk hamachin
na meg c&c 3 
Ha összejönnénk egy 5-6 an,akkor szivesen felteszem ujra és nyomhatjuk hamachin
-
hülyegyerek
addikt
Hali.
Nagy kedvencem ez a játék,csak sajna tél óta hanyagolnom kellett.Eldöntöttem,hogy feldobom ismét a gépre,csak nem találom a magyarítást hozzá.Nem tudjátok,hol lehet? -
Djuree
félisten
a titancalcot nem lehet letölteni valahogy?
nagyon jó lenne. -
Djuree
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
ok, thx

nyomjátok még hamachin? majd nemsoká lesz megint netem és én is megyek. -
Djuree
félisten
na felraktam megint a gamét.
hanyas verzió a legújabb?
nekem az immortal trón 1.1-es. nem 1.3-as a legújabb?
dream-hez melyik kaszt a legjobb? (gondolom harcos
) -
válasz
Flash Gordon
üzenetére
kieget majd csak akkor ha ezzel végeztem, az meg még sokára lesz szerintem

-
ChromeX
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
majd igyekszem ezekre törekedni

na megyek játszok mert még sok van a legendig
-
válasz
Flash Gordon
üzenetére
tegnap este már felraktam az 1.2-es patchet, játszottam vele vagy másfél órát, és minden frankón ment, szerintem most így ahogy van békénhagyom addig amíg be nem üt megint valami
és még 1 kérdés:Mit kell csinálnom azzal a tekerccsel a 2. quest elején?Kinek adjam oda, no és persze hol?köszi

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De legalább meglett az ötödik atricaft-om 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amit korábban megadtál hamachi szobák meg mind fullon vannak, úgyhogy szingliben nyomulok.