- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988 #101683 üzenetére
Mert nincs pénzem fent utalni nem tudok, mást nem kérek meg, illetve az X oddsa se nagy már, azaz nem kockáztatnék...
A másik meg kamin nekem X-be volt, és írtam már rég miért lehetne X akár...
-
zolynet
veterán
válasz
janos1988 #101645 üzenetére
Mád ritkán rakok 3/4-et, nem igazán jöttek be. Amióta átálltam hogy csak 1 meccs kicsit erősebben vagy max 2, hogy egy duplázós összejöjjön azóta jobban megy a szekér.
végre már egy kicsit jobb téttel, de még nem az igazi, viszont kezd visszajönni az 5k alapom neten
papíroson is tettem 500-al, még a lottó fele menet bennem volt hogy megküldöm egy 5össel, a megérzés, mind1 így is örülök
ment egy celta 0.0 1.525x ... 0-1, remélem lehozzák
ahogy néztem őket jó kis csapat, csak a befejezés nem ment eddig nekik ... eközben már 1-1 -
janos1988
addikt
-
yogibear
addikt
válasz
janos1988 #101072 üzenetére
nem tudom, mi lesz a vége, még V is lehet, de kihagytam végül: először 2/x-re gondoltam rakni...
az esetleges 2/1 onnan jött, hogy a vendég idén háromszor tolt ilyet idegenben, kettőt nyert egyet vesztett, a hazai meg egyet idegenben vesztett így:
2014.08.30 Eskisehirspor - Konyaspor 2/1
2014.09.13 Genclerbirligi - Bursaspor 1/2
2014.12.14 Karabukspor - Bursaspor 2/1
2014.12.28 Gaziantepspor - Bursaspor 1/2 -
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988 #100590 üzenetére
Mert látod 2 bejött 1 elment, egyből majd a nagyokosok megmondják hogy peresbe kellett volna...Ezt én is meg bárki megtudja mondani hogy úgy jobb lett volna ha már látják az eredményt. De így rakta, így érezte kész, utólag felesleges ezen agyalni...Te nem leszel előrébb, a másikat meg csak idegesíted vele...
szab.tam: Igen te is magyaráztad nekem, és utólag pont olyan felesleges volt...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
janos1988 #100577 üzenetére
"Hozzá kellett volna csapni még1et."
nem jöttél még rá, hogy ezért nem nyersz a legtöbbször?
ha hozzávettem volna még egyet, amit nem éreztem volna, csak a 3/4 feldúsítás miatt, akkor most nagy valószínűséggel lenne 2 találatom a kombiban.
ugyanolyan, mint amiket te is el szoktál érni.gondolkodtam a 2/3 kombin.
szoktam is bontani.
de most így döntöttem.
előre mindig elképzelem a lehetséges kimeneteleket.
emiatt az nem is bosszant, hogy nem kombiztam.csak azt sajnálom, hogy nem maradt 1:1.
200 ft-ból 89k azért jól esett volna. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988 #100332 üzenetére
Ma pihentem, vagyis vettem egy puttót de kuka, illetve egy bukszát (sorsjegyet), azon volt 4 ezer, de gondoltam nem is említem meg mert úgyse hiszitek el...Bár meló helyen hagytam mert elhoztam, szóval még éppen holnap meg is tudom mutatni... Nem azért amúgy mert akkora nagy szám lenne az a 4 ezer, csak tényleg ilyen gyakran senki se nyer vele...
-
yogibear
addikt
válasz
janos1988 #100214 üzenetére
nem a ghánaiaknál volt az a VB-n, hogy nem kapták meg a kialkudott pénzt és majdnem fellázadtak, aztán különrepülővel küldték a zsét Brazíliába? Valami ilyesmi rémlik...
de... jól emlékeztem:
A ghánai csapat szerdán sztrájkkal fenyegetett, mert nem kapták meg a vb-szereplésért járó prémiumot, a ghánai elnök közbenjárására végül szerda éjjel érkezett meg a pénz repülővel. Fejenként 75-100 ezer dollárt kaptak a futballisták, lehetett látni olyan fotót, amin az egyik ghánai kerettag megcsókolja a pénzköteget az átadás után.
szóval bármi lehetséges.
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz
janos1988 #92005 üzenetére
na, mi van?
3/4-ből kivételesen jött egy 3-as kötés?****
egyébként nincs lejeletési kötelezettséged.
mert azzal, hogy közlöd, amikor a napi 3/4 duplát, esetleg keno-t megrakod, majd azt, hogy elment megint 2, minden eseményleírás nélkül, sokra senki nem megy.
még utólagos élényt átérzési szinten sem.
mert az információ tartalma erőteljesen konvergál a 0-hoz.... -
janos1988
addikt
válasz
janos1988 #90008 üzenetére
Egy nagy büdös lófasz.
És akkor itt a mai 15 mp-es alap 3/4-es.
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988 #89452 üzenetére
Inkább egy 3/4-es. Nehéz elszakadni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Commodore 64
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari