- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
L_YKing #4483 üzenetére
most volt egy másfél hét asszem amikor nem játszottam, utána jött a duplázós, meg játszottam 5ezret el közben online de az tényleg nem érdekelt.. ekkora téttel még belefér, olyan -40nél kellene beleharapni a tányér szélébe
addig nem gáz ma viszont vízilabdát tuti fogok rakni
-
rwin5
őstag
válasz
L_YKing #4478 üzenetére
Amúgy nem szoktam hatalmas plusszokkal zárni ha nyerek általában azt vissza is próbálom, hogy jöjjön rajta valami rajta még, vagy az árkádba bnőmmel elköltjük valamire, múltkor édesanyámnak fizettem be a rezsijét egyik nyereményből
, szóval ahogy épp csurran, inkább az élmény miatt szoktam játszani, próbálok rá figyelni, hogy ha minuszban zárnék is akkor max -20 legyen (1x volt ilyen aztán másik hó elején egyből visszanyertem szerencsére..)
-
rwin5
őstag
válasz
L_YKing #4478 üzenetére
Ha ezt a hónapot nézzük akkor -7ezerben
+az online bohóckodás 5ezer minusz de azt nem szoktam nézni
szerk: Gondoltam, hogy megjárom a magyar kosárral de máskor meg jött rajtuk egyszer 50e Ft aztán tegnap jól benéztem vele, pedig annyi más volt amit lehetett volna rakni, de tényleg nem izgat 2 napja meg jött 13ezer ezért nem idegeltem fel magam rajta, aludtam is este 11 órát -
rwin5
őstag
válasz
L_YKing #3031 üzenetére
dehogy fog
Összehasonlíthatatlan a 2 csapat, már ha azt nézzük honnan visszahozta Kiel akkor is, idézem egy fanatikust, aki akarja pakolja veszprémt tőlem, nem látok esélyt rá, hogy nyernének.
"multkor volt 10 kozte
most volt 1
de ugy h a birok a veszpremnek fujtak
nagy lacinak piros lapot nem adtak meg
es meg a veszpremiek biroztak
most a kiel felszivja magat
megint oda fognak baszni
tuti" -
rwin5
őstag
válasz
L_YKing #2867 üzenetére
Cinkes lesz de, szerintem hozzák de azért nagy pénzt nem ér meg (magyar kosarat szoktam követni, odavágnak hazaiban)
barca0519951 Jászberény vendégben elég szar, Kaposvár otthon eddig egész jó volt a Szolnoki olajjal (kedvenc csapatom) is majdnem szorosat játszottak, de a 3. negyedben*
elengedték a meccset , igazából nem egy bajnok egyik team se, de szerintem nyernek
-
leikomessi
aktív tag
-
adrian360
őstag
válasz
L_YKing #2482 üzenetére
RONNIE O'SULLIVAN 10 v 4 MARCUS CAMPBELL
ALLISTER CARTER 1 v 2 BEN WOOLLASTON
JOHN HIGGINS 6 v 10 MARK DAVIS
SHAUN MURPHY 10 v 5 MARTIN GOULD
GRAEME DOTT 8 v 6 PETER EBDON
RICKY WALDEN 10 v 1 MICHAEL HOLT
MARK WILLIAMS 6 v 10 MICHAEL WHITE
STEPHEN MAGUIRE 3 v 5 DECHAWAT POOMJAENG
MARK ALLEN 6 v 5 MARK KING
BARRY HAWKINS 10 v 3 JACK LISOWSKI -
rwin5
őstag
válasz
L_YKing #2343 üzenetére
a héten egy duplázóst toltam, az 10K => 22K 2 meccsből ott is, 1,8 as volt az egyik. Nincs ebben semmi, vagy jön vagy nem, ha 1 hét alatt a 6. szelvényt dobja ki valaki 2-3 ezerrel azzal is ott van amit én fogok csinálni a jövő héten, csak az enyém kisebb kockázatú meccsek szempontjából.
olyan szempontból hanyag, hogy nem nézem nagyon a meccseket, az első 2 ami megtetszik aznapra elfogadható szorzóval az fog menni, nem szarakodok 1 órát 5-6 meccs kiválasztásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával