Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
pohár
félisten
válasz
Zjunior #44084 üzenetére
aztán ha van elég nagy asztal, tudunk pókerezni is, meg a rúd is be van már építve remélem...
mit találtam Pesten, te jó isten
a sörválaszték elég takony
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zjunior #43875 üzenetére
Szerintem ez annyira hülyeség, máshol is van ugyan ilyen. Attól hogy szériád van egy másik oldalon, itt meg nem nyertél mert nem volt szerencséd attól még nem ezt mondanám. Főleg ugye egy játékpénzes asztalon mi értelme lenne az oldalnak a Te szisztémád alapján osztani....De tényleg téma off felesleges ezen veszekedni....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zjunior #43868 üzenetére
MOk, de ezt még mindig nem értem miért az oldalra fogod mert buktál, ugyan annyi eséllyel indul mindenki...
Lapütközés meg mindenhol van, élőben is, és neten is.
Pohár: Ezt így már nem írtam. Most ha B mezőre mind a 4-et lehúzod, akkor miért fizetnének ki ennyit? Akkor nekem ilyen alapon 1 mező esetén is ki kellett volna fizessél az 6+0, 5+0-t....
Celtic 0-2 hogy roh@djanak le...
Nem értem mikor máskor eladnak egy halom meccset most meg semmit, és már "100" ponttal vezetnek a bajnokságban, hihetetlen...
Most nézem már 15 ponttal vezetnek úgy hogy két meccsel kevesebbet játszottak...
Na azt hiszem mehetek le rakni....
-
pohár
félisten
válasz
Zjunior #43420 üzenetére
hogy mi van kész?
zolee5016... nem csak úgy megy az...
Játssz legújabb játékunkon a Big Bang nyerőgépen és 5 ajándék pörgetést írunk jóvá számodra! Nincs más dolgod, mint 1500Ft értékben játszani a Big Bang nyerőgépen január 23-án 23:59-ig és másnap 5 ingyen pörgetés vár majd a játékon. A promócióban való részvételhez fel kell iratkoznod!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zjunior #43202 üzenetére
Még az atom tuti kosár is elmegy...
Na lementem idegből raktam egy Dán X-et legyen mit nézni....Bánat egy nap nem is értem mikor elmondom hülyeség rakni miért rakok, Pohár belevitt a hülyeségbe...
Vicc, máskor nem hagyom befolyásoljanak...
Most tényleg ideges vagyok, mert el is mondtam hülyeség rakni, de raktam...Bár ha Dán X bejön visszaszívom....
-
-
pohár
félisten
válasz
Zjunior #43052 üzenetére
hát az úgy pedig nem ér
akkor majd ha helyhiányom lesz a gépen, csak rádugom a telefont, aztán arra rámásolom a dolgaimat... oh waitlacy... ezt meg tudod nézni 1080p-ben? ezzel szenvedek, és ha nagynehezen egyszer elindul, akkor is csak 144p-ben
hát a mai mixen duplán elment, ejej...
-
zolynet
veterán
-
válasz
Zjunior #42781 üzenetére
Még így pirossal is illő lenne lehozniuk van a két csapat között akkora difi, de szarul is játszanak, a vendégek meg most magukhoz képest egész jó focit tolnak.
Továbbra is tartom amit még tegnap írtam, hogy nem lennék meglepve ha döntetlen maradna, bár már 0-0 ugye nem lesz de 1-1 még maradhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autodesk - Revit
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest