Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Cthulhu Dawn #69360 üzenetére
Fuh, hát ez csúnya bukónak látszik egyelőre .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
lac001-bws46
csendes tag
Hiába ez az egy gól a németek vagy a brazilok ellen ez nagyon kevés lesz múltkor bosznia ellen is csak szenvedtek.
-
Prien
addikt
Ilyenkor már sajnálom Iránt...
A kevés is több a semminél.
-
jpm
senior tag
bázd meg.
-
-Mike-
addikt
Sima Arg győzelem.
-
SzlobiG
félisten
Azért majdnem jött a 3 gól, nem?
-
janos1988
addikt
-
GIJoe
addikt
a kommentátor kicsapta Messire az fix, "a csodálatos világ legjobb", csak alig tudod 1et rúgni...
-
giigz
veterán
Messi a 91.-ben
Azt raktam, h Messi nem lo golt
-
pohár
félisten
ppffff, szopjanak kaktuszt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szentkuti11
addikt
válasz Daniel Alves #69413 üzenetére
Valahogy én is ezt érzem, de nem tudom mennyivel merjem rakni. Már így is majdnem mínuszos a VB-m.
-
B-L-A-C-K
titán
Haverom rakta 50 ezerrel, én is érzem amúgy, de tényleg hogy így visszajöttem majdnem megint nulláról nem akarok még1x akkora zakót. Inkább legyek biztos +100 ezerbe, nem kockáztatok ennyi pénzt most.
-
RockHaRD
addikt
Most már csak egy német győzelem kell este, és akkor 15-ből 8 ezrem megmarad az első (és utolsó) tippmix szelvényeimből.
-
tomrRRR
senior tag
-
Tótotto
tag
Nagyon csábító a szorzó rá,de én nem mernék rátolni ennyi pénzt.Ha meccsen lenne mondjuk két gól az első félidőben akkor tolnám a lesz még gólra a pénzt.De így előre nem kockáztatok az biztos
-
-
Prien
addikt
Én szóltam, hogy hendi nem kéne.
Szerintem a németek megennék a brazilokat, argentinokat reggelire. Mutatott játék alapján Francia-Német döntő lesz?
A kevés is több a semminél.
-
bok92
addikt
Kemény 1 gól. Menjenek a fenébe...
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Cthulhu Dawn #69401 üzenetére
Csak becsípett utolsó pillanatban . Nem gondoltam volna, 3. negyedben eladtak 12 pontot. Ez a taktika eddig 9/8. Mai kosár így nézett ki, nyereményt lehet rátolom a bosnyákokra.
szerk.: rájuk toltam 8k-t.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Ace owner
addikt
Fospróra mennyi a minimum befizetés, 2000?
Galaxy Fold 4
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Cthulhu Dawn #69428 üzenetére
Mégsem toltam (még) rá a bosnyákokra, mert van még kosár .
-
pohár
félisten
na, most rátolnék vagy 50 ezret a német meccs overére, ha tehetném
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MmDorian
őstag
akármennyire puffogtatok az argentin meccsen (én is, természetesen), benne volt ez a 11 emberrel védekezős játék Irén részéről. még jó, hogy nem vettem ki 1400-re a 600at németek nyernek müller góllal és jó vagyok.
-
yogibear
addikt
A két Boatenget össze ne keverjétek
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Tótotto
tag
Ha adják a tv-ben és ráadásul tudod nézni is akkor az a legjobb.8,5-nél 9,5-nél kevesebb-több nekem ez a kedvencem.Fóleg amikor látod hogy a másik kezd feljönni vagy elfárad és akkor tenni a meglepire.Nagyon sok 4-5 környéki meglepit lehet megcsipni.De a meccs elejeén szépen fizet a "tutira" is.
Csak egy példa.Ma gasque-Lopez meccs volt.5-4-nél szervált Gasque a 5-4-ért,de nem volt a toppon.15 semminél 4.85 volt arra hogy min.5-5 lesz.És az lett.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #69442 üzenetére
én meg azt hittem, hogy étterembe vitted, nem egy szaros gyrost vettél neki
-
asuspc96
őstag
VB valahol közvetítik HD-ban a neten ??
-
stefyY
őstag
Ghána +2 @ 1.78x
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest