Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz Cthulhu Dawn #69300 üzenetére
A nők a tippmixben is kiszámíthatatlanok
A kevés is több a semminél.
-
giigz
veterán
Torpe gol es/vagy Nigeria 1X
-
Cthulhu Dawn
őstag
Oroszország U20 - Fehéroroszország U20 női kosár 2. félidő Oroszország @1.57 .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
-
stefyY
őstag
-12k...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Daniel Alves
őstag
-
őstag
válasz Cthulhu Dawn #69304 üzenetére
A 3. negyed úgy látom csak a büntetőkről szól
-
Cthulhu Dawn
őstag
Montenegró U20 - USA U20 2. félidő Montenegró @2.25 .
(#69308) koxkids: Ameddig az oroszok vezetnek addig nem bánom .
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Jeollam
aktív tag
Tettem egy olyat hogy adtam Ghánának 2 gólelőnyt, és megraktam Ghánát. Hátha nem úgy végzik, mint Portugália. Múltkori vereségük szerencsétlenség volt. Most jobbaknak kell lenniük.
[ Szerkesztve ]
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
stefyY
őstag
8-8 lett, ennyit erről
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hát, ha csak nem dobnak 1,5 perc alatt 30 pontot, akkor ez pipa .
-
stefyY
őstag
válasz Cthulhu Dawn #69312 üzenetére
NBA 2k14-ben eljátszottam párszor.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Félidőben amúgy -17.5-ös hendi volt a kínálatban, és 40-el nyertek, lehet erre is el kéne kezdenem fogadni. Már csak Montenegrónak nem kéne rontani.
Amúgy miért ilyen béna az összes U-s USA kosárcsapat? Mindenki aki ér is valamit az NBA-ban játszik, vagy mi .
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Estére tuti hogy jön:
Bosnyák hendi, német over.De én már nem megyek vissza megtenni megint amit a nyomoronc Montenegróiak elvettek.
Holnapra meg 1X Belga, X2 Algéria lett volna a szelón, amire a vizilabda csak azért került fel hogy 10x odds fölé menjen...
PSN: xszabikax
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Cthulhu Dawn #69309 üzenetére
Hát ez elment . 7/6
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Érzem ma se nyerek...:/
-30kWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
jpm
senior tag
Hamilton nyeri a Nagydíjat 5.50A williams versenytempója nem túl jó, de arra igen hogy feltartsa a többieket, Rosberg sem győzött meg. Hamilton meg az időmérőn bedarált volna mindenkit ha nem csúszik ki.
Mindenképpen az jön ki hogy Haminak kell nyerni. (műszaki gubancokat nem számítva)
Nem rossz ajánlat! -
Zjunior
veterán
válasz Daniel Alves #69320 üzenetére
Jaja, csak sok csalódás ért tippmix terén mostanság!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
onefan
újonc
Sziasztok!
Utalt már valaki William Hillről? Nekem nem tiszta, hogy miként kell kitölteni az adatlapot..:SS
Ez az egyetlen dolog ami miatt gondolkozok, hogy leváltsam pedig nagyon szeretem ezt a fogadóirodát
Máshol is ilyen macerás a kifizetés?
Mondjuk itt bankkártyáról töltöttem fel anno a számlámat és azért van csak ez a lehetőség
Köszi! -
B-L-A-C-K
titán
Ez ment: Argentin hendi, Német simán, Bosznia, Dél-Korea
5e -> 35e
-
Cthulhu Dawn
őstag
Litvánia U20 - Csehország U20 Litvánia -31.5 @1.83. Második félidőben csak rájuk vernek még 5 pontot ha már 27-et vertek az elsőben. Raknám, hogy győznek a 2.-ban is, de 1.31-ért nem value.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Nőtt az odds németekre 1.3 helyett 1.33. Érdekes talán kevesen rakták?
-
nagyúr
-
bok92
addikt
Na akkor kérnék szépen 3 gólt...
-
gery2123
őstag
Hát ezen az Argentín meccsen a bíró nagyon nincs a toppon.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nem is értem miért nem lehet már tenni sehol sem 4,5 alatti sárgát .
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Cthulhu Dawn #69327 üzenetére
Ez is jött . Kár, hogy Montenegró elment pár pont híján, szép napot zárhattam volna, bár így se vagyok mínuszban. Jók ezek az U20-as kosarak .
-
SzlobiG
félisten
Ez megint egy szar meccs mint a japán-görög felhúztak egy falat azt annyi.
Na meg elég sok a pontatlanság argentinoknál nem érzek itt 3 gólt.
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #69307 üzenetére
félig meddig életben maradtak a szelvényeim
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Zjunior
veterán
Én kivettem 22nél , áttoltam német hendibe.
Ha az jönne, menne akkor bosnyákra az egész pereputty.Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
alratar
addikt
Használja valaki innen a tipppmixprot?
Tapasztalatok?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
B-L-A-C-K
titán
Argentin se nyer hendivel azért elég vicces lesz.... Nem bukok sokat mert csak 5 ezerrel raktam, de ha tényleg ez se jön, kőkeményen csak kamizni fogok, semmi nagy tét, mert értelmetlen ahogy ezt a hetet nézem...
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #69346 üzenetére
Ha a 85. percben még mindig 0-0 akkor a bíró tuti megoldja a helyzetet egy tizivel. Bár te már akkor sem nyersz. Viszont a kami tippjeidet írd majd be időben.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)