Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
ilyenkor ha jönne,miért tűnik az a maradék 5 perc fél órának?
nyiknyiknyiknyik
-
tomyoy
senior tag
válasz tomyoy #28901 üzenetére
uh mára zártam, további sok sikert
-10e H félidő miatt
nagyon rámentem az első félidős gólokra, eddig kb 30x fogadtam és eddig 1 ment el. A taktikám pedig a következő: bwin élő fogadás, bal oldalt esemény résznél kinézek 2 vagy 3 félidő 0-0-át és utána a következő mecsre all in félidő over 0.5 ez ilyen tanyasi stat
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
éjjelre ment a COL -1,5 @2,3-ért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
stefyY
őstag
Bet365 oldal kapufa, pedig akartam snookert rakni...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
giigz
veterán
Ezen a heten kellene fogni valami jo oddsos szelot, de valamiert ugy erzem, hogy kiszamithatatlan eredmenyek lesznek...
-
Ace owner
addikt
Kombiba mit ajánlotok ma? Hoki döntetlent szeretnék megfogni végre, de nem tudom melyik legyen, szorzó alapján sok esélyes van..
Egy ilyet már kinéztem viszont: Novara-Cesena D 2.85Galaxy Fold 4
-
ted_mosby
senior tag
válasz Ace owner #28912 üzenetére
Ace Owner Novara -Cesenára nekem az X2 ment, 1.65ért remélem ajándék
Mai tippsorom, kérem szurkoljátok ki velem
Getafe
Sparta Prague
Daugava Riga
Cesena X2
20-->200Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
gery2123
őstag
válasz söraddict #28916 üzenetére
Ja okes. :-D csak a profilkep egy kicsit bekavart, és azt hittem hogy egy másik fórumtárs.
Ettől függetlenül szorítok, valami hasonlót fogok én is rakni ma. A tét se biztos hogy sokkal több lesz. De 20 Ft hogy lehet rakni? A bet365 minimum 50, a Tippmixpro.hu pedig kötésben lehet 10 Ft rakni de ott is legalább 3 meccs ami ugye nem 20 lesz.[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
ted_mosby
senior tag
válasz gery2123 #28917 üzenetére
Igen 20 Forint, de nem fogom otthagyni a számlám Amíg van rajta egy huszas addig nyomom De erre egy deákot is rátennék
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Ace owner
addikt
Mait Inkább hanyagolom es holnap rakok Többet :
Galaxy Fold 4
-
latyak17
tag
MÁRA:
Kuban Krasznodar - Anzsi Mahacskala H 1.64
Getafe - Ath. Bilbao H 2.52össz odds: 4.1328
200-al raknám meg valószínű ! Vélemények ?
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
rwin5
őstag
Holnap jó teniszek lesznek, Monfilsre keveslem az oddst, simán kikaphat holnap
Ilyen odds módosulás után megrakom V-t [tenisz][ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
LA vitte az éjszakait...
Mára ment a Kuban+U17Japán allin. Hátha sikerül nyernem végre.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
sz_abika
addikt
Mondanám hogy a mai tuti, az Roger-Vasselin sikere, de most látom hogy az csak keddi meccs ^^
Így viszont mára csak U17 Brazil siker van mixen amit tennék első ránézésre..PSN: xszabikax
-
-
Ace owner
addikt
valaki beszáll egy dupla es tripla játékba? Egyik taggal mar elkezdtem, csak a duplam 3. lépcsőfoka nem jött :S Holnaptól nem olyan szar a kínálat se, ilyen oddsokat Könnyebb lesz összeszedni
Galaxy Fold 4
-
ted_mosby
senior tag
válasz Ace owner #28926 üzenetére
És mit nyer a győztes? Beszállnék, online kínálattal.
Szerk.: Na jó mehet tippmixel is[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
sz_abika
addikt
Chardy hogy bír ENNYI hibával játszani, nézni is rossz.
Vissza kéne fogadni Rosolra...PSN: xszabikax
-
ted_mosby
senior tag
Mai esélyesek:
METTA Riga x Daugava Riga 2 @ 1.30
Olimpo de Bahia Blanca x Racing Club 1 @ 2.10
FC Slovan Liberec x AC Sparta Praha 2 @ 2.13
APOEL Nicosia x Anorthosis Famagusta 2 @ 2.80
SL Benfica Lisboa B x CD Tondela 1 @ 1.67
Kiváncsi leszek mennyi jön belőle[ Szerkesztve ]
-
férfiállat
tag
A Brazil u 17-t bet365-n hol találom meg??
-
stefyY
őstag
"..Sajnos az a szomorú helyzet állt elő, hogy a zrt. kérésére a tárhelyszolgáltató törölte az oldalt. Mivel nem igazán szeretném, ha valami következménye lenne, valószínűleg nem fogom újraindítani. Biztos lesz olyan, aki készít majd hasonló oldalt (talán már van is). Köszönöm mindenkinek, aki eddig használta a kalkulátort, remélem hasznotokra vált..."
Aki nem tudná. Azért érdekes. Helyette lett egy ilyen...
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
ted_mosby
senior tag
válasz stefyY #28933 üzenetére
De ő fizetett a tárhelyért nem? Akkor meg hogy törölhették ki csak úgy? És ezzel ilyen kár keletkezett a ZRT-nél? Sajnálom..
-
ted_mosby
senior tag
-
L_YKing
addikt
Mennyi tippmixen a Real oddsa?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
rwin5
őstag
Japán remélem jön ha már ilyet esett az odds
-
stefyY
őstag
A mai napot még neten is kihagyom, olyan jó a kínálat...
-
rwin5
őstag
V-re tolok szerintem 1500-at [próba szerencse]
-
rwin5
őstag
Japán u17 szép bukó lesz, igazából azt sem tudom mennyire jó csapat, és a svédekre nem értettem az oddsot sem, de mondom ha ilyet zuhant tuti H-lesz hát kár volt rárakni a szelóra 0-2 félidőben de az eredmenyek.com is jó, előbb 1-1 et mutatott, most meg 0-2
ma elég sok kami tenisz ment .. csomó 5-6 os odds zuhan, párat már láttam is ami jött 7-es odds .. itt van egy ez épp megy .. lehet megnézek pár nagy oddsot ami zuhant és rakok rájuk 100Ft-ot ha 10 ből jöne 1-2 már eredmny volna.. [kami]
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Holland kettő
Nyerők: Dordrecht,Venló ,jong Psv..mellé Esbjerg,és rizikóra Landskrona V..
ezt raktam........[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
sz_abika
addikt
Chardy, Simon - Mannarino, Monfils
lesz ma egy ilyen meccs 16tól.Mannarinoékra 2.20at ad b365, szerintem van benne érték, de nem tudok utána nézni a páros eredményeknek, meg Simont sem ismerem. Lát más fantázát ebben a francia ütközetben?
Pro: Chardy pontatlan az alapvonalról és szarul játszott ma. Monfils miatt övéké lesz a közönség támogatása egyértelműen szeretik a bohócot.
Kontra: Simon szokott párost játszani és nem is rossz emlékeim szerint. Mannarino most játszott egy 2 órás meccset, van pár órája pihenni.
PSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest