Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
béna kérdés
mi a legjobb, leggyorsabb megoldás a bet365 elérésére mobilról?
¯\_(ツ)_/¯
-
stefyY
őstag
DAB játékosok elmehetnek a fenébe, első mix kuka.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Deck
titán
válasz lecsokolbi #104904 üzenetére
Persze. De az lassabb, meg írták itt, hogy volt akinek le volt tiltva. Ez meg alternatív link ami biztos, hogy jó marad. És mindegy, hogy droid, wp, vagy ios.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz lecsokolbi #104888 üzenetére
Ez a Vaduz tényleg bebiztosította a mixem 25. perc piros
- Mindenki hazudik! -
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #104908 üzenetére
nem fog, szépen bent rakva a szekrényembe, bombabiztos helyen vannak (pfú, ha a legfelső polc leszakadna, és vinné magával a többit is... egy élet gyűjteménye lenne oda )
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tigipuf
senior tag
válasz pohár #104899 üzenetére
Hát ne haragudj de akkor tényleg kerülöm is ezeket a gibraltári dolgokat
Amúgy voltam ezen az értelmes oldalon,meg szimpatikus is,sajnos nem jutottam el az általuk meghatározott minimális kifizetés összegéig[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
nagyúr
Tegyem a farkam a Skellefteaba.
Ezeket a buzikat akárhányszor rakom, mindig megszopatnak.
Most is már 2-0 az 5. percbenÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
válasz tigipuf #104911 üzenetére
hát te tudod, de megbízható mindegyik, amelyik nem volt az, az már valószínűleg meg is szűnt/beszüntették, bár én ilyenről nem nagyon hallottam, hogy megvalljam az igazat
oddsok jobbak, gyorsabb elbíráráls, sokkal több esemény, sokkal, de sokkal jobb élőzési lehetőség, időszakos akciók, befizetési bónuszok, stb...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok! Lehet volt mar ez a kerdes, de rakerestem es nem talaltam ra valaszt, szoval az lenne a kerdesem, hogy van egy klasszik 2 os elofizetesem 2 ev huseggel, de telefont szeretnek valtani, es meg van 2 honap a husegbol, szoval hogy valthatok telefont ugyanezzel az elofizetessel, mondjuk megint 2 ev huseggel? Ha igen, akkor nincs semmilyen +koltseg? Elore is koszonom!
-
Deck
titán
-
unravel
őstag
válasz DeathBat666 #104914 üzenetére
hanyas szorzó van rá?
(#104903) dekrer ez tényleg nagyon jó. hogy eddig még meg se néztem?!
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
B0V9B
tag
Pedig meddig agyaltam rajta hogy a Siont vagy a Vaduzt rakjam. Ugyanakkora szorzó volt mindkettőre, mondom hazai pályán majd alkotnak valamit, hétvégén Sionnak úgyis kiesési rangadó majd azt behúzza inkább.. Hátja..
-
tigipuf
senior tag
válasz pohár #104913 üzenetére
Oké ,igazad van,tét után azonnali pénzkivétel minimális bukással ,stb.
Elnézted esetleg elírtad,és nem tudod stornozni,de a beten kiveszed 1-2 % minuszal egyből,a pron meg bukta.
Nem beszélve a mérkőzés alatti folyamatos fogadási lehetőségekről."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
tigipuf
senior tag
mongyátok mámeg az esti tutit,de tényleg !!
Amúgy meg emigy is holnapra élesítek,azért nagyobb a mozgási tér(nem kicsit)[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Deck
titán
-
-
L_YKing
addikt
Mindket meccsen legyen egy X azt en boldog is vagyok
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
bammbula
tag
Valaki nem tud egy Arsenal streamet?
-
stefyY
őstag
Bournemouth maradhatna X...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sz_abika
addikt
Azt sejtettem h a Tico nem fogja torni magat odakunn, de hogy ennyire...
PSN: xszabikax
-
nagyúr
Arsenal is alkot
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Chereiose
addikt
Pff monaco vezet, csoda kéne így a 2,5 alatthoz
-
L_YKing
addikt
Hmm... Csak nem megmondtam?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
arsenal58
csendes tag