Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Tupac!
tag
válasz yogibear #103248 üzenetére
Igen, most hogy "mondod" vannak ilyen fura csodacsapatok. Én olyasmit olvastam ezzel a "meccseladással" kapcsolatban hogy néha az adott csapatból is csak egy vagy két ember "sáros", ezek a tipikus öngólos figurák, vagy a meccs elejei piroslaptizeneggyes emberek.
Jó lenne valahogy "bekerülni" ebbe a körbe és néhány meccsről előre tudni hogy sáros lesz aztán azt kicsit megpakolni...ha valakinek lenne kedve egy kis muzsikához:
https://www.youtube.com/watch?v=rEBxf0LPkyA -
pohár
félisten
no, Sevilla GG kész, és 2,40-ért, hogy a WH rúgja az elsőt is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jarod1
addikt
hát ennyit mára elég ratyivá vált MU ról, vezet is a westham..
-
törölt tag
Nice köszi,hogy viszed a szelvényem.
-
yogibear
addikt
válasz !Tupac! #103252 üzenetére
Ghána...
Gondolom emlékszel, hogy tavaly a VB-n repülőgéppel küldött nekik a szövetségük pénz, mert kis híján nem álltak ki a tartozásos balhé miatt...
Afrika kupa, első mérkőzés: Ghána - Szenegál 1/2
harmadik mérkőzés: Dél-Afrika - Ghána 1/2
egészen véletlenül.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
!Tupac!
tag
Na megpróbáltam egy ezredessel a West Ham AH 0.0-t @3.2-n
-
kop8
őstag
válasz janos1988 #103246 üzenetére
Én most szedtem össze 6 meccset jövöhétre...
Mind kicsi szorzos, 1.25/1.25/1.5/1.3/1.5/1.2Ehez kiszámoltam 4/6-ban ha elmegy egy meccs akkor még többet kapok mint az össz tét, mondjuk 15x100ft és még akkor is pluszban leszek. És ha kettő megy el akkor is kapok vissza pénzt de már minuszba leszek.
De ha 5/6 ban játszok ami 6x100ft minimum és elmegy egy meccs akkor már kb. csak a 600ft felét fogom visszakapni Kb.
Ebböl csak azt akartam kihozni hogy kicsi szorzonál szerintem jobb 4/6-ot játszani mint 5/6-ot!
Mert nekem ha jol összeszedem a tuti meccseket akkor egy szokott elmenni általában, vagy
nyerek....GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Digestive
veterán
Ghána nyer ma? Ki, mit gondol?
-
!Tupac!
tag
Végre megint emberi időben NBA... bár inkább a fél tíztől kezdődő Cavaliers-Lakers az amit jónak érzek...
-
ANDROID???
addikt
Ugye azért beköhög egy gólt a MU?
Felőlem lehet 2:1, de egy vendég gól legyen. "plííííz"Ahogy látom ebből nem lesz semmi.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
szararcú augsburg meg 2 gólos előnyről mindjárt ki is kap... szánalmas...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
sz_abika
addikt
Ez hihetetlen. Megint van egy amin elmegy a 6os odds.
Tegnap ManCity. Ma kerékpár.Egyszerűen nem bírok bankot építeni, 2 naponta vissza az alapra...
És hát nem érdekes hogy mindkét manchester a 90+2 percben hoz 1-1et?
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
stefyY
őstag
válasz ANDROID??? #103266 üzenetére
1-1
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sz_abika
addikt
Most kezdődik - ami érdekesség, hogy holnap 16 órától játszik Estrella, Dominikában, hazai közönség előtt.
Egyrészt jól játszik, otthon tuti favorit nálam, másrészt kíváncsi vagyok, hogy a döntőt mennyire nyomja meg...szerintem az első brékig lesz kemény meccs, utána Lopez begyalogol.PSN: xszabikax
-
stefyY
őstag
Besiktas gól
Rizespor piros lap
Rizespor gól
Rizespor második pirosokay.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
L_YKing
addikt
Na Aug hozta a kotelezot
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pohár
félisten
akkor kell egy Valencia gól, plusz egy GG az Elefántok meccsén
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Érdekes.
-
yogibear
addikt
csak nyer a besiktasi...
Real B dönci 19-es oddsot, augsburg dönci meg egy 8-asat vitt el... szépp...Rizespor - Besiktas V 1,90
Ascoli - Spal H 1,65
Sporting Gijon - Albacete H 1,55
Betis - Ponferradina H 1,60
Bursaspor - Genclerbirligi H 1,45Real Madrid B - Athletic Bilbao B H 1,70D
össz: 19,16Augsburg - Frankfurt H 1,90D
Cercle Brugge - Anderlecht V 1,45
Rizespor - Besiktas V 1,85
Panathinaikos - Panetolikos H 1,55
össz: 7,90[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
expander
senior tag
remelem a valencianak is "megcsinaljak" a gyozelmet
-
zolynet
veterán
mocskos augsburg 2-0ról leikszel, haljanak éhen
valencia 0.0 2.050x ment, hátha
Life is too short to stay stock!
-
expander
senior tag
johetne lassan egy genk gol...
-
Digestive
veterán
Ghána pattinthatna már egy gólocskát!
-
expander
senior tag
na tessek ! vegremar... es akkor ha lehet kivanni, akkor tartsak is meg ezt a minimum 1 golos elonyt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest