- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Debjjjjecen 1-1...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Shkiz0 #43049 üzenetére
Na még 4 meccs kell és 1 kiló jöhet....
(elmegy vagy 3, mondjuk leszarom már ezzel a kis 24 ezres sorskeggyel 115 ezer +ba zárom hetet már csak egy 100-assal jobb lehet)
sz_abika: Ajándék H volt...
Amúgy Újpestnek nem sok köze volt az egészhez, ha kicsit több szerencséje lett volna a Fradinak többel nyernek.
-
B-L-A-C-K
titán
Hát ez a bánat Fradi se fog már nyerni 2x is 1 méterről mellé fejel, vagy a kapufára...
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt nem hiszem el ismételten, elmentem most rakni, mondom rakok egy 2-3 ezres szelót este ne unatkozzak mivel a netes szelómat elvitte a Napoli...Mondom míg kinézem a meccset kaparok egy bukszát, kérek egyet volt rajta 2 ezer, mondom akkor ezért még lesz kettő, egyiken semmi, másikon 22 ezer...
Múlt héten meg 27 ezer volt az egyiken, arra 1:5000 esélye volt hogy nyerek, ennek meg 1:2500....
Amúgy gondolom már páran el sem hiszik ezt utána gondolkoztam le kellene fotózni, de mindig elveszik a sorsjegyet széttépik és kidobják...
Viszont így már nem 2-3 ezerért raktam hanem 10 ezerért....
-
B-L-A-C-K
titán
2-0 hihetetlen....
Eddig is tartott a szelóm...
-
B-L-A-C-K
titán
Napoli már is szupik, fasza...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #42918 üzenetére
X2-be szerintem jó, mondjuk mér meg is raktam amit mutattam is...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #42914 üzenetére
Jól van feküdj vissza, de előtte igyál egy kis tejet már másnapos vagy...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem értem az emberek majdnem 90% miért erőlteti a Hannovert ha a csapat nagy része sérült...
Nekem még mindig sima X2, de szerintem meg V-be is jó lehet simán ~2.80x oddsért mint már tegnap is említettem...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #42799 üzenetére
(bocs de ezt erre a hozzászólásra nem tudtam kihagyni...)
giigz: Ha 70% találati arányod van én leszopom magam esküszöm, ha ennyi lenne azt jelentené 10 szelóból jön neked 7 és közel se ezt látom...Amúgy meg hagyjuk ezt az egészet, verebek vagyunk mindannyian olyan eredmények vannak. Hiába olvadok el én is mindent, és hiába tudok mindent információt, szart sem ér látod. Amúgy már én rég abba hagytam volna ha nem az 1-1 meccsek kerülgetnek, mert ha elmenne sorozatosan a meccsem fele belátnám hogy velem van a gond, de így tudom csak szerencsétlen vagyok.
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zolee5016 #42735 üzenetére
Ha Ried lehozza akkor fogj vissza, nézzed kicsit a Lille meccset élőben ha látod cink van mindenképpen fogadj vissza. Vagyis én biztos így tennék.
giigz: Fradinak otthon nyernie kell, itt bunda se lesz mert utálják egymást mint a szart, így nem adják el ezt biztos. + otthon játszanak, illetve az Újpest havon van most, ráadásul Anton-t kiállították a legutobbi Paks elleni meccsen mikor csúnya 6-0ás vereséget szenvedtek, és ezért holnap nem játszhat, pedig csapatban elég fontos a védelmi szerepet tölt be. Szóval a Fradi egy otthoni meccsét egy teltházas stadionba ahol már a jegyek több héttel ezelőtt elkeltek nem hinném leszarna, főleg a nagy riválisuk ellen. Sima lesz szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó nekem ez ment holnapra, így vagy +105 be zárom a hetet vagy + 150 ezerbe....Remélem az utóbbiba...
-
B-L-A-C-K
titán
Azért érdekes látni hogy ilyen 1,10-120-as oddsokért mit össze szenvedtek...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #42701 üzenetére
Mi lenne az amúgy?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #42701 üzenetére
Én ezeket érzem:
FTC/Napoli X2/Frankfurt X2/Real....
-
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt a Dortmundot mindenki erőlteti, én is preferálom amúgy de nehogy zakó legyen...
-
B-L-A-C-K
titán
Holnapra találtam egy szerintem ajándék meccset:
Hannover - E. Frankfurt X2 1,62x (bet365) de még simába is jó lehet ~2,90x oddsért.
És hogy miért is tartom ezt ajándéknak: Hannovernél fél csapat a havon van...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
McCartman #42454 üzenetére
Igen ez egyértelmű, de nem rakok mindig 20-50 ezerrel, mert amilyen szerencsém van mind bukna oddstól függetlenül. Ha valamit nagyon érzek azt megpukkasztom, viszont ha nincs ilyen akkor maradnak a kamik, és nem érdekel ha 2-3 ezer forintot elbukok miatta 1 héten...
WaterWave: Na te inkább hallgass MrPizzáravaló....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
McCartman #42450 üzenetére
Itt nem a kis szorzókkal van baj, mert szoktam azt is rakni, de akkor egy minimum 20-assal megküldöm hogy jöjjön azért 20-30 ezer belőle (vagy több)...Rakhatnék most is nagy téttel nem is erről van szó, de mivel mondtam a hétfői 130 ezer nyerőmet nem fogom most négytétes szelókra fordítani ezért pihenek, és csak kamikat rakok.
-
B-L-A-C-K
titán
Most szerinted ha nekem a nagy tét 20-50 ezer között van, és nyerek tiszta 1000 Ft-ot kiugrok majd a bőrömből...?
Na mind1 hagyjuk, a lényeg az hogy megértem az olyanokat akik a heti kis zsebpénzünkből próbálnak 500-1000 Ft-ot nyerni, és ha bejön örülnek maguknak mert jól jött nekik, de akármennyire is gáz én ettől semennyimre se leszek boldogabb, és szerintem vannak ezzel még így páran itt is.
-
B-L-A-C-K
titán
Jaj elszaladt a kezem ezzel a kamivel 14 meccsre sikeredett...
106 Oss - Sparta Rotterdam V 1,50
118 Rennes - St-Etienne V 2,60
125 Porto - Estoril H 1,22
143 Schalke - Dortmund V 2,03
174 Barcelona - Deportivo H 1,12
176 Mallorca - Sevilla V 2,17
186 Valenciennes - Lille V 2,15
195 Anderlecht - Mechelen H 1,30
203 Ath. Bilbao - Valencia V 2,52
206 *(1-0) Celta Vigo - Real Madrid V 2,10
210 Chievo - Napoli V 2,00
213 Juventus - Catania H 1,30
248 FTC - Újpest H 1,53
249 Debrecen - Pécs H 1,44Eredő odds: 1988,96505
Tét: 200 FtVárható nyeremény: 397795 Ft
Na és ezekből kellene kiválasztani pár tutit kicsit nagyobb téttel.
-
B-L-A-C-K
titán
Boldog Nőnapot csajok...
-
B-L-A-C-K
titán
Bayernt én nem merem piszkálni, 17 pont az előnyük, bármikor leszarhatják és X lehet, vagy kikaphatnak, mivel 17 pontnál már megengedhetik ezt, ez nagyon nagy előny már...
Illetve 1,10x oddsért meg nevetségesen alacsony, lehet simán jön, de ennyiért nagy pénzt a fent leírtak tudatában nem kockáztatnék...
-
B-L-A-C-K
titán
Én ezekből válogatok majd:
106 Oss - Sparta Rotterdam V 1,50x
118 Rennes - St-Etienne V 2,60x
125 Porto - Estoril H 1,22x
143 Schalke - Dortmund V 2,03x
176 Mallorca - Sevilla V 2,17x
186 Valenciennes - Lille V 2,15x
195 Anderlecht - Mechelen H 1,30x
203 Ath. Bilbao - Valencia V 2,52x
205 Celta Vigo - Real Madrid V 1,43x (akár hendivel 2,10x)
210 Chievo - Napoli V 2,00x
213 Juventus - Catania H 1,30x
248 FTC - Újpest H 1,53x
249 Debrecen - Pécs H 1,44x -
B-L-A-C-K
titán
Ritka pillanatok egyike, mindennek nő az oddsa...
-
B-L-A-C-K
titán
A Chelsea-vel már úgy vagyok én is, hogy szerintem is szopni fog......
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #42328 üzenetére
Ez csak pár napos míg kész nem lesz az új...
Bár lehet ez marad...
-
B-L-A-C-K
titán
Jpm 1 percet kell kibírni...
Na pipa is....
Grat neked, nekem meg az első meccsem jött...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #42287 üzenetére
Dehogy, beírtam még délbe...
-
B-L-A-C-K
titán
Na vajon 10 percet kibírnak még gól nélkül, nem bánnám ha nem menne el már az első meccs...
-
B-L-A-C-K
titán
Pffff a szelómnak kuka is így, pedig félidőben megörültem nem lett gól illetve nem is voltak aktívak egyik oldalról sem, erre 2. félidőben 20 perc alatt 2 gól, már egy 3. is lesz így valószínű, így a 2.5 alatti góljaimnak lőttek...
-
B-L-A-C-K
titán
Remélem 2 gólnál nem lesz több a PSG-s meccsen...
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- BestBuy ruhás topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest