- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
sziasztok!
Tegnap kicseréltem Celeron M procimat Pentium M-re, viszont problémáim vannak a hőmérséklettel és a venti sebességével, szabályozásával. A probléma az, hogy egyrészt azóta az everest össze-vissza írja ki a CPU hőmérsékletét. Ha változtatom a power managerben, hogy max perfomance vagy max battery life legyen, (ezzel ugye változik a cpu sebessége is,) ez szerint ír ki egy random hőmérsékletet az everest, tehát nem a valóst mutatja. Másik problémám, hogy míg a celeronnal csak akkor kapcsolt be a venti, mikor a cpu azt igényelte, addig a pentiummal mindig megy egy bizonyos alapjáraton és ha nő a hőmérséklet, akkor sem gyorsul fel a venti. letöltöttem az NHC, és az azt írja ki, hogy ''ACPI Control System is not configurated for this system''. nekem gyanús, hogy itt lesz a bibi. Ezt az ACPI-t hogyan lehet konfigurálni? Talán akkor vesztek el a beállítások, mikor kihúztam az elemet a procicserénél, hogy reseteljem a BIOS-t?
segítsetek please, sürgős lenne, mert hétfőtől egyetem, és kellene a noti...
köszi, Levi -
levy1983
aktív tag
tudom, hogy nem hw piac, de hátha érdekel valakit:
Lenne egy Thinkpadből kiszerelt noti RAM-om eladó:
Hynix 512Mb 533MHz DDR2
Hynix 2Rx16 PC2-4200S-444-12
HYMP564S64BP6-C4 AB 0626
Gyakorlatilag új, Thinkpad notiból lett kivéve. Kb. 6 órát ment összesen. Gyári Thinkpad-es száma: FRU 73P3843, dátum szerint 07-12-és lett beszerelve.
Ha esetleg valakit érdekel, akkor írjon privit vagy a hírdetéses topicban érdeklődjön.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- iPhone topik
- Borderlands 4
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest