Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• applefan

csendes tag

Nem tud valaki egy helyet, ahol elfogadható áron vehetnék T400-ba való 4 cellás (kis) akkut?
    Használt, utángyártott is jó, mert csak arra kellene, hogy ne a 9 cellással cipeljem a melóba naponta...persze az árérézékenységem gyári új akkut nem engedne meg. :B

Minden értelmes ötletre nyitott vagyok.

És még egy kérdés:

Most szeretném áttelepíteni Vistára a gépet (az eredeti tulaj XP-re downgradelte le, és a recovery partíción is az van).
    A Vista telepítésénél célszerű-e meghagynom a rejtett partíciókat vagy gyaluljam le?
    Ha teljesen 0-ról (= gyári lemezről) feltelepítem az oprendszert, egyrészt a számomra szükséges néhány Thinkvantage programot honnan tudom feltelepíteni, másrészt a szükséges driverek megtalálhatók lesznek a Lenovo oldalán, vagy keresgélnem kell egy pár drivert?
    Még egy kérdés: a Vista alatt át lehet kapcsolni a videomeghajtót Intel4500-ről HD3470-re...ez hogy működik a gyakorlatban? Mert XP alatt ha biosban átváltom mindjuk intelre, új hardverként ismeri meg, külön telepíteni kell, de akkor meg az Ati driverek jeleznek hibát...

Aktív témák