- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Aktív témák
-
sssent
senior tag
Ha a tálcán zárod be a hosszú gombon jobb klikkel, akkor ottmarad a háttérben. Ugyanígy ottmarad, ha az ablakában x-szel zárod be. Az óra melletti notification area-ban valamelyik ikonjára (ha épp több van) jobb klikk > exit-re lép ki teljesen. Ha ez utóbbit csináltad Te is, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
De meg kell nézni a futó folyamatok közt az nhc.exe-t, az a biztos. Ha nincs ott, akkor nem fut. -
sssent
senior tag
Szerintem az nhc bezárása után azonnal vissza kéne állnia a ref. feszre (itt most két gépen ezt csinálja). Biztos, hogy nem fut a háttérben a folyamatok közt az nhc.exe?
Restartnál mindenesetre biztosan elfelejt mindent. Sikerült már olyan beállításokat eszközölnöm rajta, hogy a gép azonnal befagyott, amint az nhc elindult. Csökkentett mód, nhc kipöckölése a startup-ból, és máris semmi gond nem volt. -
sssent
senior tag
Ezek a fordulatszám-vezérlő értékek tudtommal szabványosak (ACPI standard), így sw-ből alacsonyabb fordulatszámot nemigen lehet elérni. Persze lehet, hogy tévedek, nem próbáltam.
A tök hangtalan gép egyelőre attól tartok az asztali PC + vízhűtés + passzív táp + jó merevlemez konfigok kiváltsága. Ez van.
[Szerkesztve] -
sssent
senior tag
>>(...) Ezzel a beállítással megy jelenleg, 49°C-nál kapcsol be, de akkor is már ~3250-et pörög a venti, (...)<<
Ez a fordulatszám itt, így nekem nem mond semmit. Az 1-es venti szint végülis halkabbnak, vagy hangosabbnak érződik mint a progi nélkül szokásos alap ventillátor zaj?
Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de ha 10 percenként ki-bekapcsol a venti, az szerintem zavaróbb, mint ha egész halkan folyamatosan menne. Ahhoz hozzászokik az ember, kicsit zajosabb környezetben meg észre sem veszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest