Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
sssent
senior tag
Ha a tálcán zárod be a hosszú gombon jobb klikkel, akkor ottmarad a háttérben. Ugyanígy ottmarad, ha az ablakában x-szel zárod be. Az óra melletti notification area-ban valamelyik ikonjára (ha épp több van) jobb klikk > exit-re lép ki teljesen. Ha ez utóbbit csináltad Te is, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
De meg kell nézni a futó folyamatok közt az nhc.exe-t, az a biztos. Ha nincs ott, akkor nem fut. -
sssent
senior tag
Szerintem az nhc bezárása után azonnal vissza kéne állnia a ref. feszre (itt most két gépen ezt csinálja). Biztos, hogy nem fut a háttérben a folyamatok közt az nhc.exe?
Restartnál mindenesetre biztosan elfelejt mindent. Sikerült már olyan beállításokat eszközölnöm rajta, hogy a gép azonnal befagyott, amint az nhc elindult. Csökkentett mód, nhc kipöckölése a startup-ból, és máris semmi gond nem volt. -
sssent
senior tag
Ezek a fordulatszám-vezérlő értékek tudtommal szabványosak (ACPI standard), így sw-ből alacsonyabb fordulatszámot nemigen lehet elérni. Persze lehet, hogy tévedek, nem próbáltam.
A tök hangtalan gép egyelőre attól tartok az asztali PC + vízhűtés + passzív táp + jó merevlemez konfigok kiváltsága. Ez van.
[Szerkesztve] -
sssent
senior tag
>>(...) Ezzel a beállítással megy jelenleg, 49°C-nál kapcsol be, de akkor is már ~3250-et pörög a venti, (...)<<
Ez a fordulatszám itt, így nekem nem mond semmit. Az 1-es venti szint végülis halkabbnak, vagy hangosabbnak érződik mint a progi nélkül szokásos alap ventillátor zaj?
Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de ha 10 percenként ki-bekapcsol a venti, az szerintem zavaróbb, mint ha egész halkan folyamatosan menne. Ahhoz hozzászokik az ember, kicsit zajosabb környezetben meg észre sem veszi.
Aktív témák
- GTA: Vice City
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest