- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Hoppá: Felszámolják a Notebook.hu-t
-
Dr. Akula
félisten
Kérdés volt, mert én is csak hallottam. Van nagykeres haverom, aki mesélte hogy most a válság miatt csomó nagy és ismert cég nem kap hitelbiztosítást (pl. a 3 számjegyes konzolos cég). Az is tény hogy náluk még mindig a T61 a legújabb noti, miközben (ha nem is s/t-t, de) X200-at, X300-at, T400-at már sok helyen látni. Ennek fényében talán nem is olyan meglepő ha felvetődik a kérdés.
Nekem nincs érdekeltségem egy cégben se, nem érdekem hogy lehúzzak cégeket, de mint vásárló azért érdekel hogy ha egy olyan helyről ami szóba jöhet nálam mint ahol hajlandó lennék notit venni (gari miatt akárhol nem vennék) ilyen pletykák röppennének fel. Vettem már úgy vinyót hogy 1 héttel később becsődölt a cég, gari meg az ablakban. Most ugyanez egy 400k+ notinál azért nem mindegy. Ha nem csődölt be, annak csak örülök.
Otisz:
Amit linkeltél az csak sima X200, az s és t modellek LV procisak. -
alatar
csendes tag
Yello!
Nem tudjatok , hogy pontosan mi akarna ez lenni:
http://www.laptop.hu/kepek/UM07-03-0062.pdf
''Slots
1 Type I/II PC Card slot with 34mm ExpressCard via adapter''
Most akkor lehet az X60-shoz expresscard-ot csatlakoztatni?
Hallot mar valaki errol az adapterrol?
Egyeb velemenyek az X60s-rol?
Kosz szepen! -
Terminus_
aktív tag
Az frankó lenne, ha tényleg nem jelentene nagy különbséget, mert előfordul, hogy sokat kell használni a gépet 220 nélkül. Utángyártott akksiban viszont nem gondolkozok inkább adok 2x annyit érte, de akkor legyen minőségi, gyári. Bár gondolom nem is ezért mondtad, csak az árak összehasonlítása végett.
Vonz a tény, hogy új aksival akár 5-6 órán át lehet dolgozni áram nélkül (és ezt néha ki is használnám). De tartok tőle megvárom, hogy 2,5 óra alá essen a készenlét. Akkor már érdemesebb lesz cserélni. -
Shadowfax
addikt
Jó kérdés.
Ha nem nagyon használod aksiról, akkor végülis mindegy.
Ha viszont a későbbiekben el szeretnéd adni, akkor majd többet ér egy jól működő aksival, mint egy döglöttel.
Bár azt akkor is megveheted majd hozzá esetleg - bár a fene tudja, hogy megéri-e még 20 rúgót rákölteni, mert akkor jóval többért tudod eladni (mármint min. 20 ezerrel többért)? -
Shadowfax
addikt
''1 egész Watt...''
Tegnap azért írtam, hogy örülök, hogy ''csak'' az aksi rossz, mert olvasgattam a ThinkPad fórumon, mi okozhatja azt, ha nem megy a töltés, s hát vannak csúnya dolgok...S a gatyád is rámehetett volna a javítására... Nem mintha az új aksi olyan olcsó lenne.
-
Dr. Akula
félisten
Már csak 857 óra és fullon van!
Ha nagyon nem lesz szervíz (amit kétlek), van egy ismerős ismerőse aki asszem notiszervizes, de nem 5 perc mire legközelebb találkozok vele. Végszükség esetére ajánlom.
1 5let: az usanotinál kérdezz rá hajlandóak-e ilyesmivel foglalkozni, az eladott cuccokat is belerakják a gépbe, hátha szervizelnek is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest