- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Gondwana #8363 üzenetére
Semmi gond, tisztább így, h újra lett húzva ... már csak jó lenne tudni, mitől volt :-)
Btw, járt már vki úgy recoveryvel, h ha olyan javítást akart csinálni, h minden adat maradjon meg, csak a win fileokat tegye újra, akkor a source megjelölésénél (ahonnan vissza kéne másolja) csak az internal hdd jelenik meg, de továbblépni azzal sem enged? Kipróbáltam a hdd-n lévő recoveryval meg a disk-re kiírttal is, akkor is ezt csinálta, végül azzal a verzióval tudtam csak továbbmenni, amikor azt mondtam, h minden adat vesszen el.
+1 kérdés: tudok csinálni a recoveryből egy sima win boot discet valahogy? Azt látom, h ott az i386 könyvtár, szal vmi trükkel biztos ... jó lenne ugyanis akkor, ha csak egy javító installt futtatnék.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 1 / 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Medence topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest