- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
bundee_rbk
csendes tag
válasz
Shadowfax #774 üzenetére
Hát ma kipróbáltam, rávettem magam hogy leszedjem a palm rest-et a gépről. Hát, azt hittem nehéz lesz, de a 4 csavar levétele után szinte magától értetődően jön le a gépről
Na meg persze vissza is.
Így alkalmam nyílt megpillantani a Rollcage vázat, vagy hogy hívják, hát tényleg elég erős valaminek néz ki, nem egy holmi sarki műanyagnak. Szóval ahogy az egyik haverom szokta mondani, hát ez hivatalos
Érdeklődtem memória ügyben és nekem 1GB-osat 22e-ért mondtak itt Fehérváron (www.demiko.hu), Samsung ramok lennének. A poén csak az az egészben, hogy ami benne van most, az is SamsungÚgyhogy valószínű azok is jók lesznek majd bele, persze a boltban kipróbálható. Na, ha megszabadulok a régi masinámtól, már megyek is beszerezni kettőt. Apropó, ez esetben nem érdekel valakit egy 512M-es modul? Garantáltan működik T60-ban.
-
bundee_rbk
csendes tag
válasz
Shadowfax #774 üzenetére
Na mondjuk azért azt azért elég elrettentőnek találom, hogy a video szerint csavarhúzóval kell feszegetni a műanyagot.....
De nagy marha vagyok, ebbe bele sem gondoltam, hát persze, a T4x is kb ilyen vastag (vagy vékony?) Talán akkor ez a fantasztikus megoldás már teljesen a lenovo sara. Eltüntették a jó kis kék és piros csíkokat is a pöcökegér gombjairól, meg ronda szögletes touchpad gombokat alakítottak ki, nem is beszélve a bekapcs, thinkvantage és volume gombokról... csak ezek szúrják a szemem
Hogy ezt miért kellett? Talán, hogy tudassák, hogy hé, ez az IBM már nem az az IBM?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest