- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Shadowfax #7190 üzenetére
Nekem nem nagyon hiányzik a dokkoló, főleg hogy pótaksit is akarok hozzá, az meg a helyére megy. DVD írót már vagy 1 éve nem használtam, mert kicsi a kapacitása és lassan ír. Floppy célokra pendrive (16GB), archiválni, tárolni meg külső vinyót használok. A T61-es íróját kb 2x használtam, azt is inkább csak próbaképp. Külső monitorra se nagyon van szükségem, ahhoz van asztali gép is.
Mást nagyon nem tud egy dokkóló. Ja de, serial meg lpt portok - nem használom; az usb meg épp elég a 3, gyakorlatilag csak egeret meg külső vinyót kötök a gépre. Nem mondom hogy nincs akinek jól jöhet, de az nem én vagyok.
Na akkor ha tuti a 3 év a bolt bohóckodástól függetlenül is, akkor megnyugodtam. Kell a 3 év, de pont ott írtak 1 évet ahol a legolcsóbb a cucc, ilyen 30-60k-s árkülönbségek mellett azért nem mindegy.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest