Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Nos, bolcsodal kolléga privát üzenetére válaszoltam, de ide is leírom azt, amit tudok a dokkoló - DVI - laptop problémáról.
Találtam ezt a mappát. Itt a txt leírja melyik mit tartalmaz. Az Itwbook.pdf a régebbi 4x-6x szériát, a tabook.pdf pedig az újabb gépeket taglalja.Nos. Egy DVI pass-through opciónak kell a gépben lennie. Az, hogy van-e benne, a linkelt fájlból típus alapján kiderült. Az én T60-amban van. Azt hiszem a T400-500-akba már mindbe került, de régebben ez nem így volt.
Így állhat elő az a helyzet, ha nincs benne ez az opció, akkor nem tudja meghajtani a DVI portot. Nem a VGA típusa, hanem a gép típusa és felszereltsége határozza meg.
Szerencsémra a laptopinfos T60 tudta.
Szerintem driverrel nem megoldható, de én is kíváncsi vagyok arra a linuxos driverhackre.

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest