- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Dottore
addikt
Nekem pont a Photoshop, és a grafikai, DTP programok miatt nem tetszik. Ugye nyomdánál az A4 mint méret, vagy arány, az nem ritka mint a fehér holló, és biza ezek az arányok sokkal közelebb vannak a hagyományos megjelenítőkéhez. Szokták mondani azt is, hogy na igen, de ki lehet pakolni oldalra az eszköztárakat, stb. Ha valaki viszont gyorsan és hatékonyan szeretne dolgozni akkor a kattintgatás egérrel nem járható út, marad a billentyűkombináció. Akkor viszont felesleges szórakozni a layerekkel, tools palettával, és ismét csak ott vagyok, hogy van egy széles csíkom (melóban 2 db 22" colos wide) amin azzal töltöm az időm java részét, hogy görgetek fel és alá.
Megértem azokat akiknek ezzel nincs problémájuk, hiszen ez felhasználó specifikus dolog, de ebben az esetben nekem nincs választási lehetőségem. A wide divat lett. Ez van.
-
fokukac
nagyúr
hmm, szerintem egy 14"-os noti (már ha normális távolságban, az öledben v. az asztalon van, és nem 5 centire a szemedtől
) a látómeződ max. 10%-át foglalja el, úgyhogy szerintem teljesen mindegy, hogy milyen alakú az emberi látómező
Egy előnyét tudom még a filmnézésen kívül elismerni, mégpedig, hogy nagy, wide kijelzőkön több ablakot tudsz egymás mellé rakni, és úgy dolgozni. De 13-14 colon ez nem jön ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest