- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Dottore
addikt
Azért ez erősen sztereotíp. Nekem spec. nem tetszett ahogy default állapotában érkezett a T61. Tudom, ez elegáns, gyakorlatias, és a felhasználók nagyrészének bőven megfelelő megoldás. Szóval semmi gond ezzel, a gond azzal van, hogy nem vagyunk egyformák. Egyrészt a Vistát nem preferálom, de ami inkább bosszantott az a feladatkezelőben vígan lubickoló számomra feleslegesen futó folyamatok tömege. Tehát XP fel, driverek, programok ami kell letölt, utána egy Drive Image backup, és kész. Semmi felesleges automatikus frissítés, vagy bosszantó programok amik igyekeznek kitalálni mit fogok tenni a következő pillanatban, és még sorolhatnám.
Egyetlen egy oka van amiért valaha is enyhe megbánást tanusíthatok az elmulasztott eredeti rendszer kiírása miatt. Ha el szeretném adni a gépem. De nem szeretném.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- E-book olvasók
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest