- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Aktív témák
-
mdk01
addikt
Na voltam T-mobilnál...nem irom most már mobilinternetes topicba mert itt kezdtem el kérdezgetni.
Csak annyi hogy persze nem ment simán a dolog, mert szombaton az ügyintéző csajnál még volt netkártyás modem cucc(PCI expressz) ma már nem volt mert a két nap alatt kiderült hogy kivonták a forgalomból és amit az ügyintéző csaj mutogatott nekem szombaton azt vissza vitték a központi raktárba, mert senkinek sem kellett(mármint ez a fajta modem)
Egy szóval csak USB-s sticket lehet kapni mobilinternetbe a szolgáltatóknál.
Ha vkinek PCMCIA vagy PCI expressz modemre van szüksége az vegye meg függetlenül 40-50k-ért és rakja abba a szolgáltatónál kapott SIM kártyát.
PCMCIA-ba 1800mbit a maximum letöltési sebesség míg PCI Expressz card-nál 7200mbit.
Ha vki letölt annak szükséges a PCI EX., böngészésre elég a PCMCIA,szerintem.
Lényegében ennyi.
Most aláírtam 2évre a szerződést így ingyen kaptam az USB sticket, aztán tovább nézelődök PCI EX vagy PCMCIA modem után mert ez a kiálló xar engem nagyon zavar.:Üdv.
-
Tim82
félisten
Minőségileg? Ezt hogyan érted?
Nem attól függ, hogy a T-mobil adja, hanem a modem gyártójától.
A Huawei-t inkább kerüld, javasolt mobilnet-modemek pl. a Globetrotter, a Novatel és a Sierra. A Voda és a Pannon jellemzően Huawei-t szeret szórni a népnek, a T-mobil kínálatában azért vannak minőségibb gyártóktól való modemek is.
Félreértés ne essék: a Huawei termékei most sz@rok, viszont ez nem lesz mindig így, a vállalat nagyon fejlődőképes.
Jelzem, ha meg akarod osztani valahogy a mobilnetet, akkor felejtsd el a PCMCIA/Express Card-os megoldásokat, inkább usb-s modemben gondolkodj. Van ugyan olyan router, amelyik képes fogadni PCMCIA-t, de jellemzően Vodafone-os firmware-rel hozták forgalomba.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest