Keresés

Aktív témák

• evone

őstag

válasz Dottore #6399 üzenetére

en odaig jutottam hogy soha tobbet nem akarok thinkpadet venni. megfogok ettol a geptol valni az fix. es legkozelebb sokkal jobban megnezem hogy mit veszek.

a 2510p nagyon durvan tetszik. tenyleg akarhol nyomkodtam meg, sehol nem recsegett vagy ropogott mint a t61. raadasul ott sokkal jobban tetszik hogy teljesen hardveresen tortenik mindennek a beallitasa, tehat pl a fenyeronek, suspendnek, meg minden, meg a tacspad kikapcsolasa is, tehat ha masik ost rakok fel ami nem windows, ezekkel nem kell majd bajlodni. raadasul ami a legjobb volt hogy az aksija egyaltalan nem mozgott, teljesen durvan stabilan allt a gepben. 1000x jobban ossze van rakva mint egy t61. sajnos ezt kell mondjam.

amugy ennek a 6910p-nek tenyleg nincs valami szep designja. :D

a hpban egyedul annyi zavar hogy hogy a pocok eger nem tul kenyelmes. de ellentetben a lenovoval, a 12" gepben is van dvdrom, se semmivel nem nagyobb mint egy x200.

• Nand_i

tag

válasz Dottore #6399 üzenetére

Én nc6400 (6910p előd) után váltottam t61re. Pöcökegere számomra használhatatlan volt (nincs középső scroll gomb), billentyűzete rosszabb volt mint a thinkpad-nak, de még mindig jobb mint az átlag. Külső fény érzékelő engem kiidegelt, az első dolgok között volt amit kikapcsoltam ugyanis mindig sötétebbre állította a képet mint kellett volna. Miután kitömtem :DD a t61et a palmrest alatt most már az összerakottság-érzet is ugyan olyan. Hp-nál nincs billentyűzet világítás, és a t61 sokkal csendesebb is, és persze szebb is. Amiben a HP jobb az a beépített SD olvasó, de azt egy expressCard kártyaolvasóval gyorsan lehet pótolni a t61nél.

Természetesen ha valakinek a fentiek nem okoznak problémát, akkor vitathatatlanul jó alternatíva a HP.

Aktív témák

Hirdetés