Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Vígan élsz nélküle, hidd el
Jó dolog tud lenni, de inkább csak az automatizmus miatt. Aki nem először csinálja már annak egy XP telepítés nem sokkal több idő, az IBM-es dolgokat meg szintén relatíve könnyen lehet feltenni a gépre, hiszen mindent leszed és frissít magától.
Én tudok nélküle élni, sőt. Mondjuk nem is kell a teleszemetelt rendszeremet 2-3 havonta legyaluljam, inkább "tisztántartom" mauálisan.Ha érdekel nagyon a dolog, akkor a T40-hez biztosan tud majd vki adni Neked DVD-re és CD-re kiírt recovery partícót, kipróbálhatod arról felhúzni a gépet. Ha meg bejön, akkor gondolom van rá egy program amivel a partíciót meg lehet kreálni, de erről vki szakavatottabb majd nyilatkozik helyettem

Én megyek fürdeni

Aktív témák
- Gyakorlatilag ÚJ Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Jó dolog tud lenni, de inkább csak az automatizmus miatt. Aki nem először csinálja már annak egy XP telepítés nem sokkal több idő, az IBM-es dolgokat meg szintén relatíve könnyen lehet feltenni a gépre, hiszen mindent leszed és frissít magától.