- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Aktív témák
-
ABE
őstag
Köszi a választ!
Igazad van, nem írtam, hogy mik a szempontok. Tehát az elvárásaim a következő notimmal szemben (amit eldöntöttem, csakis ThinkPad lehet
:
-Legyen rá 2,5-3 év garancia
-Processzor: Core 2 Duo, 2 Ghz körül
-Memória: legalább 1 Gb (bár 2 Gb az ideális számomra)
-HDD: legalább 120 Gb
-Bluetooth
-Videokártya nem olyan fontos szempont, játszani inkább régebbi játékokkal szoktam (szóval egy X3100 is megteszi akár), és várhatóan olyan tervezőprogramot sem fogok futtatni, amihez a gyengébbik ne lenne elegendő. Ilyen szempontból talán az X3100 jobb választás a hosszabb akkuidő miatt.Alapvetően asztali gépet helyettesít a mostani notim is, de hetente többször hordozom a gépet, napi átlag 8-10 órát megy, tehát a strapabíróság és megbízhatóság nagyon fontos (és hogy fekete legyen
. Ezért is szemezgetek leginkább a T sorozattal.
Akksi 2,5-3 órája necces kicsit, gondolom úgy 20-25e körül lehet bele 9 cellásat venni. Azzal kb. mennyit bírhatna? Használtból max. pár hónaposat néznék, mert hosszú távra tervezek gépet venni (3 év legalább). T60 és T61 között van valami jelentős különbség, ami miatt számomra kieshetne valamelyik?
Az általad linkelt helyen szimpi a T61, nem tudom, lesz-e még belőle 2-3 hét múlva, mikorra remélhetően összejön a pénz (nagyjából 250e lesz rá a keret).
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest