- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shadowfax #2156 üzenetére
ja, igen, akkor nem mondtam én sem újat, csak félreértettem, amit írtál. amúgy biztos lehet a 3000-et is kapni Kínában, de kb úgy, ahogy nálunk a Pavilionokat, szóval nem jellemző. egyébként elgondolkoztam most nagyon azon az F szérián, mert megláttam egy árcédulát, ami egész más színben tünteti fel a TP-eket: [link] (9700Y a legolcsóbb boltban, kb 228ezer huf) szemben ezzel: [link] (8800Y a legolcsóbb boltban, kb 207ezer huf), de azért van egy kisebb teljesítménykülönbség a két gép közt a TP javára
ráadásul itthon sem lenne később gond a garival
a wines vezetéknélkülit próbáltam szerintem, ha arra gondolsz, amit a hálózati kapcsolatokról el lehet érni. most sajnos nincs it a gép, hogy próbálkozzak azokkal, amiket mondtok még tippeket, de majd talán holnap lesz időm megnézni.
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest