Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
ja, igen, akkor nem mondtam én sem újat, csak félreértettem, amit írtál. amúgy biztos lehet a 3000-et is kapni Kínában, de kb úgy, ahogy nálunk a Pavilionokat, szóval nem jellemző. egyébként elgondolkoztam most nagyon azon az F szérián, mert megláttam egy árcédulát, ami egész más színben tünteti fel a TP-eket: [link] (9700Y a legolcsóbb boltban, kb 228ezer huf) szemben ezzel: [link] (8800Y a legolcsóbb boltban, kb 207ezer huf), de azért van egy kisebb teljesítménykülönbség a két gép közt a TP javára
ráadásul itthon sem lenne később gond a garival
a wines vezetéknélkülit próbáltam szerintem, ha arra gondolsz, amit a hálózati kapcsolatokról el lehet érni. most sajnos nincs it a gép, hogy próbálkozzak azokkal, amiket mondtok még tippeket, de majd talán holnap lesz időm megnézni. -
törölt tag
válasz
DeusHun
üzenetére
köszi! ha jól látom ebben a prezentációban vannak screenshotok is, de akkor nem találkoztam ezzel a progival. majd utánajárok, hogy fent van-e egyáltlaán a gépen.
(azért kezdem érteni miért fényezik annyira az üzleti gépeket, bár nem mondom továbbra sem, hogy ezek nélkül nem lehet élni /''ez az ipari árammal működő hajszárítóm, és NEM tudok nélküle élni!'' - Űrgolyhók/, de kétségkívöl kényelmesebb
) -
törölt tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
én erről úgy olvastam, hogy a 3000-es sorozatot már az IBM embereivel közösen fejlesztették. a Kínában gyártott szériák tökre nem hasonlítanak a 3000-re szerintem (sőt, ott ilyen designnal nem lehet Lenovo notit kapni, tehát ez teljesen a nyugati világnak tervezett valami).
úg tudom, hogy az IBM olyan feltételekkel adta el részlegét a Lenovonak, hogy a kínaiak megtartják a minőséget, meg a szakembereket, meg a gyártósorokat, és emellett felhasználhatják őket a saját fejlesztéseikre is. így 3000-es széria amolyan hibrid dolog, kínai is meg nem is.
valahol fent van neten egy részletes leírás a szerződésről, ott olvastam ezt, de nem tudom már pontosan hol
visszatérve a problémámra: ez egy rettenet hülye kérdés lesz, de mi az az Access Connections? soha nem volt még TP a kezeim közt, nem ismerem a szoftvereit sajna (ráadásul nehezíti a dolgot, hogy nem magyar /de nem is angol/ windows fut rajta...). majd holnap megpróbálkozom azokkal, amikrt írtatok, köszi a tippeket eddig is mindenkinek! -
törölt tag
sziasztok!
valakinek erre van valami ötlete? [link]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- sziku69: Szólánc.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ráadásul itthon sem lenne később gond a garival