Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
Scalpel #10008 üzenetére
Igazából nagy gond nincs vele, de x301 után nem tűnt akkora nagy számnak. Hardveresen elég lassú az alap 2giga DDR3 rammal, plusz a 2 giga turbo memóval. 2x2 giga kell ahhoz, hogy elfogadható sebességet érjen el. Bár sokat lendítene rajta egy SSD.
(kijelzőt sajnos nem tudok - pedig én is akartam).evone: hétvégére lenne egy W700-as, de az már túl specifikus.
Napfénysüti:
lásd feljebb
Lpat01: csak Lenovo megy bele, ráadásul az egyel előtti T6x szériás nem jó bele. Szoktam ilyesmiket beszerezni, de az utóbbi hetekben nagyon nehéz bármit is normális idő alatt meghozatni
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 10
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook Pro "Core i5" 2.5 13" Mid-2012 8GB ram 120GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 75.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest