Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
üdv
R51-be tudok gyorsabb vinyót rakni? -
ALI_G
veterán
válasz
wienattwo
üzenetére
hát a mienkben 512 van és elég kevéske. Az XP megeszik jó 300-at szeirntem kapásból, pedig most raktam tavaly ősz végén újra, mindent felfrissítettem, de az IBM-es progikkal mindössze 1 bejelentkezett user mellett, egy firefox, egy MSN, és szevasz-tavasz 512. Egy deka sincs szabad.

Azt mondja el vki, hogy ha veszek az R51-be ramot, akkor azt én képes leszek belerakni, ha csak sima desktopok "szereléséhez" értek? Bár socket A-nál lemaragadtam

ja és gáz ha 266-os van benne és mellé 333 kerül, vagy 400-as? -
ALI_G
veterán
honnan tudom meg, hogy bővíthető a noti még memóriával?
Esetleg tudtok oylan helyet, ahol nem csillagászati árért adnak DDR1 512-es modult? asszem PC2700-as. -
ALI_G
veterán
a boot közben? És akkor bejön az a "menü"?
vagy ezt írja is boot közben? Olyan ritkán látom bootolni, fater meg én is mindig csak hibernáljuk, néha újraindítom mikor otthon vagyok, de ennyi. -
ALI_G
veterán
üdv.
Fater R51-ét akarom újrarakni, 2 éves XP nem a legfittebb. Van a rejtett partíció, rajta minden ami szem szájnak ingere ugyebár. Az nekem el van mentve biztonságként a PC-men, de hogy tudnám a laptop vinyójáról rögtön újrarakni a rendszert? Tudom, hogy lehet (vagy rosszul emléxem
)
Boot közben mit kell nyomni, hogy előjöjjön az a menü? -
ALI_G
veterán
szarvas bőr jó ötlet, csak annak vizesnek kell lennie, különben karmolhat. Vizesen meg nem gáz a kijelzőt takarítani?
-
ALI_G
veterán
hali!
hogy takarítsam le a poros kijelzőmet? -
ALI_G
veterán
válasz
BluEyes
üzenetére
valahogy sejtettem. 2x-es írással megkukulok itt annyi anyagom van. A desktop gépemen meg ezt a lemezt meg se írja a NEC ND2500A, frissíteni meg nem tudom, mert felraktam még rá anno a 2510A firmware-t és semmilyen újabbat nem tudtam eddig rárakni, az eredetit meg nem tudom felrakni, mert az új flashelő nem eszi meg a file-t, a régi flashelőhöz meg nem találok régi firmware-t. Ha már itt vagyok, akkor tipp, hogy oldjam meg?
shadow: OK
inkább megkérdezem, mielőtt elbaszom. 
-
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
igen, gondolom attól fél, hogy elmegy az áram
de akkor be lehet dugni menet közben az akksit?
frissítettem 1.02-ről 1.04-re, de még mindig csak 2x-esen akarja írni a RITeKF1-et, pedig 16X-osan lehetne. Még a 4x-es is jobb lenne. Ennek a matshita írónak hol van hivatalos oldala, netán origi firmware-ek? Hátha van jobb. -
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
köszi, elolvastam a teljes manualt. Most írom ki.
még1: néhány update-nél miért kéri, hogy mind az AC és a battery is plug in legyen? pl bios update-nél. AC be van dugva, de a battery nem, ezért nem mertem megcsinálni, pedig nemh iszem, h kell neki mindkettő. Menet közben be lehet dugni az battery-t? -
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
meg nézem rögtön. Gyártó az nem igazán van, mert:
MATSHITA DVD-RAM UJ-830S ez a tipusa, ezt a márkát meg más gyártja...
szerk: jónak kell lennie...egyébként most nézem ott az összes elérhető cuccot manuálisan,köszi
próbálom is, töltöm, írom. 
szerk2: ebben a firmware-ek is benne vannak, vagy ez csak a progi amivel flashelni lehet?
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Hali!
Az R51-em DVD-RW-jének firmware-jét akarom frissíteni, mert amostani lemezeket csak 2x-esen akarja írni, az meg tetű lassú.
A System update 3-mal most nézem, felkínálja-e, de kétlem.
Hol találok hozzá leírást, vagy progit flash-sel? -
ALI_G
veterán
válasz
Giovanny
üzenetére
ki hirdeti és mennyiért? Én régen vásároltam onnan, akkor is videókártyát, azzal a tulajjal nem volt baj.
Ha nagyon olcsó, talán még az is elképzelhető, hogy lopott, ennek most nagy keletje van.Németben meg hasonló helyeken internetkávézókból szeretnek lopni.
Talán kérdezd meg a milyen laptopot vagy melyik topicban, ott gyakorlottabb laptop vásárlók vannak, mi inkább csak használók vagyunk. -
ALI_G
veterán
up
-
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
sorry, hogy most veszem észre, hogy válaszoltál a most is beillesztett kérdésre, de most vettem észre.
Ez eddig miért nem volt akkor gond? Meg ennek nem lenne szabad szerintem gondnak lennie, meg amúgy is mindig ugyanabba az állapotba rakja magát, amiből felélesztem.
De azért kipróbálom, amint lehet.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Olyan bajom van az R51-emmel, hogy ha készenlétbe vagy hibernálásra rakom és utána elindítom akkor elindulás után ismét végrehajtja a leállást-->készenlét v. hibernálás attól függően melyikben volt.
ezt miért csinálja? nagyon idegesít. -
ALI_G
veterán
up
-
ALI_G
veterán
Olyan bajom van az R51-emmel, hogy ha készenlétbe vagy hibernálásra rakom és utána elindítom akkor elindulás után ismét végrehajtja a leállást-->készenlét v. hibernálás attól függően melyikben volt.
ezt miért csinálja? nagyon idegesít. -
ALI_G
veterán
Ő is IBM-et használ:
![[kép] [kép]](http://212.40.96.18/!stuff/kismalac/kepek//pic_gg_kismalac_00001420.jpg)
bocsi
-
ALI_G
veterán
he? arra gondoltam, h esetleg deszt vízzel kéne hígítani. gép belsejébe akar a halál matatni. Amúgy víz álló az R51 bill-je. van levezető csatorna is. És csak morzsaszerű vackokat akarok kiszedni alóla, sűrített levegőm meg nincs, és nem is tervezek venni. Sok az nekem ilyen célra.
szarvasbőrt sem akartam használni, de mivel maszatos, zsíros kicsit (ujjlenyomatok) így nedvessel kell. Mocsok emberkék mindig összetapizzák. grrrr. Én akkor hiába vigyázok rá.
Lényeg h nem akarok pénzt költeni...
-
ALI_G
veterán
mivel takaríthatom a laptopom?
van 80%-os alkoholom. milyen mértékben hígítsam vízzel az egyes komponensekhez. jó e hozzá a csapvíz? Hogy kell kivenni az r51 billentyűzetét, hogy alóla is kitakarítsam?
TFT kijelzőjét mivel tudom a legjobban, sérülésmentesen tisztítani? -
ALI_G
veterán
max 120k-ért kellene használt IBM noti, garanciával!
hol nézzem, van vkinek? -
-
ALI_G
veterán
Valaki megmondaná, hogy az R51e és R51 között mik a pontos különbségek?
egyet tudok, hogy a pöcökegér nincs rajta az e változaton.
sejtésem: e változaton nincs bluetooth, infra. -
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
Apropó, beállítottam az összes win fiókban, hogy csak 25%-nál kezdje tölteni, és mégis rátöltött.
Valamelyik nap lemerítettem 77%-ra, majd tegnap óta 82%-on van. Le volt csukva (nekem ez a készenlét) és láttam, hogy az elem jelzése sárga (ez a 80% alatti töltöttség jelzése), majd elkezdett zölden villogni (80-95%-os töltöttség jelzése). És az óta 82%-on van.
Más:
A pöcök egér még mindig bénázik, de mostmár ritkábban. Mikor mászik (mostmár nem vak balra fel, hanem balra is), akkor olyan érzés mikor megfogom, mintha kicsit beragadt volna balra. Mikor abbahagyja, akkor meg megszűnik ez az érzés. -
ALI_G
veterán
A pöcökegerem baszakszik. Néha mászik magától, olyan mintha beragadna. Kb. 1-2 másodpercig szokta, de nagyon idegesítő. Valakinek csinált már ilyet?
Olyasmi, mint amikor az 500 forintos egér kontakt hibás, és mászik magától balra felfele. Na ez is ezt csinálja. A tapipadot nem is használom. Nem esik anyira kézre. -
ALI_G
veterán
#1282 re
rájöttem. Az oka az, hogy faternak külön fiókot hoztam létre, hogy az enyémet ne basztassa. A baj az, hogy hiába korlátozott az ő fiókja, nálla külön életet él a battery mixer, és neki az alap 90%on van a töltés indítása, így a 78%-ról amikor ő belépett elkezdte tölteni. Jelenleg 100on van.
Erre vigyázzatok, mert ha nem egyforma a beállítás az összes fióknál akkor hiába van a tietek belőve a saját értéketekre, a többi fiókban az alap van. -
ALI_G
veterán
Miért van az jelenség, hogy tegnap használtam egy kicsit a telepről a notit, 100ról lement 80%-ra. Most 89%-on van, és úgy van beállítva, hogy 30%nál kezdjen el tölteni.
82ig még azt hittem, hogy a lithium ion miatt, de mostmár nem értem. Charge rate végig 0 W volt. Mégis 9%-kal nőtt a batery magament szerint a töltöttség. -
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
Azóta be se kapcsoltam a laptopot itthon. Most frissítem a dolgokat, mert hamarabb hazaengedtek melóból és végre le akarom rendezni. Most nézem mik vannak fent a driverekből. Remélem megtom oldani még késő estig. Ha problem van, jövök.

mod.:
semmi ilyesmit nem találok:
- ThinkPad Hotkey Features for Windows 98/Me/NT 4.0/2000/XP Version 1.03.0373 (or later)
kb. 20-25 bejegyzést talált. max 30.
mod2:
PM Driver for Win98/Me/2000/XP(ACPI) Version 1.25 (or later)
A PM az a power management driver lenne? 1.26-os van fent.
A másikat még mindig nem találtam, pedig párszor átolvastam.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
a scroll lock indikator utility és a thinkvantage access connections progik mire jók?
-
ALI_G
veterán
letöltöttem az új system update-et, és vele pár progit.
semmi kritikus frissítés nem volt.
Valamelyik viszont roszat tett. Azóta nem működnek a gyorsbillek.
pl.: ctrl+X,C,V ALTGR+bármi másodlagos Fiferoxban az összes gyorsbill.
Miért?
melyik ezek közül:keyboard costumizer utiliy vagy az ultranav wizard tett be? -
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
De nem akarok kiadni érte pénzt. BT-n is mennie kell, csak még béna vok hozzá

Van benne, már használtam is a suliban.
Ja, a progit még nem tudtam letölteni...pénteken elment a net 1 körül és csak 3 körül csinálták meg (egy jómunkás ember elvágta az optikait és Szegeden nem volt az invitelnek nete, de lehet más szolgáltatóknak sem volt). Addigra elraktam a notit, nekem meg pakolni kellett. -
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
Letöltötted már?
Én tuti lefogom, csak most töltöm a laptopot, meg nem akarom kihúzni a netet se a gépből.
sokadjára is megkérdem hátha: valaki csinált már bluetooth hálózatot net megosztással? (ismerek már egy jó linket, amit már többször is megkaptam, de azzal nem sikerült megoldani, hiába szántam rá délutánokat).
Letöltöttétek azt az XP SP2 frissítést, ami a laptopok USB kezelését update-eli? Én felraktam. Persze semmi változás, mert nem használom az USB-t, csak pendrive-nak
na meg az egér, de azt buszon/vonaton nem dugom be. -
ALI_G
veterán
De én már eccer megtaláltam, de nemtom hol
És kicsit átállítottam. És még lejjebb akarnám venni, mert meg akarom nézni, hogy prime kinyírja e úgy h lekapcsoljon.
+a másik ilyen, hogy találtam olyat is mikor megvettem, hogy be lehetett állítani, ha bedugom a konnyektorba akkor hány százalékos töltöttség alatt kezdjen el tölteni. Ez alapból 95%-on volt, én asszem azt is lejebb vettem, de nem sokkal. És azt is lejjebb akarom venni kb. 75%-ra. Minél jobban kímélni akarom a telepet, mert elég borsos lehet az ára. Most még viszi 3 órát lazán, de később kitudja. -
ALI_G
veterán
Az R51-ben hol lehet beállítani a kiritkus hőmérséklet lekapcsolást? tehát, ha a CPU 80°C-os lesz, akkor kapcsoljon ki de rögtön.
-
ALI_G
veterán
Az R51-ben hol lehet beállítani a kiritkus hőmérséklet lekapcsolást? tehát, ha a CPU 80°C-os lesz, akkor kapcsoljon ki de rögtön.
-
ALI_G
veterán
ThinkLight™ billentyűzetvilágítás
A sötét helyeken, előadótermekben, repülőkön gyakran megforduló felhasználók értékelik igazán a képernyő felső keretébe épített ThinkLight lámpát, mely fényével a billentyűzet megvilágítása mellett a számítógép melletti olvasásra is lehetőséget teremt. Megtalálható az összes ThinkPad notebookon.
Azért olvasásra kíváncsi lennék mennyire alkalmas az a kis sárga megvilágítás. Szerintem az egy lux erősséget se éri el. De még ha el is érné, akkor is elég megerőltető ilyen fényben olvasni. -
ALI_G
veterán
Az R-ben nincs Active Protection System, ami érzékeli a gép mozgását.
Ahogy Shadowfax is írta, bizonyos modellekben van. Mint pl. az enyémben.
Buszon utazva sűrűn le is kapcsolja a vinyót.
Ja, és régebben írtam, hogy az enyém hogy változtatja az órajelet, és rosszul írtam, mert nem 800-1600ige változtatja, hanem 600-1600ig. sory. -
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
Nem, ott egy varázsló jön be, amibel mindent be lehet állítani, amit a másikban. Vagyis csak nagyjából. Ha kell arról is tok képet, csak ugye 1 varázsló az hosszú.
Igen, mind2 beállítást megtehetem egy helyen.
kérdezz bátran.
Zola_: kinek a pap, kinek a papné...csak utólag tudtam meg, hogy kb. egy 300k-s gépet kaptam 220-ért.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Nos, amúgy én úgy vettem, hogy csak DVD combó van benne. Itthon derült ki a turpisság, hogy jobbat adtak.
Ha emlékeim nem csalnak ilyen laptop DVD író 20e körül van. Arra viszont már nem emléxem, hogy használtan vagy újonnan. De amúgy nem hinném, hogy olyan nagy szüksége van az embernek egy ilyenre a laptopjában. Inkább vegyél egyet a PC-dhez. Vagy mégegyet
abba csak 10e-be kerül.
Shadowfax: megcsodálod mim van?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nállunk meg a suliban vannak letiltva az ilyen oldalak. az összes magyar és nevesebb külföldi free webtárhely le van tiltva. Csak tudnám mér.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz
üzenetére
Az enyém sima, nem e változat. Bizonyos linux-ok mát jól kezelik az ATI-t is, anélkül, hogy újra fodítanád a kernelt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sir Pee: jónak néz ki amit nézel, de egy RAM upgrade elkell majd neki.
Az M radi 7500 nekem 4000 pöttyöt ad 3Dmark2001-ben. Játékra nem használom a PC-m sem, csak CS1.5-re, azt meg viszi 100 fps-sel a laptop is
Amúgy nem egy nagy durranás az a 7500, de legalább nem eszi a rendszermemóriát. Amúgy én nem vidkarisat néztem elsősorban, de mégis ilyen lett.
220-ért az enyém nagyon best buy volt, bár ez haver érdeme, hogy ilyen olcsón tudta adni. Sajna az 1 év gari az kevés (neked 3 év), ez fáj a legjobban. Remélem nem fog soha meghibásodni. IBM, bízom benne. (lekopogva)
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz
üzenetére
Ez alatt mit értesz?:
''de hát mit várok, ha 97%-on az a 256 ram''
Az enyém 220K volt bruttó, és kb. olyasmi mint a tied. Bár nekem 512 ram van benne, 1,6-os Dothan mint neked, 60-as vinyó - Fujitsu, 4200 rpm, DVD +-RW ; RAM (detto mint a tied), BT, Wlan, infra, Gigabites ethernet, M Radeon 7500 32MB de szerintem ez is stimmel nálad.
ja, és a legfontosabb: integrated 56k-s faxmodem
-
ALI_G
veterán
Lehet írok neki.
Más: Hol lehet azt beállítani, hogy hány fokos CPU-nál kapcsoljon ki a noti? Eccer már megtaláltam, de most egy istenért se találom.
Ja, és mondanátok valami jó hőmérséklet és venti figyelő monitorozó progit? Én speed fan-t használok, de az nem jó a notihoz. 29°C-osnak mutajta a CPU-t mióta bekapcsoltam, és az előbb még el is indítottam egy CPU warning-ot. 1:41 után le is kapcsoltam a progit, mert forró levegő jött ki a szellőzőn, a speed fan meg továbbra is 29-nek mutatja.
everest meg nem is írja ki mennyi a CPU, csak a HDD-t, de azt meg a speed fan is jól írja ki.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
Köszi, ezt a linket már ismerem. De nem jó nekem. Hiába csináltam meg pontról pontra...
Ez leírás még SP1hez készült, vagy még ahhoz se. SP2 alatt kicsit másabb, mivel van eleve egy Win-es BT driver. Nagy nehezen leküzdöttem már, és egy normálissal már eccerűbb. Csatlakozik a laptop és a PC, de net nincs, háló nincs, ping nem megy. Van routerem, az megy egy switch-be, amin van 3 gép, köztük az enyém is. A laptop BT-s címe is ugyanaz mint a belső hálóé (192.168.1.x). Mivel van routerem átjárót használok, és nem a gép jelentkezik be a szolgáltatóhoz. Már próbáltam sokféle képpen, de még mindig nem megy. A laptopon is kell megadni az átjárót? És az a PC legyen vagy a router IP-je...és még rakás kérdéssel nekem szerintem bonyolultabb mint az a leírás.
Szóval valaki csinált már ilyen hálózatot itt? -
ALI_G
veterán
Sokadjára megkérdem, bár már félek, hogy nem jön rá most sem válasz:
Valaki csinált már Bluetooth hálózatot? A laptopomat szeretném összekötnia PC-nel, és a PC netét használni.
SF: most csinálok képeket az R51-ről, h milyen beállítások vannak. pár perc és feltöltöm. -
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
be volt dugva az AC, szóval maxon ment a CPU. Egyébként 1,6os M P van benne. Dothan magos.
Persze, power managmentben csináltam sémát. Amikor ezt mértem, szinte csak böngészésre használtam. Ja és ekkor Thinkpad default-on volt. Tehát alapon beállításon. Ez azt takarja az enyémnél, hogy amikor be van dugva az AC akkor fullon megy, ha meg telepről megy akkor változtatja a szorzót. 800-1600-ig asszem az órajel. A feszkót nemtom mennyire szabályozza, mi a min és a max. Max tán olyan 1,3 körül van V-ban.
Ehhez a sémához még ugyebár tartoznak ilyesmik, hogy kikapcsolja a TFT-t, lemezt, esetleg, ha sokáig nem csinálok vele semmit szundiba rakja. + óra filmezést kibír lazán. Na jó, a végére már olyan 15-20% körülre merül le. Of korz ilyenkor 800on megy végig a kicsike.
A ti notitoknak van neve? -
ALI_G
veterán
Hi!
Miért van az, hogy 63 °C-os a CPU-ja az R51-emnek, és szinte nem is megy a venti. (speedfan-nal néztem).
Ti milyen progit használtok monitorozásra? Gondolom van vmi IBM noti specifikus progi ilyenre, esetleg még némi állítási lehetőséget is kínál.
Hol lehet beállítani, hogy hány foknál csináljon kritikus leállást? -
ALI_G
veterán
Köszi, megnézem.
Megnéztem, és nem sok használható információt préseltem ki. Lehet rossz helyen néztem. Jó és pontos leírás kellene, mert hát nem vagyok, egy hálózati szakmenedzser
És hiába bénáztam végig egy délutánt, nem jött össze. telefonnal meg olyan eccerű, mér nem lehett triviálisabbra tervezni a softvereket és drivereket hozzá
Bár tudom, hogy jól megcsinált cucc ez a BT, én mégis helkopternek érzem magam.
Na hátha sikerül majd, és akkor leírom rendesen, ha még nincs fent sehol sem magyarul igazán jó formában. Ha másnem nekem jó lesz legközelebbre
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
találtam egy jónak mondható linket: [link] mégsem műxik. Az utolsó bekezdés-ben pl. semmi sincs nekem. Az utolsó előttiben, pedig az utolsó 3 mondat sem stimmel teljesen, mert pl. amikor 2x klikkelek a BT ikonra, akkor nekem máris mutatja a PC/laptop-ot. Connectálok, és még csak pingelni sem tudom a másik gépet.
Csinált már vki ilyen Bluetooth hálót otthonra? -
ALI_G
veterán
Már csináltam PAN-t a PC-n, de a laptop nem találta meg. Na ekkor elszált a net a PC-n, mert átállította az átjárót (router).
mit csináljak? -
ALI_G
veterán
Hi!
vettem 1 R51-et.
kérdésem:
PC+BT és laptop+BT-m van. A PC-n van net. Szeretném a PCről BT-n keresztül átvinni a netet a laptop-ba. Mi ennek a menete?
link is jó.
téháX!
Aktív témák
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Társasjáték topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
inkább megkérdezem, mielőtt elbaszom. 

És kicsit átállítottam. És még lejjebb akarnám venni, mert meg akarom nézni, hogy prime kinyírja e úgy h lekapcsoljon.