Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Nem hinném, hogy szériahiba, csak a gépsoron aznap erősebben fogott a csavarhúzó... Fel kell hívni a szervizt, ilyenkor mi a teendő.
csak ott a magnézium váz merevsége miatt az alaplap repedt meg... :S
Nem egészen. A magnéziumötvözet merevítésnek ehhez semmi köze nem volt.
Az Intel volt oly drága és olyan alaplapokat gyártott, hogyha a gépet folyamatosan csak egyik sarkánál emelték meg akkor az alaplap meghajlott, s egy idő után elengedett a gpu. (Az alaplap maga nem repedt meg.) De ez más gépeknél is előfordult, nemcsak ThinkPadeknél. -
Tim82
félisten
Semmit sem "kell", csak ajánlott.
Ha érdekel: [link]Egyébként 1000x olvastam már nálam hozzáértőbb emberektől itt a PH!-fórumon, hogy Li-Ion akkut nem kell "formázni" (= használat elején 4-5x totálisan feltölteni-lemeríteni).
No offense - nem okoskodni, kötekedni akarok. Én nem értek az akkukhoz, csak követem a tapasztaltak tanácsait és beválik. 
Tudtommal hetente, vagy legalábbis havonta 1-2x ajánlott lemeríteni kb. 10 % alá, de ne teljesen, a teljes lemerítéssel ugyanis nyírod.

Ha belegondolok, abban a témában is szokott menni a vita, hogy mi a jobb az aksinak: használod AC-ről, vagy kiveszed, amikor hálózaton vagy. Kéne már valami közmegegyezés.

-
D.R.O.
tag
Hello!
Bocs hogy bepofátlankodom, de vbbb tolhatnál néhány gyakorlati infót a gépről, ha ráérsz persze. Mennyit bír az aksi meg milyen a kijelzője, volt e gond a telepítéssel, megérte-e megvenni, elégedett vagy-e vele, mire használod leginkább meg ilyenek?
Épp notebook-ot akarok venni (Zsé már rég megvan) de kajak nem tudok választani, mert egyik ezt mondja, másik azt mondja.
Úgyhogy érdekelne egy tulaj véleménye is.
-
mikoljan
tag
Szia,
Bátorság lenne kategórikusan kijelenteni, hogy minden R61i cicereg és még az is merész húzás lenne, ha konkrét szériát neveznénk meg.
A tücsi XP és Vista alatt is hallható volt, azonban ha tápról és/vagy hagyományos egérrel használod egyáltalán nem jön elő.
Én driver gondra tippelek első körben, bár nem vagyok szakember. (Mondjuk az jó hír, hogy kapott az ember visszajelzést a Lenovo-tól.)Az '(1280*800, 200nit) 300:1, anti glare TFT színes képernyő' mennyire látszódik nappal, ill. ez is olyan fényes kijelző?
Én teljes mértékig meg vagyok elégedve a kijelzővel, jól látható nappal is és nem funkciónál tükörként. (Ez az én szubjektív véleményem).
A '6 cellás Li-Ion akkumulátor' meddig bírja?
Ez attól függ, hogy milyen alkalmazást használsz, milyen energiagazdálkodási séma van beállítva.
Azt elmondhatom, hogy egy friss akksi a leggazdaságosabb sémával (WiFi, Bluetooth kikapcsolva) simán kibírt 3 órát úgy, hogy csak szöveget szerkesztettem.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Minecraft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha érdekel: 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)