Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
vah-vah
üzenetére
Ez a full charge capacity 35,55 érték gyanús nekem, hogy 47 kellene hogy legyen
Az akkuk idővel (200 töltési ciklus és másfél év, az nem kevés idő) elhasználódnak, ez normális. Esetleg egy újrakalibrálással próbálkozhatsz, hogy pontosabban jelezze ki azt a full charge capacity-t:
- teljesen feltöltöd
- kikapcsolod a windows energiagazdálkodási beállításainál a riasztásokhoz rendelt akciókat
- lemeríted a gépet, amíg magától ki nem kapcsol
- teljesen feltöltöd
De negyvenakármennyit már sosem fogsz látni rajta, törődj bele.
A Battery eater pedig azt írja, hogy cellák száma 3. Nem 4 cellás ez valójában?
A Battery Eater-t nem használtam soha, de az akkud 6 cellás. -
Shadowfax
addikt
válasz
vah-vah
üzenetére
Akkor Start menü: Access IBM - Battery MaxiMiser.
Ha sehol se találod, akkor innen letölthető: [link]
R50e-hez a BIOS és az összes driver innen frissíthető: [link]
Ha nem akarsz egyenként tökölni velük, akkor van egy hasznos program, amit ha elindítasz, automatikusan letölti a gépedhez szükséges drivereket, s telepíti is, amit megjelölsz: Software Installer [link]. Ennek alternatívája: System Update [link]. -
taratis
csendes tag
válasz
vah-vah
üzenetére
DDR SDRAM, PC2700, erre kell szerintem leginkább figyelni, ha nagyobb a frekvencia, nem gond, csak nem biztos, hogy kitudod használni (lsd. 166 MHz jelenleg) és többe is kerül. Én Kingstont vettem élettartam garanciával, de úgy voltam vele, hogy a gép ennyit minimum érdemel
Megy, mint a szélvész
A lényeg, hogy ott, ahol veszed, helyben szereljék be és próba. Ha gond van, akkor egyből csere és megspórolsz egy utat idegeskedés mellett. 
-
Daneey
tag
akkor jó lenne tudni, hogy pl. az usanotebooknál (ahol kinéztem sulinetben 204990-ért) milyen akksi van benne? És van még valami ami esetleg különbözhet ha máshol veszem? pl dvd író sebessége
Én nem a sulinetes IBM R50e-t vettem, de ebben - nagy meglepetésemre - 8x DVD +- -os író került és XP Home op.rendszert adtak hozzá. A Home csak tartományba nem tud belépni, tehát a csak a hálózati funkciókat csapolták le, lényegében ugyanaz, mint az XP Pro, -
user01
aktív tag
akkor jó lenne tudni, hogy pl. az usanotebooknál (ahol kinéztem sulinetben 204990-ért) milyen akksi van benne? És van még valami ami esetleg különbözhet ha máshol veszem? pl dvd író sebessége
Mivel a honlapon nem szerepel sem az akku teljesítménye, sem a dvd író sebessége, nincs más lehetőség, mint megkérdezni levélben vagy személyesen.
A gépek még különbözhetnek op.rendszerben, a w-lan hiányában, illetve DVD író vagy combo meghajtóban, de ezek kiderülnek a honlapról.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Shadow?
Megy, mint a szélvész
A lényeg, hogy ott, ahol veszed, helyben szereljék be és próba. Ha gond van, akkor egyből csere és megspórolsz egy utat idegeskedés mellett.