- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
South Velen #22158 üzenetére
Az egyész CP túl van fújva, az emberek megvettél elővételbe és azt várták, hogy kész játékot kapnak 0 day mint a 90-es években. Na az már 30 éve elmúlt, manapság a kész játék a GOTY edition, tök mindegy milyen kiadóról beszélünk. Akit idegesítenek a bugok, várjon. Nem tudok olyan gámát mondani, ami nem lett volna bughalmaz első kiadásnál, sőt. Nem beszélve az olyan sikersztorikról mint pl. a hasonlóan széthájpolt No Man's Sky, ami kb. fél év után lett egyáltalán játszható.
Én pl. se nem rendeltem előre, se nem töltöttem le a "demó" verziót. Nem játszok vele, van más amivel a szabadidőt elütöm, most pl. a AC odyssey-el zsibbasztom az agyam, az se mai játék de mostmár legalább bugmentes. Autóból is meg kell várni az első "ráncfelvarrást", vagy ott az nvidia 3xxx balhé a kondikkal, sorolhatnám. Akinek arra van merevedése, hogy neki 0day megvan a gáma, sőt előtte egy héttel már preloadolta az viselje el ennek a hátrányait. Elbaxták a konzolt? El. Javítják? Igen. Januárra tuti normalizálódik a helyzet, ezért nem kell bedönteni a céget. Witcher 3-ban is voltak bugok az elején, bár ennyire nem durvák.
Részemről majd valamikor jövőre ha jók a visszajelzések letöltöm, a szívást meg hagyom másoknak. -
scyllarus
veterán
válasz
South Velen #22158 üzenetére
Teljesen elfelejtesz egy "aprócska" dolgot: a lengyel államot. Nem lesz itt felvásárlás.
Az általad említett dolgok kipattantak, ebben is változás lesz szerintem, részben a fenti tényező miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest