Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Valamennyire igen,de szerintem csak egy-két említésre méltó dolog miatt. Sajnos nekem amerikai verziójú az 1. évad (PS3-on tolom) és ezért nem ismeri fel a mentésemet,így random eseményeket rakott be nekem az elején az összefoglalóban,úgyhogy gondolom ha lesz is rákötés akkor random rak be valamit. Meg nagy valószínűséggel a 400 Days dlc-nek lesznek nagyobb hatásai a 2. évadra szerintem.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
törölt tag
Semmis.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
SPOILER
Tudtam én hogy bevallja Eugene hogy nem tud semmit,lásd képregény Pedig már kezdtem reménykedni hogy más fele viszik el az eseményt,de mégse...
SPOILERAmúgy unalmas sz*r volt megint,csak lelkizés és felesleges háttértörténet volt
[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
Na ez megint csak komoly rész volt!
Kicsit csodálkoztam az elején, hogy 20 km és perec? De a vége nagyon frankó lett...Kíváncsi vagyok mit tesznek
kdxsv
-
törölt tag
Minden egyes rész jobb az előzőnél, kiváncsi leszek mi lesz eugene-el.
-
xors
senior tag
Spoiler
Kicsit be van lassulva szerintem a sorozat, nagyon sok idő ment el a lelkizéssel, esküszöm ujjongtam mikor végre kimásztak abból a könyvtárból és csináltak valamit. Eugene -ról sejtettük már hogy kamuzik, azt a marhaságot amit összehordott, meg hogy nem mondhatja el hogyan lehet megfékezni, úgy sem értenétek stb..
egy kis hogyan készült... -
félisten
-
james001
veterán
válasz FoxiestFox #5915 üzenetére
Vannak ott is gyenge részek de mivel csak "állóképek" (és már rég kijöttek azok a számok ahol ez történik) ezért gyorsabban túljut rajtuk az ember. De ha tényleg másolják a képregényt akkor hamarosan történni fog valami Abraham és csapatával és bejön a képbe egy számomra kedvenc gonosz karakter De gondolom nem fogják olyan brutálisan lemásolni mint ahogy a képregényben van...
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
válasz james001 #5910 üzenetére
Ti amúgy miért nézitek a sorozatot, ha ez egy unalmas rész? Ez a lényege. Dráma!
Spoilert tartalmazhat:
Meg FELESLEGES ?!?!?!? Hát pont ettől a résztől érzi azt az ember, hogy tök kilátástalan ez egész életük. Abraham visszaemlékezései nagyon fontosak voltak. Ettől érted meg, hogy mi annak az embernek a célja, és mi van az ő szeme előtt. Eugene vallomása egy lelki trauma volt mindenkinek. Pont arról beszéltek Glennék, hogy Rickékre gondol, de ők is teljesíteni akarják azt, amivel megmenthetnek mindenkit. Erre kiderül, hogy csak kamu. És a nagy semmiért oszlottak szét azok, akik elég erősek már együtt. Most külön külön megint nehezen boldogulnak. Komolyan nem értem, hogy miért nézitek a sorozatot (és a hsz-od alapján te még a képregényt is), ha az ilyen dolgok nem fontosak.
-
james001
veterán
válasz csadi0011 #5917 üzenetére
Nem írtam azt hogy azért unalmas mert drámai volt... Már 1. évad óta nézem és képzeld rájöttem hogy ez a főbb téma amit boncolgat,de ez a rész annyira lassan adagolta a dolgokat hogy ha azt a sok üresjáratot kihagyják 10 perc alatt lement volna az egész. Szóval azért volt unalmas mert csak húzták az egészet.
SPOILER
Abraham háttértörténete is csak azért volt hogy húzzák az időt. Szomorú meg blabla de hogy őszinte legyek számomra Abraham nem valami szerethető karakter.
Az Eugene-s részt meg tudtam hogy bekövetkezik,és reméltem hogy nem fog mert gondoltam hátha más sztorit csinálnak ebből és nem azt amit a képregényben. De igen ez másnak meglepő lehet aki nem olvassa a képregényt.
SPOILERNekem az a főbb bajom hogy már túlságosan másolják a képregényt,így már valamennyire tudom mi fog történni. Egyedül a Beth-es sztori legalább új,arra kíváncsi vagyok hogy alakul. A 4. évad annyira nem volt ilyen,ezért "másabb" számomra most az 5. évad.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
válasz james001 #5919 üzenetére
Mindenki, aki hallotta, hogy 12. évadig tervben van a sorozat, az sejthette, hogy nem lesz washingtonból semmi. Bocs ha a lelkedbe gázoltam, a szived joga azért szeretni egy sorozatot, amiért te akarod. De szerintem ne mondd rá, hogy unalmas, csak azért, mert a sorozat hű a stílusához. (Vagyis az egyikhez). Ennek így kellett kibontakoznia. Számomra nem volt érdektelen információ amit elénk tártak.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok mi a véleményetek a TWD magyar szinkronjáról?
-
Vladi
nagyúr
spoi!
Egyetértek. Az előző rész nagyon gyenge volt, de ez azért ütött. Én eskü hittem a krapeknek. De mennyire lesújtó már... A közös cél életben tartotta a reményt és ezzel őket is. Sajnálom azért, hogy ezzel vége az útnak.
(#5919) james001
Másolják a képregényt? Nem mondod. Hát így jártál, minek olvastad. Egyébként nekem megvan az összes magyar kiadás, de nem olvastam őket, mert inkább előbb megnézem a sorozatot.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
félisten
Én kíváncsiságból, mert a világvége téma elég sok potenciált rejt, főleg, ha van idő kibontani egy sorozat keretein belül.
Mondjuk a zombi-apokalipszis kissé idétlen (ezen nagyon röhögtem), és igazából elképzelhetetlennek tartom, hogy 20 éves kor felett bárkit szórakoztasson egy pont ilyen világvége, de oké, tegyük fel hogy, miért is ne, a fantázia jó dolog.
Viszont a megvalósítás már annyira egysíkú, hogy az félelmetes, a sorozat eleje óta olyan érzésem van, hogy egy vázat látok, nem egy felépítményt... én elhiszem, hogy valahol Hollywoodban ilyen világvégét képzelnek el, de előtte elolvashattak volna néhány könyvet a civilizáción kívüli túlélés valódi módszereiről, szabályairól, vagy akármit, amiből kiderülhetne, hogy egészen pontosan hogy is lehet küzdeni a túlélésért.
De nem.
A sorozat eleje óta csak alapszintű elemeket látunk az egészből - szerezzünk fegyvert, lőjük le a zombikat, de a lőszerünk véges, inkább szurkáljuk le őket, lootoljunk plázákban ételt, ha nincs, akkor vadásszunk, stb.
Igen, ezeket a hülye is tudja, kikövetkezteti.
Értem azt is, hogy a szereplők többsége tipikus puha civil, akiknek ilyesmiről sejtésük sem lehet, nézzük el.
Azzal sincs bajom, hogy ez egy dráma.
A dráma jó. Láttunk már jó drámát még Hollywoodból is, ez nem az.
A jó dráma okoz meglepetést, a jó drámában örömöd leled a karakterek megismerésében, gondolkodsz, hogy mi fog történni, hogy vajon melyik szereplő melyik szituációban miként reagál majd, megbotránkozol, vagy mélységesen egyetértesz a jellemfejlődések elemeivel, stb.
Én nem olvastam a képregényt, de így sem tudtam meglepődni eddig... sőt, gyakran hajtépés közelében állok, annyira ostoba és kiszámítható a történetvezetés csakúgy, mint a jellemfejlődések.
Értem, hogy minden amcsi kliséjellemből kellett egy, de szerintem az eredmény overkill, és mindig tudni lehet előre, ki mit fog mondani, csinálni.
Egyedül Carol tudott meglepni, nem gondoltam volna, hogy ilyenné válik, mint amilyen most.
Ez az egyetlen, és egyben az egyetlen pozitív meglepetésem is a sorozat kezdete óta az összes szereplő közül, Daryl mellett így már ő az egyetlen vállalható szereplő.
Komolyan, még a pap idétlenkedését is szívesebben nézem, mint pl Ricket, és az már szó.
Azt már kezdem megszokni amúgy, hogy a sorozatban kb mindenki teljesen irracionális döntéseket hoz a legtöbb helyzetben, de még kicsit bízom benne, hogy ezen csiszolnak, mert az utóbbi évad már nem annyira gázos ebből a szempontból.Van egy rokona amúgy ennek a sorozatnak, a Falling Skies.
Nagyon vártam azt a cuccot, már alapból a felütés is kedvemre való, hogy az emberiség nagy részét kiirtja egy idegen faj, a bolygót pedig elfoglalja - hoppá, végre nem hackeli meg egy eldugott NASA tudós az idegen hajót, és végre nem mi nyerünk egy huszonötször fejlettebb fajjal szemben...
Erre mi lett? Ja, szappan, érdektelen, súlytalan, ráadásul MINDIG sötét van, agyhalál.Mielőtt nekem esik az egész fórum, jelzem, hogy ez csak az én véleményem, azért írtam le, mert kérdezték.
-
james001
veterán
válasz csadi0011 #5920 üzenetére
Nekem unalmas volt és kész. Voltak jobb epizódok is ennél amik ugyanúgy csak a drámai dolgokról szóltak mégis élveztem. De tudod mindenkinek más a véleménye,és imádom amikor valaki az ő véleményét akarja rád tukmálni csak azért mert neki tetszett neked meg nem... Mindegy
(#5922) Vladi: Mondjuk ez a baj hogy csak az egyiket kéne néznem,a kettő együtt tényleg nem passzol. De lehet abbahagyom a sorozatot,viszont nehéz lenne lerakni. Azért az 5. évad végét megvárom.
(#5921) eriklambing: Kifejtettem róla a véleményemet egyszer-kétszer,szerintem borzalom Persze annak lehet nem,aki eleve nem nézte előtte feliratosan de angolul sokkal jobban "átjönnek" a szövegek meg a hanglejtések.
Szerk.:
(#5923) dying_star: Sok igazság van az írásodban.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Szerintem jó rész volt, nagyon meglepődtem hogy így lett vége, azt hittem eugene meghal vagy valami, erre nem gondoltam... Tetszett, picit lelombozta a napi hangulatomat, de tetszett, jobb volt mint az előző
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
neko18
senior tag
-
AndrewBR
senior tag
Nah, megnéztem. Tegnap óta a spoiler veszély miatt fel sem mertem ide nézni...
A.
-
csadi0011
őstag
válasz FoxiestFox #5923 üzenetére
Akkor szerinted, ha megvalósulna ebben a korban a zombiapokalipszis, akkor ez a viselkedés, amit a twd-ben produkálnak nem lenne hasonló sem? Egyből olyanok lennénk, mint amit egy "civilizáción kívüli túlélés valódi módszereiről, szabályairól" szóló könyv leír? [Ezt komolyan kérdezem. Semmi irónia. ]
(Félreértés ne essék én nem találom tökéletesnek a sorozatot. Nagyon sok dolog bosszant engem is, amiket hibáknak tartok, de szerintem mindent készpénznek kell venni, mivel úgy sem változtathatunk rajta. Mintha megtörtént volna úgy nézek én a sorozatra.)
Elmondhatnád, hogy akkor szerinted miként lenne logikus pl Rickék fejlődése. És Woodbury, vagy a kannibálok pl. logikusan viselkedtek? Szerintem nem is volt idejük annyira felfejlődni. (Nem tudtak hónapokat olvasgatni az self-help polcnál )Jellemfejlődésekben nem csak Carolt lehetne megemlíteni. Majdnem az egész csapatot. Lehet én vagyok szűklátókörű, vagy túl hülye a témához, de nem tudom elképzelni, hogy mi lenne érdekesebb fejlődés ezekhez a karakterekhez úgy, hogy még reális maradhasson.
Amúgy szerintem leírhatná bárki, a részletes véleményét egy részről. Azt, hogy mi volt az ő meglátása az adott dolgokról. Mit szeretett, mi volt az amit nem értett. Szerintem lehet a karaktereken is csámcsogni.
Azt szívesebben olvasom még akkor is, ha nem értek vele egyet. -
Dyrtyho
őstag
S05xE05
Spoiler !!!!!
Abraham hirtelen reakcióját Eugene válaszára totál megértem, de már jóval előbb is elmondhatta volna, hogy csak hazudott, és Washingtonban sincs semmi, és akkor nem vállnak külön a másik csapattól, de igy Eugene rontott a már amúgy is rossz helyzeten. Szóval kiváncsi leszek hogy ezek után vissza fordulnak-e a templom felé, vagy inkább megvárják félúton Rickéket.
best regards, egy fórumozó blogger
-
makro
senior tag
válasz AndrewBR #5927 üzenetére
Hétfőnként nekem sem szabad látogatni az oldalt, jobb a megfelelő időben megtudni a dolgokat
Bojler veszély
Eugene bejelentése számomra meglepő volt. Érződött hogy valami furcsaság van körülötte, de én személy szerint nem erre gondoltam. Abraham reboot, makacs önfejű katona, képes mindent elkövetni a cél érdekében, viszont most céltalanság következik. Eddig volt miért küzdeni, volt valami magasabb cél a túlélésen kívül ami folyamatosan hajtotta előre. Ez olyan betörés lehet számára, mivel úgy látom kiesett a vezető pozícióból.
Egyet értek azokkal, akik úgy gondolják nem volt elég pörgős, viszont ahogy már előttem is írták, szükséges a dráma/visszatekintés a szereplők megismeréséhez.
Realitás: Úgy gondolom, mindenki tapasztalt már a sorozat nézése közben olyan dolgokat, amiket teljesen irrelevánsnak tart, vagy lehetetlennek, esetleg gigászi hülyeségnek. Nah ezek továbbiakban is megtalálhatók lesznek. Én elfogadom így a sorozatot, és várom a hirtelen fordulatokat, a nehéz szituációkat és a végkifejletet a legvégén. Ezért sem kezdtem el a képregényt, mert biztos az is tele van jobbnál jobb dolgokkal, de még sem ugyanaz.Lassan már azon kezdek agyalni, vajon milyen új csoportokkal fognak még találkozni? ( A kórházi csoport sztem már Carol által lerendezve ) Jól átgondolva, már csak a talpraesettebbek maradhattak életben.
-
vvega30
senior tag
Igen, sok igazság van abban amit írtál. De az, hogy egy lapon említed ezt a sorozatot a falling trágyával..... na ezt már nem. EZT NEM
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
james001
veterán
Ideje a vicces képeknek
Spoiler!
[link]https://psnprofiles.com/kazama001
-
makro
senior tag
-
james001
veterán
válasz Zjunior #5934 üzenetére
Egyáltalán nem szar a sorozat csak néha vannak szar részek,vagyis inkább úgy mondom hogy olyan részek amik NEKEM nem tetszenek.
Egyébként én először a sorozatot kezdtem el nézni,utána csak amikor már a 4. évad körül volt a sztori kezdtem el a képregényt,1 hét alatt el is olvastam vagy 120 számot Sok mindenben jobb a képregény,de a sorozatnak is vannak pozitív oldalai. A képregény mondjuk annyival jobb hogy brutálisabb,ott jobban hullanak az emberek és a főszereplők is durvábban halnak meg,ráadásul Rick-nek levágják az egyik kezét. A sorozat meg valószerűbb,jobban átjönnek a dolgok belőle,valszeg ezért nem olyan brutálisabb mert nem a sok öldöklésre akarnak fókuszálni.https://psnprofiles.com/kazama001
-
jegenye77
addikt
Már örültem,hogy valami megoldás felé haladnak erre...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
SpaceKombajn
aktív tag
Ez volt eddig az évad leggyengébb része(kiszámítható, vontatott), alulmúlta még a másodikat is.
spacetime
-
L_YKing
addikt
Jó kis rész volt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Avicularia
veterán
Egyetértek veled.
-
james001
veterán
Meg szerintem nem is lehetne egy épkézláb véget faragni erre. Bár a World War Z-ben ellőttek egy lehetséges változatot,de pl. itt valami olyasmit akartak hogy visszafordítani az egészet,na most az adott széthulló zombikat látva nehezen tudnának visszatérni emberi formájukba Legalább kiderülhetne mi okozta ezt a zombulást de állítólag 2015-ben jön egy előzmény sorozat talán abból kiderül.
-
jegenye77
addikt
válasz james001 #5943 üzenetére
In te flesh benz is megoldották
Amúgy nem lenne vége!Ellehetne azt húzni mint ahogy eddig is.Valakitől hallanának egy olyat infót,hogy valahol van rá megoldás de oda el kellene jutniuk.Vagy valahol kísérleteznek orvosok,tudósok.
Igaz most is hasonló volt csak hát kiderült,hogy kamu.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Woodslave
félisten
sp
Eugene kammerolt, de ettől függetlenül nem annyira hülye ötlet, hogy a fővárosban talán van némi lehetőség. Azért érdekes, hogyan tudták a zombik az egész országot bedarálni.... Pláne hogy annyira nem acélos fazonok. Erre van valami magyarázat?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Vladi
nagyúr
válasz james001 #5943 üzenetére
spoi!
Nem akarták "visszacsinálni", zombik esetében ez amúgy is lehetetlen. Arról beszéltek, hogy a zombikat életben tartó vírust akarják kiírtani. így aki halott, az is marad. Bár így hogy Eugene kamuzott, ez az elképzelés semmissé vált.
(#5945) jegenye77:
Szeretem azt a sorozatot is, remélem folytatják. A Legenda vagyokban is megoldódott. Elvben. A kifejtését nem láttuk.
(#5946) Woodslave:
Volt erről anno agymenésem, leginkább be is igazolódott. a lényeg, hogy légi úton terjed a kór. Van aki immunis, de harapásra az sem.
Egyébként Z nationt néz valaki? Eskü egyre jobb. A 4. résznél járok, addig van magyar felirat. Az elején nagyon gagyi, blőd sorozatnak indul, de mostanra belejöttek a készítők és mostmár szórakoztatóan gagyi és blőd. Szépen leosztják benne a twd-t.
il sole non sorge più ad Est!
-
twine
veterán
válasz Woodslave #5948 üzenetére
Vladi majd kijavít, ha rosszul értem, de szerintem ő arra gondol, hogy a vírus(ami a levegőben terjedt) az élő embereket is úgy támadta meg, hogy nem maradtak tünetmentesek, azaz zombivá váltak,,,hirtelen meghaltak, majd zombiként újra éledtek...(vagy ilyesmi)
És vannak olyan emberek akik immunisak a vírusra, legalábbis annyira, hogy ugyan lappang bennünk, de csak haláluk után "aktiválja" magát....ezért lehet az, hogy nem csak zombi harapás útján terjedt el a világon, hanem hírtelen járványként lett a világból zombi,,,egy kevés túlélővel....Érdekes teória,,én erre még nem is gondoltam....
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
A terjedés tempóját csak az magyarázza.
Korábban írtam is, hogy érdemes összehasonlítani a madárinfluenza (levegőben terjed) és például a hív vírus terjedését. (testnedvekkel terjed.). Az egyik 2-3 hét alatt körbeért a bolygón, a másiknak majd egy évtized kellett.il sole non sorge più ad Est!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs