Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii.
aktív tag
mennyire jó rész a mostani? párszóban.. csak, hogy vegyek-e chipset a sör mellé vagy ne készüljek rá ennyire?
-
james001
veterán
Felirat amúgy van már? Feliratok.info-n még nincs semmi.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Fitzgerald
veterán
SPOILER ALERT!!!
Jó rész volt. Bírom azokat a részeket, amikor Rick elkattan, és lemészárolja az éppen aktuális fasztarisznyákat. Nagyon sok pénzt tettem volna rá amúgy (nagyon gazdag lennék most), hogy Gareth-et a machetevel vágja szanaszét, ahogy ígérte.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Jó rész volt,de sejtettem hogy mi fog történni (ahogy megírtam legutóbb pont úgy) Kíváncsi leszek a Beth féle sztorira,az legalább új lesz remélem,mert ez az elmúlt 3 rész csak a képregény full másolata volt...
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Ace owner
addikt
Jó rész volt, előzőtől sokkal jobb. A vége most mi volt? 42. pdrc végénél egyszer csak vége szakadt
SPOILER!!
Mikor előjön Daryl és kérdezik tőle hol van Carol. Szól valakinek hogy jöjjön elő és vége is a résznek. Ez tényleg így volt vagy rossz releaset szereztem be és hibás a vége?
Galaxy Fold 4
-
törölt tag
Walking dead hq rest in pepperonis? Vagy miért van minden rész copyright strikeolva?
-
Vladi
nagyúr
Az mi az az internal?
ne szpojlerezzetek, mert a választ elolvasnám.
il sole non sorge più ad Est!
-
xors
senior tag
Spoiler
Szerintem is egész jó rész volt, bár ezt a Bob haláltusát kicsit túlhúzták. Viszont arra énis nagyon kíváncsi vagyok Daryl kinek szólt, hogy másszon elő a bokorból meg, hogy Beth hol van/volt, az előzetesből valami elmegyógyintézetre tippelnék. -
B1T3
addikt
Spoiler
De boldog vagyok, hogy lezárták a Garethes-emberevős szálat, és nem is akárhogy. Lehet, morbid, de mosolyogtam, amikor elindult a mészárlás a machetevel.
-
enginev3.0
félisten
Naggggggyon jó rész volt ismét!!!!
Kellemesen csalódtam, már azt hittem tényleg annyira hülyék a forgatókönyvesek, hogy a fél bandát elküldik a templomtól, de hál Istennek nem, gyorsan lezárták, és az egész rész marha jó volt, persze a vége megint olyan lett hogy...
Jöhet a következőA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
-
makro
senior tag
Spoiler
Tényleg jó rész, és a legszebb az volt, amikor lezárták az emberevős szálat Gareth felszeletelésével
Bár csodálkoztam is, hogy Rick milyen ostoba tervvel állt elő: " A meglepetés erejével letámadjuk őket..." nah persze, biztos nem gondoltak volna rá mikor Bob-t letették a templom előtt. Végül így lett kerekMost már azt sem bánnám, ha 1 teljes rész Beth-ről szólna, viszont annak ütnie kell de hatalmasat ennyit húzogatni a mézesmadzagot nem szép dolog a rendező részéről
szerk.: A másik nagy rejtély számomra: Kit hoztott Daryl és Carol, vajon Beth lehet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hol néztétek meg a mostani részt? walking dead hq meghalt
-
mikrosuttii
aktív tag
Internet off.
-
enginev3.0
félisten
-
Vladi
nagyúr
Nem szoktak így rilíz nevet adni.
Mindegy, spoiler:
A dupla csapda jól esett, köszönjük, picit sejteni lehetett.
Az emberevés lezárásának én is örülök. 2. évadban a szakállas 8 részen át hüledezett volna, hogy milyen embertelenek.Nagyon spoiler:
Beth szerintem dc-ben van, és ilyen embertelen kísérleteket csinálnak. Az Eugene haverjai, igen.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
AndrewBR
senior tag
Most néztem meg. Wow. Yo rész volt megint.
A.
-
Dyrtyho
őstag
S05xE03 - Spoiler !!!!
Azért hogy ledöbbentek, és pánikoltak már a Terminusosok amikor kiderült hogy fertőzött húst kajáltak ? Nem mellesleg végre úgy tünik hogy lezárták ezt a Gareth és csapata történet szálat. Daryll papa is végre megkerült, de vajon kikkel együtt ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
L_YKing
addikt
Jó kis rész volt!
Spoiler
Végre elkapták az emberevőket.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
gmx9
aktív tag
Sikerült megnézni.
Spoiler
Negatívumok:
- Eljátszották amit vártam, csak úgy bedobták a semmibe ezt a megharapós dolgot. Arról nem is beszélve, hogy semmilyen funkciója nem volt, pedig lehetett volna kezdeni vele valamit. Igazából így az egész értelmetlen volt, csak arra ment ki, hogy drámával kiírják Bob-ot.
- Szintén eljátszották az érdektelen karakterért való sajnálkozást. Azt várták, hogy majd a néző szorít Bobért, sajnálja, meghatódik. Mivel nem nagyon volt karaktere, nem is fog hiányozni. Nem tudták megfogni az érzéseimet, mert nem kötött semmi hozzá
- Tyreese továbbra is súlytalan, hiába próbálnak drámázni vele
Pozitívumok:
- Jó volt a pap titka. Nem hatalmas durranás, de semmi gond nem volt vele, átéltem a problémáját, a tetteit
- Lezárták Garethék szálát szerencsére, nem húzzák tovább. Nem is akárhogyan ráadásul, valami brutális jelenet volt a kaszabolós. Csillagos ötös
- Nagyon izgalmas volt a templomba behatolás. Igazi TWD-feeling, tényleg fantasztikusan adagolták a feszültséget
- Kiemelkedő színészi játék volt a Sasha és Bob által megformált színésztől. Hiába nem volt súlya számomra az egésznek, de mindketten kiválóak voltak. A pap szintén szépen hozta a figurát, mikor a titkát mesélte, szóval ezzel most semmi gond nem volt
Apróság: imádom Michonne-t és amikor mosolyog...akkor eltudnék olvadni
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Woodslave
félisten
spoiler
egyetértek. Bobot a múlt részben próbálták ezzel a szerelmi szállal megszerettetni. A harapásnak meg legfeljebb annyi értelme volt, hogy nem volt annyira drámai a halála. Mindenesetre szép búcsút csináltak egy amúgy nem túl jelentős karakternek
amúgy már az első résznél megmondtam havernak, hogy a Bob meghal, mert (minden rasszizmus nélkül, de) két néger nem lehet három meg főleg nem )
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
feka007
veterán
Rég jártam már itt. Nagyon f.sza eddig ez az évad sztem, ennek most van tartalma, összeszedettebb az egész. Eddig ez a 3. rész jött be a legjobban. Vhogy jó lenne tartani a szintet most már
-
X3B6O0X
aktív tag
9GAG-ről, spoileres: [link]
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
makro
senior tag
Nem sokan maradtak:
-
Enton
addikt
-
makro
senior tag
-
AndrewBR
senior tag
A.
-
makro
senior tag
Várd ki, még nem is láttad ebben az évadban szerepelni
-
gmx9
aktív tag
Aranyos lány, nincs vele semmi gond, csak a korához képest nagyon tinisnek tűnik, nem olyan nőies.
----
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
twine
veterán
Ha már a csajok a téma...nemi úton terjed a "zombiság" vajon? Ez kiderült már a sorozatból? Ha valaki mondjuk
necrofil"zombifil", és "rákuporodik" egy csini zombilányra?Pfúj... jól van leülök, és kussolok
Sziasztok topiclakók...!
Én a 4. évad utolsó részeinél járok...Nagyon tetszik a sorozat..Az első évadnál kicsit el voltam keseredve, mert annyira sablonok voltak a karakterek(az "eredeti" csapatból),, hogy már unalmas volt...bármilyen komoly megbeszélés volt, előre lehetett tudni ki mit reagál, hogyan fog nézni,milyen kifejezés ül az arcára...Mióta viszont hullanak mint a legyek, és cserélődtek a karakterek, ismét jobban érzem magam a "sorozatban"...
Nem vagyok nagy filmes,,ezért most igazán örülök, hogy van egy sorozat, amit ennyire várok...és érdekel, mi lesz a következő részben...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest