- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
A Violet arra jó, hogy a fákat / egyéb tölthető szín-termőket kevesebb színnel lehet maxolni. Tehát ua., mint gold a sister-donációnál.
Ami a transzfert gyorsítja, az az Amber (koncentrált vizelet szín, illetve egyesek szerint borostyán
).
Ha a játékban nyomsz egy J betűt (Journal), a "színek" glyph-re kattintva leírja, melyik milyen hatású (meg fogod találni). Nézd meg, mert picit többet ír, mint a guide!Az idővel ezek szerint te jobban tudsz pimpelni! Én nem is tudtam, hogy lassítani is lehet, azt hittem alapban a leglassabb
. Ezt majd kipróbálom! Mert ha CTRL-t nyomsz (-->pause), akkor meg sajna nem mutatja a chamberek tartalmát."Ha valami nagyon kell, akár két-három szívbe is be lehet pakolni (például, hogy gyorsan felnyomd a goldot megint maxra ciklus elején, sziszterezni.)". de csak akkor, ha golddal eteted, mert ha más színnel, akkor az arany a saját szívbe kell! Nem tudom, hogy ez egyértelmű-e, inkább ezért írom!
Tehát bármely szín attribútum-hatása a testedbe töltve érvényesül, és nem a nerva-tartályban!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
. Ezt majd kipróbálom! Mert ha CTRL-t nyomsz (-->pause), akkor meg sajna nem mutatja a chamberek tartalmát.