Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Igaz, az első és legfontosabb, hogy ne legyen probléma a működéssel. Viszont mivel marad a Creation Engine, így valószínűleg a Creation Club is, pedig mostanában az okoz némi fejtörést számunkra. Oké, arra már sikerült rájönnöm, hogy a Bethesda logó utáni azonnali CTD-ért a Windows 10 alatti OneDrive a felelős, nálam egyből megszűnt a probléma, miután letiltottam és áttettem a Dokumentumok (mentések) mappát az eredeti helyére, az SSD-re.
Látványban nekem elég, ha a Skyrim SE szintjét hozzák, bár azért titkon reméltem, hogy vajon miféle látványra lesz majd képes az új motor, de akkor ez most elmarad. Az Oblivion esetén is mekkora ugrás volt grafikában a Morrowind után, valami ilyesmiben bíztam volna most is.
De persze számunkra az a lényeg, hogy ezzel is legalább annyi órát eltölthessünk majd, mint a Skyrimmel és Oblivionnal... ha ez megvalósul, a grafika másodlagos lesz. Csak működjön rendesen és legyen benne elég tartalom... akkor nem lesz semmi baj.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest