- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Internet fejlesztés országosan!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Vajaskinyír újragondolva
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz VikMorroHun #26582 üzenetére
". Google szerint ez akkor hasznos, ha valaki versenyszerűen játszik FPS-eket,"
Azt valami másra írhatják, ez akkor kell/jó, ha van a játék alatt vas rendesen, de mégsem olyan fluid a körbenézés, ált. véve azok a dolgok, amik egérrel történnek, több bethesda játék is küzd ezzel a jelenséggel. A skyrim ráadásul ha vsync-on akkor az egér szenzitivitást nem veszi figyelembe, "megfogja" a játékot.
Nem igazán tudom ezt így definiálni, érezni kell, akiknek eddig nem tűnt fel, ezután sem fog, akit zavart 2010-ben, azt zavarja most is, nem véletlenül a tonnányi reddit post a témában. De már mod is van rá, ha jól olvastam.[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz #82860288 #26578 üzenetére
Van több megoldás is, és tényleg a Fallout 4 is ezzel küszködik (ott nem tudom mi a megoldás, azzal nem játszottam sokat), nekem az volt a fura, hogy itt senkinek nem volt ez gond. A külföldi fórumok rogynak ettől a rossz "egérsimítási" rendszertől. És ugye nem mindegy hogy egy 20x20cm-es egérpadon is megtudunk fordulni, vagy csak a 2x2 méteresen
-
Szabi®
addikt
válasz ®abstract® #26574 üzenetére
Bocs de 30 éve pc-n billel +egérrel játszom, nem hinnném hogy az a megoldás, hogy ezt kukázzam, mert nem tudták megcsinálni ezt a problémát a játékban 10 év alatt sem.
Redditen megtaláltam egyébként a megoldást. -
-
Szabi®
addikt
Sziasztok, a skyrim anniversary edition-be szívok az egér "érzékenységgel" , már hozzáadtam egy sort a prefs.ini-hez is, de még mindig nem az igazi. Annak idején is elég sok kellemetlenséget okozott ez a fajta egér simítás. Sajnálatosan a bethesda nem javította ezt a rengeteg helyen panaszolt gondot.
Létezik valami fix, ami az egeret normálisan kezeli ? Anno mindig átírtam az érzékenységet szintén a prefs ini-be, de azért ez sem volt az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Delta Force (2024)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest