Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• nap

addikt

válasz nap #9512 üzenetére

Tévedtem.
    A mai frissítéssel új bugok érkeztek. Hogy pontosan mik, azt nem tudom, mert már belépéskor kifagy. :D

• MrDerekas

addikt

válasz nap #9512 üzenetére

Miért állna le vele? Már háromszor is eladta nekünk ugyanazt a játékot.

Úgy általában:
    Komolyan nem értem ezt a bug mizériát. Van benne hiba, persze. Tapasztalom is. Lehet ott rontom el, hogy nem ez az életem ;] Ugyanakkor, ha játszani támad kedvem, indítom és játszok. Repültem már random, ha épp én üldözök akkor kb úgy kell átmászni a rendőrautókon nekem is ha utol akarom érni a szállítót, szívatott a navi, a helyi mentés, az nvidia driver (előző karimnál), de tudok vele játszani. Lehet a NFSW edzett meg rendesen és könnyebben vállatvonok a bugoknál. :DDD Multis lobbyból kb egyszer fagytam ki, meg egy FD challengeből. Lehet sz@rozni a játékot, találni benne okot, nem egyet, de mutassatok már egy bugmentes játékot nekem! (Még a Super Mario-ban is akadt :) ) Szóval béke van. Nekem tetszik a játék, szeretem. Ha szívat akkor lelkesen morgok. Általában a fiammal toljuk és kerek a játék. FD versenyen, ha hosszabb, akkor van hogy szétdob bennünket, de a négyórás frakción meg sosem. Tény, hogy egyedül szeretek játszani, nem pedig a többi - számomra semmi élvezetet nem nyújtó - gamerrel. Én versenyezni akarok, nem pedig fogócskázni, honfoglalni... A kis bronz négyes ligámmal, simán bent maradok a platina 1-2-3 ligások lobbyjában és tojok az esélyekre, mert játszom egy jót. Még tanulhatok is belőle :R Amennyire World imádó voltam, majdnem annyira kedvelem a Crew-t is. Csak az üzletpolitikájukat nem.

Új hozzászólás Aktív témák