- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Miért állna le vele? Már háromszor is eladta nekünk ugyanazt a játékot.
Úgy általában:
Komolyan nem értem ezt a bug mizériát. Van benne hiba, persze. Tapasztalom is. Lehet ott rontom el, hogy nem ez az életemUgyanakkor, ha játszani támad kedvem, indítom és játszok. Repültem már random, ha épp én üldözök akkor kb úgy kell átmászni a rendőrautókon nekem is ha utol akarom érni a szállítót, szívatott a navi, a helyi mentés, az nvidia driver (előző karimnál), de tudok vele játszani. Lehet a NFSW edzett meg rendesen és könnyebben vállatvonok a bugoknál.
Multis lobbyból kb egyszer fagytam ki, meg egy FD challengeből. Lehet sz@rozni a játékot, találni benne okot, nem egyet, de mutassatok már egy bugmentes játékot nekem! (Még a Super Mario-ban is akadt
) Szóval béke van. Nekem tetszik a játék, szeretem. Ha szívat akkor lelkesen morgok. Általában a fiammal toljuk és kerek a játék. FD versenyen, ha hosszabb, akkor van hogy szétdob bennünket, de a négyórás frakción meg sosem. Tény, hogy egyedül szeretek játszani, nem pedig a többi - számomra semmi élvezetet nem nyújtó - gamerrel. Én versenyezni akarok, nem pedig fogócskázni, honfoglalni... A kis bronz négyes ligámmal, simán bent maradok a platina 1-2-3 ligások lobbyjában és tojok az esélyekre, mert játszom egy jót. Még tanulhatok is belőle
Amennyire World imádó voltam, majdnem annyira kedvelem a Crew-t is. Csak az üzletpolitikájukat nem.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Eladó számítógép
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest