Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
COLBrattShaw
csendes tag
Kormànnyal vezetsz??
Én joy-jal megyek,de ha àtàllítom kormànyra szerintem nem is érzékelné a joy-t.Minden esetre kipròbàlom
Igen, egy g27-el. Tuti hogy mukodik, raadasul elvileg nagyon OP is, sokan mar a csalassal rakjak egy szintre.
A drift versenekben a top 50-ben majdnem mindenki kontrollerrel vagy billentyuvel jatszik "wheel" beallitassal. Sokan panaszkodnak a kormanyosokra, holott probaljon valaki olyan score-t osszehoni kormannyal, amikor mar 1 restart utan ugy leizzadok mint az allat, ugy kell gepeszkednem,
billel, mas meg bepopotyogi magat top25be es konnyen csinal akar 30 restartot.
(nem piszkalodas)
Megkerestem hol van. Settings>Controls> ott legorgetsz, majd>controler type>autodetectrol wheel-re rakod. Azt hozzateszem meg1x, hogy ez foleg drift ill. drag-hez ajanlott, sima vezetest nehezebbe teheti, mivel ezzel a beallitassal, "kormany szintu" fordulast erhetsz el. Magyarul egy jobb/bal billen vagy contr.-en olyan mintha eltekerned a kormanyt teljesen jobbrol balra, de persze jelentosen kevesebb ido alatt.(#7460) UFO1
Jol van, nem piszkalodni akartam, csak adta magat a dolog. Engem meg verseny helyzetben sem zavar ha valaki mas beallitason van, itt az a lenyeg, hogy elvezetesebb
Amugy szvsz az alap fizikai szabalyok tobbsege eleg jol be van epitve, csak ki van minden tolva a fantaszkiumba, de ettol fuggetlenul ahol az utviszonyok egyenletesek, ott azert lehet erezni a feket, ill. hol kezd csuszni az auto, hol a tapadas hatara, sulypont, stb, csak az ertekek vannak elrugaszkodva. 
(#7491) hakydakilla - LOL velem is tortentek mar hasnolo dolgok, neha ez is hozzatratozik a crew varazsahoz. Neha megnevettet, neha megsirat, van hogy felporget es van hogy felbosszant, van hogy mind2 stb. ez a crew ezer arca.

-
cyberkind
félisten
Nem tudom mire gondolsz a kis üzletünknél, de biztos, annyit üzleteltem már, hogy nem emlékszem a részletekre csak személyedre, az meg, hogy szimpi vagyok-e vagy nem, rohadtul nem érdekel.
A játékkal meg azért játszok mert nincs semmi más ami ebben a kategóriában ami jó lenne, illetve van, de ahogy leírtam már nem igazán megy Win 10-en, így meg marad ez, főleg, hogy ingyenes.
Van még kérdésed?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A drift versenekben a top 50-ben majdnem mindenki kontrollerrel vagy billentyuvel jatszik "wheel" beallitassal. Sokan panaszkodnak a kormanyosokra, holott probaljon valaki olyan score-t osszehoni kormannyal, amikor mar 1 restart utan ugy leizzadok mint az allat, ugy kell gepeszkednem,
billel, mas meg bepopotyogi magat top25be es konnyen csinal akar 30 restartot.
Amugy szvsz az alap fizikai szabalyok tobbsege eleg jol be van epitve, csak ki van minden tolva a fantaszkiumba, de ettol fuggetlenul ahol az utviszonyok egyenletesek, ott azert lehet erezni a feket, ill. hol kezd csuszni az auto, hol a tapadas hatara, sulypont, stb, csak az ertekek vannak elrugaszkodva.