Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
papi99
aktív tag
A keleti résznél van ahol a sziget el kezd keskenyedni igen van egy klubbház
-
szacsee
nagyúr
Engem leszórt a server..
-
drane
csendes tag
Ma estére szervezek egy G katos cruise-t. Indulás: 18:30, bármilyen g kategóriás autóval jöhettek, találkozó az északkeleten a hegy tetején lévő háznál ahova egy szerpentin vezet.
-
logic3
csendes tag
Hy all !
Tegnap raktam fel a TDU-t és elég jó gamma. Amúgy lenne egy-két kérdésem:1. Van-e valami szerver ? Esetleg szoktatok-e nyomulni, hányan, és mit lehet a szerveren csinálni ?
2. Ugyebár van magyarítás, tehát hogy az működik ? Rendesen átmagyarosítja ?
3. Van-e valami mód a TDU-hoz, ami működik, és ki lett próbálva ? (MegaPack-on kívül)
4. Hallottam a TDU2 -ről. Tehát hogy van-e valami bővebb infó róla ? Megjelenés ?
A választ előre is megköszönöm.
-
Kloss
őstag
válasz logic3 #15817 üzenetére
1. egy szerver van, azon van mindenki, lehet kocsikázni, versenyezni
2. rendesen magyarosítja, kb 90-95%-a magyar lesz
3. biztos, olvass vissza
4. bővebb infó: lesz-----------------------------------------
drane: jó volt a krúz, főleg azt a részét élveztem amelyikben részt is vettem
Legközelebb is rendezhetünk egy másik kategóriával
[ Szerkesztve ]
-
ALYRA
tag
válasz papi99 #15811 üzenetére
szia Mindenki!
az indulás izgalmas volt [link]
festések és vétlen anyagi károkozás után +érkeztünk [link]
utána jött a hír +érkezett [link]
kicsit szokatlan igy jött a kedvenc [link]találkoztam Fittiékkel [link]
pár km. +int belekerült [link]
köszi Mindenkinek jó volt"Taníts minket úgy számlálni napjainkat , hogy bölcs szívhez jussunk."
-
Lunatic666
tag
válasz logic3 #15817 üzenetére
1. egy szerver van, mindenki egyszerre van fent, de te csak max. 8 emberrel lehetsz együtt.
2. van, elmegy...
3. olyan kimondott mód nincs, ami túlságosan megváltoztatná a játékot, új lehetőségeket ajánlana fel...stbb... csak autókat módosítanak több kevesebb sikerrel....4. a lényeg! ;) már jelentek meg képek, elméletileg... de ezek többsége csak olyan rajzolt kép... a többi is túlságosan hasonlít az eredeti játékhoz... szóval még messze van a megjelenés... 2009 vége...2010...
A játék helyszíne továbbra is Hawaii marad, de ezúttal annak eddig be nem járható területeit is felfedezhetjük.
A játéktér 1500 négyzetkilométerre növekszik és mintegy 2400 kilométernyi, nem teljes egészében aszfaltozott úthálózat áll rendelkezésünkre. Ebből mintegy 800 km rallypálya. Minderre pedig a napciklusok váltakozása, a dinamikus időjárás (eső, köd, vihar,stb.) és számos online versenymod teszi majd fel a pontot....Ezentúl nem csak a rádiót és az ablakot irányíthatjuk, ugyanis lehetőségünk lesz be és kikapcsolni az ablaktörlőt köszönhetően az esőnek. Ha esetleg kabriót vezetünk lehetőségünk lesz a tetőt fel illetve le mozgatni. Szintén az időjárás alakulása miatt.Egy újabb extra lesz a Racing School, melyből érkezett egy kép is. Itt lesz lehetőségünk elsajátítani a különféle autóosztályok vezetéséhez szükséges minden tapasztalatot. Ugyanakkor fejlesztő jogosítványunk és további küldetéseket, versenyeket, autókat tesz elérhetővé.
állítólag beülhetünk egymás kocsijának anyós- és hátsó üléseire, hogy egyetlen verdában élvezzük a krúzolás örömeit. - ez irtó nagy baromság lenne , ha csak nem lesz géppityu felszerelve a kocsikra...
bárhogy is lesz, az xbox már megvan.... már csak arra várok h előre meg lehessen rendelni, s már fizetem is ki a cuccot!
[ Szerkesztve ]
Xbox Live GamerTag: "Lunatic HUN"
-
Kloss
őstag
válasz Lunatic666 #15823 üzenetére
A géppityu nem rossz ötlet
-
DigitXT
nagyúr
válasz Jakab66[hun] #15819 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
félisten
PH! - #07 újratöltve.
Elnézést a késlekjedésért.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
enjoy018
tag
Sziasztok!
Valaki egy krúzra??
2-kor indulás! Mindegy milyen kocsi, én Bsel megyek, HCban![ Szerkesztve ]
-
-
A-l-i-e-N
aktív tag
-
ArtMooney
tag
válasz Jakab66[hun] #15833 üzenetére
Csak Nissan van írva, úgyhogy én Égvonal-lal megyek! Ha nem jön közbe semmi persze..
-
A-l-i-e-N
aktív tag
válasz Jakab66[hun] #15833 üzenetére
Art kolléga jól írta, NISSAN a kötelező! Lehet 350Z, Skyline, öö más van még benne? xD
-
B2man
tag
PH! #07-en sikerült javítanom, így 1'12"02. Sajnos az elejét elrontottam, ott benne maradt 0,2 minimum, még magamhoz képest is, de a vége túl jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
B2man
tag
válasz Jakab66[hun] #15819 üzenetére
Szia!
Ezen az oldalon (alsó harmadán) szerintem találsz segítséget a VirtualDubbal történő tömörítéshez (is).
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Jakab66[hun] #15831 üzenetére
Hehe, ez még csak a beállítás. Utána menjél a "File/Save as..."-re.
De most megint nincs előttem VirtualDub, de ezt már csak nem rontom el fejből...
Most nézem 15837-et: igen, a legvégére kell eljutnod az oldalnak. Save AVI.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Jakab66[hun] #15839 üzenetére
Majd letöltöm jól.
-
drane
csendes tag
Hali!
Jól sikerült a tegnapi G-s cruise(némi helyszínbeli probléma után), volt hogy 6an is mentünk. A táv kb 100km lett, átlag 100-120-as sebességgel. Az autópályán azért odaléptünk az öreg vasaknak, ott megvolt a 200 is.[A G-s csapat] Utána én meg RayTRace mentünk kicsit a CLS merdzsókkal, meg csatlakozott hozzánk Ricsikeonline. [mercik]
Köszi mindenkinek a tegnap estét, nagyon jó volt! -
dulifiO
aktív tag
Tele hibákkal : 1'11"83
apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
dulifiO
aktív tag
Komolyan gondoltam. Ha végre sikerülne összeraknom egy teljes kört normálisan, 1'11 alatt lennék, de egyszerűen nem megy. Ha az eleje jól sikerül, akkor a végét elizgulom, ha meg már az eleje rontott, akkor hiába megyek csodásan a végén. Plusszba jönnek az apró fűre csúszások amik bosszantóak. Amúgy ez a kedvenc versenyem a másik volkswagenessel (PH#?) egyetemben.
apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz dulifiO #15846 üzenetére
Tudod, amikor én a legjobb időimet futom, akkor "nem jó időt akarok futni", csupán azt az egy kanyart akarom tökéletesen bevenni, amit mindíg elrontok.
No para. Csak egy kanyar. Más nem számít.
"Ez a ti bajotok! Meg akarjátok menteni az egész világot. Én csak a családomat akarom megmenteni."
Ne gondolkozz nagyban és akkor nem lesz nagy a terhelés sem.
sz: Persze ez is egy olyan dolog, amit egyszerübb leírni/mondani, mint csinálni. Mindazonáltal működik...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Jakab66[hun]
senior tag
Egy kis ízelítő! Az elsö feltöltött demo-m
Gipsz Jakab
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Gitáros topic
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Okos Otthon / Smart Home
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Playstation 5 garanciális
- Xiaomi IMILAB EC4 (Spotlight akkumulátoros kamerakészlet) Spotlight Battery Camera Set (Új)
- MacBook AIR M1 8GB 256GB Space Grey
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJ, BONTATLAN - G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam Firstshop garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest