Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarasz92
őstag
Jó játék a Test Driver már régen játszottam vele!
-
DigitXT
nagyúr
TESCO-Zsömle: be tudnád írni az eddigi futamok (referencia) hosszát?
A jelenlegi, ha jól sejtem, 3,1 km lehet, legalábbis elsőre ennyit írt, és 3 kör
után 9,4 km van a kocsiban. Amúgy egyelőre van ~5 mp hátrányom: még
csak ismerkedek a pályával, meg az autóval - de lesz ez jobb is idővel....[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
válasz Mosquitoo #16755 üzenetére
az elején megkaptam az első "loadbug"omat. nevezetesen hogy nem töltött be a pája mire odaértem úgyhogy leestem a vízbe az út közepén:
volt pár alkalom amikor jó kis húzást kaptam (meg szerintem nem csak én):
én maradnék az A/B katnál egyelőre. lassan majd le szeretném tudni az 500at XJ220szal. aztán mehet az 550, ezekkel a gépekkel reális cél (kár hogy nem kerek szám, de úgyis van még egy csomó lehetőség ahol ugyanúgy nem kerek számok vannak). valamikor meg jöhetne a 600 egy gyors géppel. időpontnak jó lesz továbbra is a vasárnap. mit szóltok ehhez?:
2009-05-10: 500 km
2009-05-17: 550 km
2009-05-24: 600 km -
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali!
Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy aki nem tud normálisan viselkedni, az NE jöjjön el! Előző heti "G" katos krúz szörnyű volt....
MA 20:00-kor lesz!
20:00
Szabályok szokásosak!Autó: Mindenki azzal jön amivel akar! (olyan 200 körüli tempó...)
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
nekünk más lesz majd...Alyra. Nem én szervezem, alapvetően, de ha nem jeletkezik senki, akkor lehet összeröffentek egy ilyen jobbféle G-krúzt. Nem kell Hc, meg hasonló baromságok, viszont olyanokat szívesen látok -persze ezt mindenki maga dönti el ugyis-, hogy cockpit nameg nyugis viselkedés. Úgy lesz igazán filinges az egész, kocsikázunk egy nagyobb kört, csapatban.
Ha valakit érdekel, írja be, és megszavazzuk, melyik este legyen a dátum. -
A-l-i-e-N
aktív tag
Én valamikor rendezek majd egy "G" katos kruzt, talán jövő hétfőn...
Bár gondolom oda úgyse jöttök.. -
-
DigitXT
nagyúr
60 km után már megvolt az 1'11"64 (25. futásra), de az egyik kanyart csak sokára
tanultam meg. (Az volt a gyanús, hogy képes voltam a közvetlen előtte elhelyezett
checknél +0.25 előnyt csinálni, majd akár 0.5-0.7-et elcseszni utána. Nade mi
ebből a tanulság? Nem berepülni kell a kanyarba, hanem be kell venni, s kigyors!)Így most a 45. karika (úgy, hogy amit nem fejeztem be, azt is
beszámítottam*, tehát még csak ~ 120 km van a kocsiban):
PH! - #11: 1'10"91 (egyelőre)*: de a tegnapi hármat nem számítom bele (), bár ez mindegy is, mert nincs
48 lefutott köröm: pl. ha a km óra állását leosztom 3,1-gyel, akkor virtuálisan
123,7/3,1=39,9, tehát 40 teljes karikát tettem meg. (Ebből következik viszont,
hogy az eldobott futamok tipikusan hamar eldobásra kerültek - és tényleg.)Egész kellemes autó ez a Merci, szép hangja van, és jókat lehet vele rajtolni.
Driftelni ritkán akar (néha kicsit vérszegény, ez tény), de határozottan kellemes.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #16773 üzenetére
Megírod az eddigi futamok elvi hosszát?
Előre is köszi! (Mondjuk a mostanit is 3,1-nek
számolom a tapasztalatok alapján, pedig 2,9.)[ Szerkesztve ]
-
Mosquitoo
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #16779 üzenetére
Ööö Csak nem a TVR T440 R? Azzal valóban lehet B-seket is gyalázni
-
StormLine
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #16779 üzenetére
bátor vagy (azt kihagytad hogy max 3asig váltasz fel és kézifék behúzva )
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #16777 üzenetére
Akkor csak hoci az IGE fájlokat, majd megnézem a szerkesztőben, mit ír.
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #16785 üzenetére
Komoly? Na mindegy, akkor sosem tudom meg, virtuálisan hány karikát mentem az egyes pályákon a különböző eredményekért. Azért az mostanra világosan látszik, hogy a tanulási görbém laposabb, mint Davetim-nek, meg dulifiO-nak, tehát kicsit lassabban jönnek az eredmények, de mostanában úgy érzem azért annyira nem lassan. (Az meg külön öröm, amikor elérem a szintjüket.) Szerk: amúgy ezt csak azért írom, mert anno úgy emléxem pont Téged érdekelt volna, hogy hogyan alakulnak a "dolgok": volt valami kósza ötlet, hogy első kör, második kör, stb. összehasonlítva, de aztán ebből szerencsére () nem lett semmi, így nem volt kvalifikáció, ill. nem csak annak van esélye, aki rutinból megy jó időt (pl. 10 kör után), hanem annak is, aki a rutint gyakorlással pótolja (és mondjuk csak 20 kör után futja meg az adott szintet).
[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
PH#12 1'17"12
Orulok, hogy gondoltal a billentyuzetesekre is! Gazadasra kiporog a kerek, farol a kocsi. A balettban nem csinalnak ennyi piruettett egysegnyi ido alatt.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
DigitXT
nagyúr
A balettban nem csinalnak ennyi piruettett egysegnyi ido alatt
Viszont ebben a körödben piruett biztos nem* volt!
(Szerintem elég jó idő az, pláne billentyűzettel.)* Már csak azért sem, mert eleinte én is ennyit mentem,
illetve később is, amikor a egy kicsit kicsúsztam, stb.
Szerk: van 1'23"-as shotom, mondjuk az már "gázos".[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #16789 üzenetére
Oké, akkor nem téma. (Mondjuk szerintem jobb, hogy nem volt ilyen, mert ha meg lett volna a csoportbontás - az elején én is nézegettem, ilyen A, B, C...-ket -, lehet, hogy a gyakorlás/idő függvényében az embernek futamról futamra váltania kellett volna.) Az is igaz, hogy olyan sokan (már) nem vagyunk a bajnokságban, hogy ennek bármi jelentősége lenne, de ugye ezt akkor még nem lehetett tudni.
Szerk: de azért be szokták írni a srácok, hogy kb. mennyi idő/táv után
futották meg az adott időt, gondolom referenciának: ezért én is írom.[ Szerkesztve ]
-
holecsko10
csendes tag
Sziasztok!
3 napja nem enged fel a upc silver netem tdu-ra. Aki upc-s annak is ugyan ezt írja a tdu? Mert minden másra feltudok menni legyen ez net vagy játék felenged csak a tdu ra nem. Próbáltam új profilt készíteni, de azt sem engedte fel mert arra gondoltam hogy banolták a nevemet de nem mert van a közelben egy vezeték nélküli net arra felmentem és ott felengedte a saját profilommal. Még ADJ902 ismerősömnek van ilyen. Akinek ugyan ez a problémája kérem írjon még akkor is ha nincs rá tippje hogy mitől van csak hogy tudjam hogy nem ketten vagyunk ezzel és csak mi szívjuk sajna,
[Itt] egy kép róla mindig ezt írja. -
csoli31
aktív tag
válasz holecsko10 #16793 üzenetére
"Tájékoztató!
Sok upc-s internettel rendelkező ember nem tud felmenni a tdu szervere, de ettől még jó a szerver csak a net sebesség növelése miatt bezavar. Legalábbis akit eddig kérdeztem upc-s ismerőst.,, Ez holecskó írta az SG-n.
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
csoli31
aktív tag
Bocsi holecsko de először Tesco Zsömlét láttam kiírva, azért írtam be az SG-ről a te híredet! Néha megzavarodik az internetem, nem tudom hogy miért. Pedig semmi kártevőm nincsen! Sajnos már a szerkesztési lehetőségem is lejárt, ezért nem tudtam törülni.
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
Kephamos
addikt
A millionare's challenget szerintetek a Kawasaki Ninja-val, vagy az MV augustával könnyebb megcsinálni?
-
suzy95
csendes tag
Sziasztok!!!
Lenee 1 kis problémám a TDU-val.A játék eredeti de amikor felraktam nem indult el. mindíg azt írta hogy az EXE hibát észlelt és ezért leáll... ezután felraktam az 1.66-os patch-at és elindult de a hang recseg játék közben meg lelassul :S csináltam róla 1 videót is:http://www.youtube.com/watch?v=gnA61o6Dmbo
ha valaki tud mególdást léccives válaszoljon.
[ Szerkesztve ]
A halál békés, könnyű. Az élet nehezebb... TDU nick: suzy95
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest