Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #15200 üzenetére
Na oda hogy jutok el? A másik szigeten, a nagyobbon már voltam, de erre hogy?
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #15202 üzenetére
azt hogy csináljam? Nem dob vissza az útra?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
StormLine
senior tag
hát srácok biztos érdekesen nézett ki hogy elcsúszok 200 méterre egy -//- jellel pont miután mondom hogy teleportáljunk pedig nem direkt crasheltettem a TDUt. most meg már nem látlak titeket a térképen :\
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
szabod
senior tag
válasz blazsey2 #15199 üzenetére
Ha van biztonsági mentésed akkor tedd vissza és megint meglesz a kocsid.
Érdemes a játékban megbeszélni, hogy mikor és adod el, és akkor a vevő is menjen a tradere és nyomkodja a refresht, mint állat Az koncepciók nagyon kelendő cikkek, viszik őket, mint a cukrot.
Emlékszem, hogy a nyáron 3x is sikerült 1000$-ért elhalásznom valaki elől a GR-1-et.
Ezután persze felraktam őket max áron és 5 percen belül el is vitték mindet.[ Szerkesztve ]
-
Tattix
tag
Ezt Peccnek küldöm!A töbiek is odabrunyálnak ha meghallgatják a hangját!
hathenger két keréken,ez is az! -
ABal
őstag
Lehet, hogy korán örültünk: megint szerver probléma lépett fel. Ugyanúgy nem enged fel, mint ezelőtt heteken keresztül.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Ihicsuh
csendes tag
Üdv, Egy rövid kérdésem lenne hozzátok, ha lehet.
Pár hónapja megvettem a játékot, azonban csak nemrég kezdtem játszani vele.
Csináltam bent a játékban egy online profilt, azonban mivel akkor épp nem voltak elérhetők a TDU szerverek, csináltam egy másikat ahol nem jelöltem be, hogy online/gamespy-os legyel, tehát az nem is próbált csatlakozni a szerverekhez, mivel offline profil lett. És ezzel kezdtem el játszani, (elég sokat)Azonban most szeretnék azzal a profillal felmenni az online módba is, hisz mégiscsak ez a játék lényege, azonban sehol nem találom hol tudnám ezt beállítani hogy az a profil online legyel, vagycsak bejelentkezzek vele az online müdba.
Kérlek segítsetek, mit kéne tennem ^^
Előre is köszi.
-
Tattix
tag
válasz TESCO-Zsömle #15211 üzenetére
-
blazsey2
senior tag
PSN ID:blazseydr
-
TESCO-Zsömle
félisten
Vki meg tudná saccolni, hányszor kell feltölteni a versenyt, hogy kis-a ne baxa szét merő heppből??
Az lesz a vége, hogy nem 2x3napra töltöm fel a versenyeket, hanem 6x1-re.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ALYRA
tag
szia Mindenki!
tegnap reggel [IMG:%5BURL%5Dhttp://kep.ivpicture.hu/62105.jpg%5B/URL%5D][/IMG]
[ Szerkesztve ]
"Taníts minket úgy számlálni napjainkat , hogy bölcs szívhez jussunk."
-
B2man
tag
40 perc alatt sikerült 23 századot lefaragnom, így 1'18"42, csúnyán lebutított graffal, de így néha "elfelejt" váltani, csak 2.-3.-ra veszi be. Kicsi a miatt nem tudom, hol kéne javítani, de szerintem nekem ez a vége.
[ Szerkesztve ]
-
kobe24
tag
hello!
Lehet egy kódot két gépen használni? Itthon két gép van, és multival akarunk játszani, de most akkor ahhoz két játék is kell, vagy lehet egy kóddal? -
hoffman_
nagyúr
1'25"44 ...
De ezer hála blazseynak a lehetőségért
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hi all!
Engedtessék meg nekem, hogy kedveskedjek nektek pár képpel, melyek egyik kedvenc oldalamról származnak. Minden kép nagyítható, a feliratok pedig linkek a forráshoz.
Chevrolet Corvette Stingray Sideswipe Concept
Italdesign Giugiaro Frazer-Nash Namir Concept
Italdesign Giugiaro Quaranta Concept
És ami a legjobban tetszett:
Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce
Enjoy!
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
DigitXT
nagyúr
-
blazsey2
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
Ha mán lúd, legyen kövér, én is akarom
(Persze a képek dobálása a végtelenségig mehetne... )
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Agyam eldobom már megint!
Tegnap csúcsot döntöttem, kb 6-8 Drive-In kihívásban. Javarészt 100k+-osak. Eddig 4-et döntöttek meg. 3-at egyformán 00"06-os idővel, a negyediket meg vmi 6xxxkm/h-val. Az egyetlen dolog, ami még komoly, változatos kihívást jelent, és azt is elcseszik.
Szeretném tudni, hogy etikailag feljogosít-e ez engem hogy hasonló eszközökkel megvédjem a saját eredményemet az ilyen vicces emberektől.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
hoffman_
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #15238 üzenetére
Ha rám hallgatsz, Nem Nem is ér annyit másrészről.
-
Mosquitoo
senior tag
Hehe én is ezt akartam betenni aláírásnak.. Pató Pál Úr rulez!
Ezekkel a Drive-In versenyekkel még az a szomoró, hogy még a nyeremény nélküli versenyeken is ilyen időket mennek...
Hát végülis visszaveheted ilyen eszközökkel is az első helyedet, csak a probléma ott kezdődik, hogy akik ezeket csinálják, azokat nem látni Free Rideban, téged viszont igen, ezért ha netán találkoznának veled a Drive In-ben aktívkodó külföldiek, akkor téged titulálnak köcsög csíternek...
-
Fel
addikt
Van egy nagyon jó közmondás: Ki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók. ...Szóval szerintem nem érdemes lealacsonyodni az ilyen szerencsétlen, tehetetlen, gerinctelen, senkiházi, görcs köcsögök szintjére.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Mosquitoo: Rám ez hatványozottan igaz, de holnap odakerülnek az idők is.
hoffman_, Fel: Tudom, hogy nem érdemes, ezért nem is csináltam soha. De ti is tudjátok milyen szar, mikor ez történik. Vagy akár csak a versenysorozatnál, mikor nem a legjobbhoz mérik az idődet, hanem egy ilyenhez.
Az ember kűzd, és annyit nyer, hogy jól felb*xa az agyát rajta. Ez így nem frankó.
Persze csodák vannak, és volt nap, mikor 5db 450k-s verseny is az én zsebemet gazdagította. Anyagi jelentőssége nincs. Sikerélmény. Ennyi.
sz: Holnaptól bárki verdáját megveszem max áron, ha pénzre van szüksége, csak szóljon.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
StormLine
senior tag
ha online profillal cheatelsz akkor cheater vagy. ien egyszerű. tehát ha "hasonló eszközökkel megvéded a saját eredményedet" akkor nem fogsz különbözni a többi cheatertől
-
hoffman_
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #15243 üzenetére
Nekem jól jönne a pénz, bár most is van 9m már(ma gyűjtöttem 500k-t!), de végülis pénzből sosem elég
Amúgy tökéletesen igazad van, teljesen átérzem. Nem hiszem, hogy az 1'25-ös időmnek sokat használna, de azért hátha, hogyha látnám, hogy most épp hol, és mennyi a lemaradás...
Engem is piszkosul irritálJa igen, grat azokhoz a versenyekhez, az már elég szép teljesítmény lehet
Storm:
Azt hiszem, lelke mélyén ez nem is volt kérdés, csak már ennyire b@ssz@ a csőrét
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
-
B2man
tag
Én is veszek max. áron autókat, ha valaki esetleg le lenne égve a nagy gazdasági válság miatt. Privibe típus, szín, km és ár.
-
blazsey2
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #15249 üzenetére
Mondjuk nem volna rossz, ha lessz TDU2,ezeket a csalásos dolgokat,megoldanák valahogyan! Igy tényleg elég flusztráló.
PSN ID:blazseydr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest