Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz gagyenkov #4644 üzenetére
Készültem, mert úgy volt, hogy szombaton megyek pályabírónak brigaversenyre. Be is tekertem a Millenáris velodrom-hoz, ahol közölték, hogy akkor jöjjünk vissza holnap...
Ez egy 50km-t jelent, 70%-a budapesten, 30%-a belvárosban. Hősök terén mentem egy kört, mint vidéki gyerek...Davetim is ott volt... Hihetetlenül sajnálom... Sebaj! majd most pénteken "rádmegyek" F40-el!
mod: Ha a szerver is úgy akarja...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nap
addikt
válasz gagyenkov #5192 üzenetére
Koszi! Leginkabb a technikajara vagyok kivancsi, hogy min erdemes meg ugratni a jarmuveken kivul, mennyire kell gyorsan menni, mennyire kell felkapni, es hogy mit csinaljak, hogy ne essek hatra.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
KisCobiii
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz gagyenkov #9868 üzenetére
Beszállok!
Van egy elég mobil gépem.
Más:
Ma kb 18:15-től megint hosztolok multi-versenyt. A #9846-os hsz-ben megtalálható a Manual.
A nézeteltérések és nemteccés elkerülése végett ezúttal nem kötöm senki kezét. Úgy nyomjátok, ahogy akarjátok. Az autókat, vagy a kategóriát (amit akartok) ti választjátok, a pályát én.
Remélem sokan leszünk.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Fitti
tag
válasz gagyenkov #9903 üzenetére
Milyen boltban dolgozol, hogy zaklatnak a vevők?
8-17-ig én is csak olvasgatni szoktam a fórumot, mert engem is "zaklatnak a vevők".Egy mobilboltban sose lehet nyugta az enbernek. De este már koptatom az aszfaltot.
Veled még nem találkoztam, de majd összefuthatnánk vagy csinálhatnánk egy közös talit. -
Ferke[HUN]
tag
válasz gagyenkov #10658 üzenetére
Szia Gagyi!
Az az igazság, hogy nem tudom ráérek-e! De jó lenne megjelenni! "Sajnos" múlt pénteken nem voltam a toppon, mert kölcsönkaptam egy projektort, azt állítottam be, és úgy toltam a TDU-t is meg a Crysist is! Hát valami fantasztikus volt! Csak annyi volt a gáz, hogy nem igazán tudtam elolvasni, hogy mit írtatok! Teljesen más dimenzió...
-
SonyBlack
tag
válasz gagyenkov #10948 üzenetére
Hát le kellett lépnem sajnos, de legközelebb megyek, ha megtalálom egyáltalán, mert tényleg tegnap kezdtem, (offlineba már játszottam) szóval nincs még jó autóm sem, de igyekszem Megyek is, és gyűjtök egy kis zsetont.
[ Szerkesztve ]
TDU nick: SonyBlack[HUN] (Forza Italy Ferrai Fan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs