Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArtMooney
tag
válasz #97544192 #13920 üzenetére
Csak egy online profil mentésed van, úgy értem, hogy offline nincs? Mert a múltkor én is újraraktam nagy okosan, úgy hogy kivettem a mentésemet a helyéről.. aztán egyből visszatettem, de nem látta, így csinálhattam egy új online profilt.. megcsináltam a kötelező köröket az elején aztán felülírtam a régi mentésemmel és jó lett.. de azé lefőztem egy hatszemélyes kávét izgalmamban
Na mindegy csak egy ötlet, hátha tovább enged így.. -
ArtMooney
tag
válasz #97544192 #13922 üzenetére
A megapackot honnan töltötted le? Mert gondolom csak a kódot kaptad meg..
Csak azért mert első alkalommal, nekem se működött, aztán letöltöttem máshonnan (nem tudom már honnan, de ha kell felrakom data.hu-ra) és az már ment faszányosan.. ilyen bibi nem lehet?Nekem innen van --> [link]
[ Szerkesztve ]
-
ArtMooney
tag
válasz mgoogyi #13925 üzenetére
Azt én értem, de hát ehhez csak a kód kell, gondolom nem egy carpack cd-vel együtt kapta, mivel netről tölthető. Olyanra is gondoltam már, hogy a rendszer esetleg nem párosítja e a két kódot valahogy netán.. szóval, hogy a más carpack kódját én már nem tudom használni, legfeljebb az ő tdu kódjával együtt.. de akkor meg a saját online mentésem nem működne, vagy nem?
Na jólvan abbahagytam a hangosan gondolkozást, lehet tényleg csak a géppel van valami apró bibi. -
ArtMooney
tag
válasz TomBoy1986 #14100 üzenetére
Micsoda, úgy száguld, hogy látni se szoktam..
-
ArtMooney
tag
válasz hoffman_ #15034 üzenetére
Aston Martin Vanquish helyére megy az R8.. [link]
Hang hozzá még nincs letölthető.. [link]Aki meg sokat jár Ferrari F430(spyder) géppel, annak ajánlom hozzá ezt a hangot --> [link] , sztem jobb mint az a nagyon brutál hangos Ja, csak át kell nevezni értelemszerüen F430_Cpe_audio vagy/és F430_Rst_audio-ra..
-
-
ArtMooney
tag
Persze hogy cseréled azt is.. de próbáld ki, figyeld meg, hogy belsőnézetben jó esetben csak a kormány áll majd kajlán.. na mindegy, nem lesz tökéletesen rá való és kész.. próbáltam már jó pár packos autót átvarázsolni az elérhetőkre.. de egy ruf-ot ne akarjunk már rátenni egy 350z-re, tök máshogy megy, ha a hangját is cserélnénk se passzolna, mert más a motor fordulata.. meg ilyenek na! Felnikkel viszont lehet bátran így szórakázni..
-
ArtMooney
tag
Papi99-nek ígértem egy képet.. [link]
-
ArtMooney
tag
válasz TESCO-Zsömle #15483 üzenetére
Ez úgy néz ki mint egy mini tengeralattjáró, amit leküldtek a Mariana-árokba és a nyomástól teljesen eldeformálódott..
Az igazi (számomra) a mai napig a Ferrari 355 F1, az a V8 hang amit az produkál.. üt mindent! Tdu2-ben követelem, hogy ez legyen classic autóként
-
ArtMooney
tag
válasz Jakab66[hun] #15833 üzenetére
Csak Nissan van írva, úgyhogy én Égvonal-lal megyek! Ha nem jön közbe semmi persze..
-
ArtMooney
tag
válasz TESCO-Zsömle #15940 üzenetére
Ha Cosworth, akkor nekem Sierra [link]
-
ArtMooney
tag
válasz TESCO-Zsömle #15945 üzenetére
Van ebből limitált utcai.. [link] jó gépek!
A képen lévőre biztos nem, fizethetnéd a teljesítményadóját
-
ArtMooney
tag
válasz TESCO-Zsömle #15947 üzenetére
Alázni elég lenne egy kis összkerekes Mazda 323 GtR.. nagyon nagyot lép! [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest