- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adi: Teszt
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
sagesz93 #1876 üzenetére
A vásrláskor két verzió között örlődtem. Vagy próbálom relatív olcsón kihozni a vásárlást és pár évre tervezek csak az autóval, vagy többet szánok rá és minimum 10 évig használom.Végül az előbbi lett, de nem bántam meg. Így egy USA kivitelű 19-es Long Range lett. 144e km, FSD és Homelink is van benne. Ez utóbbi a praktikum miatt, az előbbi meg az esetleges értéknövelő hatása végett (no meg a Summon és az autopark a barátnőm miatt
). A fényezése hibamentes (fekete), az üveg elemeken nincs kavics sérülés, szép fehér bőrt kapott belül. A próbakör alatt a futómű nem kopogott, és azóta sem találtam benne hibát hang és érzet alapján. A felnik csak egy-két helyen lettek odavágva a padkához.
A Maccao Car-nál vettem az autót. Ügyesen és gyorsan intéztek minden papírmunkát (Hollandiából lett honosítva a kocsi). Róluk azt kell tudni, hogy Indri-vel szokták átnézetni a behozott Tesla-kat, ami úgy gondolom, hogy önmagában valamilyen szintű garanciát jelent.
Mivel két jó vételről már lecsúsztam az elmúlt hónapban, ezért minimálisat alkudtam csak. 1max 2 százezret tán még tudtam volna fogni az áron, de szerintem így is jó vétel volt (8.4 mFt) az állapotát és a megvett licenszeket figyelembe véve.Az USB portokat ezen is keresem még egyelőre.
A középkonzol két portjára rákötöttek egy indukciós töltőlapot. Remélem valamelyik kezeli majd a háttértárat.Balázzs:
Köszönöm!
Miután elindult a frissítés nem volt vele baj, csak fura volt, hogy amikor az ajánlás szerint csináltam, akkor el sem kezdte. De ezt majd kitapasztalom a jövőben.cOxeR:
Az a baj, hogy ahol profi fotós van, ott nem égethetem be magam holmi mobilos szelfivel.
A hétvégén kiwaxolom és küldök majd fotót ígérem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest